zoolapi Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Εντός των ημερών καταθέτω τα χαρτιά μου για την νέα προκύρηξη του ΑΣΕΠ για ΔΕ,και καθότι δεν το έχω ξανακάνει,έχω κι εγώ τις απορίες μου όπως καταλαβαίνετε.. τις συνοψίζω στα εξής: 1)για μια θέση που δεν απαιτείται απόδειξη εμπειρίας στον συγκεκριμένο τομέα,εγώ πρέπει να καταθέσω την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος που έχω(είμαι ελέυθερος επαγγελματίας),μαζί με τα ένσημά μου,όπως τα πτυχεία γλωσσομάθειας,ecdl κτλ σαν πρόσθετα προσόντα δηλαδη?και αν ναί,αυτά πως τα καταθέτω,και πως επικυρώνονται 2)τα πτυχεία γλωσσομάθειας πώς ακριβώς επικυρώνονται σωστά?απ'οτι κατάλαβα χρειάζονται και μετάφραση,την οποία μπορώ να την κάνω εγώ η ίδια και να την δωσω σε δικηγόρο για επικύρωση,(είναι γαλλικό το ένα και ο δικηγόρος μου δεν ξέρει γαλλικά),ή δεν γίνεται? Αυτααααά.... όποιος μπορεί ας βοηθήσει,παιδιά,ευχαριστώ προκαταβολικά
Chrisxxx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Tη μεταφραση την κανεις σε δικηγορο Ο paredwse κανει καλες τιμες σε πελατες απο το forum
sotiris83 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μπορείς να κάνεις την μετάφραση και να την δώσεις μετά στον δικηγορό για να το επικυρώσει. Συνήθως ότι χρειάζεσαι το λέει μέσα στην προκύρηξη!
zoolapi Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μπορείς να κάνεις την μετάφραση και να την δώσεις μετά στον δικηγορό για να το επικυρώσει. Συνήθως ότι χρειάζεσαι το λέει μέσα στην προκύρηξη! I know,απλά λέει τοοοσα και έχω ψιλομπερδευτεί σε αυτά τα σημεία που αναφέρω..
sotiris83 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Βασικά πάρε τηλέφωνο στον ΑΣΕΠ είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικοί!
peravrexei Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Βασικά πάρε τηλέφωνο στον ΑΣΕΠ είναι ιδιαίτερα κατατοπιστικοί! Και όταν πιάσεις γραμμή πέστο μας. διαβασε προσεχτικά την προκύρηξη.
sotiris83 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Και όταν πιάσεις γραμμή πέστο μας.διαβασε προσεχτικά την προκύρηξη. Όντως, αλλά με 15-20 redial τους πιάνεις!
zoolapi Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Και όταν πιάσεις γραμμή πέστο μας.διαβασε προσεχτικά την προκύρηξη. Παιδιά,τελικά πρέπει να είμαι πολύ τυχερή(για να μην πω τίποτε άλλο),γιατί με την μία φορά που τηλεφώνησα,απάντησαν και μου έδωσαν πολλές πληροφορίες για τα θέματα που με απασχολούσαν!.Εξηπηρετικότατοι και άμεσοι! απο αύριο λοιπόν ξεκινάω τον..μαραθώνιο για την περισυλλογή των απαραίτητων εγγράφων υπογραφών,επικυρώσεων κλπ κλπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.