nick_aster Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 καλησπέρα παίδες!! αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στην Java αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει... λοιπόν, να τα πάρουμε απο την αρχή! έχω ενα frame που περιέχει JTextLabel tl1 = new JTextLabel("aaa"); JTextLabel tl2 = new JTextLabel("aaa"); JTextLabel tl3 = new JTextLabel("aaa"); JTextField tf1 = new JTextField(5); JTextField tf2 = new JTextField(5); JTextField tf3 = new JTextField(5); θέλω να εισάγω 2 integer στο tf1 και στο tf2 και να μου τα επιστρέφει αυτόματα αφού γίνει η πράξη στο tf3 έχω ήδη κάνει τα getText και τα parseInt και έχω int1 (apo to string tf1) int2 (apo to string tf2) και θέλω να κάνω int int3 = int1*int2; String s = "" + int3; και θελω το string να επιστρέφει αυτόματα και να μπαίνει στην θέση tf3!! έχω δοκιμάσει τα πάντα με το setText αλλα δεν κανει τπτ όποιος μπορεί ας δωσει τα φώτα του!!
Ros_Original Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δοκίμασε μόλις κάνεις catch τα events που χρειάζεσαι για να καταλάβεις ότι πρέπει να κάνεις την πράξη και αφού καλέσεις την tf3.setText(blabla) να καλέσεις την tf3.validate()
nick_aster Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 thanx παιδες!! τα κοιτάω και σας θα ξαναποστάρω αν είναι...
ippo00 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δεν μπορω να καταλάβω τι ψάχνεις... tf3.setText(Integer.toString(int3)); ??? Από ότι κατάλαβα θες να γίνεται η πράξη απο μόνη της χωρις να πατάς κουμπιά; Δεν είναι σαφης η ερώτηση σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.