Προς το περιεχόμενο

Έχει ψωνίσει κανείς απο εδώ?Φτηνά iphone-ipod accessories

ripper386

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα αυτό το site

http://www.uxcell.com/ipod-iphone-accessories-c-983.html

το οποίο έχει γενικά φτηνά noname τα περισσότερα ηλεκτρονικά, αλλά έχει πολύ φτηνά accessories για iphone-ipod.

Σε άλλο forum πριν κάποιες μέρες (νομίζω avforum?? avclub?? ή κάποιο σχετικό με iphone) δεν είμαι και σίγουρος σε ποιό απο όλα γιατί μπαίνω και σε καμμια 10αρια forum κάθε ημέρα διάβασα απο 2-3 Ελληνες οτι είναι πολύ αξιόπιστο.

Τα ταχυδρομικά του είναι cool και έχει και πιστωτική κάρτα (δεν είναι μόνο paypal).

Έχει κάνεις άποψη ?

Αρκετοί στο forum πουλάνε accessories για iphone, μήπως έχει ψωνίσει κανείς απο εκεί?

Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιον ασχοληθεί με το θέμα.

Δημοσ.

Σε αυτά και εγώ παραείμαι προσεκτικός, αν δεν ξέρω κάποιον που έχει ψωνίσει ή δεν είναι πολύ γνωστή φίρμα δεν ψωνίζω, απλά τα γνήσια απατεώνικα eshops πουλάνε συνήθως ipod sony vaio macbook επώνυμες κάμερες, φωτογραφικές κ.λ.π.

Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα Lidl για τέτοιου είδους accessories

Δημοσ.

Δεν εχω παρει απο το συγκεκριμενο αλλα εχω παρει φτηνα accesories για iphone απο το ebay....

θα σου ελεγα μην το επιχειρησεις...Οτι κ να πηρα ναι μεν ηταν φτηνο αλλα σε γενικες γραμμες ουτε καν αξιζε τα λεφτα του...

Δημοσ.

Από το UXCELL αγόρασα ένα καλώδιο σύνδεσης για κινητό Nokia πριν από ενάμιση χρόνο. Δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με την παραγγελία. Το ποσό βέβαια ήταν πολύ μικρό. Πλήρωσα με Paypal συνολικά 6,24 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...