Προς το περιεχόμενο

Συνεχείς επανεκκινήσεις.

poscaman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν εχω ενα λαπτοπ,το hp Pavillion dv6000 του οποιου η εγγυηση εχει ληξει και το οποιο ξαφνικα ενα πρωι η ωρα 8 (!! :P) τα φτυσε.

Τωρα το μονο που κανει οταν το ανοιγω ειναι το εξης.Αναβει τα λαμπακια σαν χριστουγεννιατικο δεντρο ενα πραμα) περιμενεις 20-30 δευτερολεπτα,η οθονη δεν αναβει καν,ο δισκος διαβαζει εκει λιγο τα δικα του,και μετα κλεινει και ξανα απο την αρχη.Απο μικρη πειρα επι του θεματος μου φαινεται οτι ειναι γραφικων/μητρικη.Πριν ομως παρω τις χειρουργικες μου τσιμπιδες,εχετε κατι να προτεινετε;

Καμμια ιδεα,καμμια παρομοια εμπειρια;

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

bios reset...κρατα το κουμπι του πατημενο γαι 10secs αλλα πριν απο αυτο πατα το Fn και το πληκτρο που εχει για να ανοιγοκλεινει η οθονη (το F5 μου φαινεται ειναι σε ολα τα hp) ισως να φτεει και το διακοπτακι που εχει οταν κλεινεισ την οθονη να το ριχνει στην αναμονη....ναι ισως ακουγεται αστειο αλλα το επαθα με ενα omnibook

Δημοσ.

χμ...για να δουμε.αρχισαμε με BIOS reset βγαζοντας την μπαταρια.Θα την αφησω κανα μισαωρο αποσυνδεδεμενη και μετα θα του δωσω ρευμα

-----Προστέθηκε 3/11/2008 στις 11 : 07 : 27-----

BIOS reset failed....δεν αλλαξε κατι.τα ιδια κανει

επισης,βλεπω το τσιπακι της καρτας γραφικων να ζεσταινεται,οχι ομως και οι RAM.δοκιμασα αλλες RAM,παλι τα ιδια

-----Προστέθηκε 4/11/2008 στις 04 : 21 : 34-----

κανενας,καμμια ιδεα;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...