Προς το περιεχόμενο

The official Legend of the Seeker topic

logo15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
από ότι πρόσεξα έχει για producer τον Sam Raimi :P (τι έλεγα για Xena-Hercules? :o )
ναι και ιγ αυτό παίζει και τον χαρτογράφο , αλλά γενικά η σειρά είναι μίλια μακρυά από τον ηρακλή και την ζήνα.
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

I LOVE IT!!!!!

-----Προστέθηκε 20/1/2009 στις 07 : 01 : 08-----

ακολουθει το βιβλιο κατα γραμμα. Για αυτο σας την σπαει μαλλον.

Τα 2 τελευταια επεισόδια ειδικα ηταν ολα τα λεφτα.

Γενικος εχοντας διαβασει το βιβλιο τωρα μπενει σε σειρα και αρχιζει να rockαρει!!!!

Δημοσ.

Σοβαρά ακολουθεί κατά γράμμα το βιβλίο; Δεν το έχω διαβάσει, αλλά ειλικρινά δε μπορώ εύκολα να φανταστώ ένα βιβλίο να είναι γραμμένο έτσι. :P

Δημοσ.

"Πάνε με στον αναζητητή"? "Πάνε με";;; Γαμώ τις μεταφράσεις, πάλι καλά που δεν είναι από Κρήτη ο μεταφραστής. Ξεκίνησα να το βλέπω, ντάξει, καλούτσικο.

Δημοσ.
Σοβαρά ακολουθεί κατά γράμμα το βιβλίο; Δεν το έχω διαβάσει, αλλά ειλικρινά δε μπορώ εύκολα να φανταστώ ένα βιβλίο να είναι γραμμένο έτσι. :P

κοίτα... Κάποια σημεία ειναι αλλαγμενα αλλα απο οτι διαβάζω απλα αλλάζει τα επεισόδια με αλλα κεφαλαια (σαν φιλλερς) και αφήνει τα σημαντικα που ειναι αποκλειστικά το στορυ για τα τελευταια επεισοδια (στα φιλλερς αναπτύσσει χαρακτήρες και προσωπικότητες)

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Legend Of The Seeker

legend-of-the-seeker-poster1.jpg

Είμαι στο 3ο Επεισόδιο αλλα δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα να αξίζει να ασχολειθώ με αυτήν την σειρά.

Την βλέπει κάποιος απο εσάς, για πείτε μου απόψεις. Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Τι δεν μπορείς να καταλάβεις δηλαδή;Αν σου αρέσει ή όχι;

Άμα σου πούνε 5 άτομα ότι είναι μούφα και εσένα σου αρέσει δεν θα το δείς και άμα σου πούνε ότι αξίζει και εσύ κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο σε κάθε επεισόδιο θα το δείς;

Εγώ ας πούμε 4-5 επεισόδια είχα δει και το σταμάτησα.Τα έχω κατεβάσει και τα υπόλοιπα όμως αν δεν έχω τι άλλο να δω στο μέλλον θα τα δω.

Δημοσ.

Άκου να δείς πως έχει το όλο ζήτημα.

Στην "Αναζήτηση" για την συγκεκριμένη σειρά σε αυτο το site δεν βρήκα αποτελέσματα και έφτιαξα καινούριο άρθρο για να δώ και γνώμες άλλων. Μόλις μου κοινοποίησαν αυτό το άρθρο διάβασα τις παλαιότερες καταχωρήσεις και πήρα μία γεύση.

Τπτ άλλο. Εμένα προσωπικά ποτέ δεν με επηρρεάζει η γνώμη άλλων σε βαθμό που να με εξαναγκάζει σε συμπεριφορές. Απλα με βοηθούν συμβουλευτικά...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει πάντως, για να περνάει η ώρα (ελάχιστες είναι οι σειρές που αξίζουν για κάτι περισσότερο anyway). Μπαίνει και ένα ωραίο ξανθό στον δεύτερο κύκλο και κάνουν ωραίο team με το μελαχρινό...

Δημοσ.

Ωραία σειρά είναι, αν και στα τελευταία δύο επεισόδια τα έχουν κάνει λίγο μπάχαλο σε σχέση με τα βιβλία. Έχει και χαλαρό rating, γι'αυτό δεν παίζει πολύ βία κ.λ.π. Κάποιοι ψάχνουν σειρά με adult themes (χωρίς αυτό να σημαίνει και τρελή βία/σεξ στυλ spartacus), και απογοητεύονται αλλά όσο το κατεστημένο των αμερικάνων καλά κρατεί στο χώρο του sci fi / fantasy, δεν θα παίξει τίποτε διαφορετικό.

Μόνo to firefly πήγε να κάνει κάτι διαφορετικό, και άντεξε μόνο 1 season, τί να λέμε.

Δημοσ.
Εμένα μου αρέσει πάντως, για να περνάει η ώρα (ελάχιστες είναι οι σειρές που αξίζουν για κάτι περισσότερο anyway). Μπαίνει και ένα ωραίο ξανθό στον δεύτερο κύκλο και κάνουν ωραίο team με το μελαχρινό...

Ναι όντως. Kara εγγύηση αν και η Anna μου είχε αρέσει.

Το 2χ11 Torn που είδα χτες δεν μου άρεσε αλλά γενικά είναι καλούτσικη σειρά.

Μια και είδα το thread σήμερα να ρωτήσω και κάποια πράγματα.

Το βιβλίο των καταμετρημένων σκιών/ψυχών "είναι γραμμένο σε μια διάλεκτο

που μπορεί μόνο ένας αληθινός seeker να διαβάσει". Παρόλα αυτά δεν έπρεπε με

τίποτα να το βρει ο Darken Rahl γιατί θα κατακτούσε το κόσμο. Πως θα το διάβαζε

ο Darken Rahl ?

Επίσης στα Ruins of Kalambra (ή κάπως έτσι) βρήκαν ένα πάπυρο που έλεγε για

το κουτί του Orden. Και αυτό επίσης το διάβασε ο Richard ενώ η Kahlan και ο Zed

δεν μπορούσαν. Τότε πως το είχε διαβάσει ο Darken Rahl και ο υπαρχηγός του

Demin Nash αν θυμάμαι καλά.

́Έχει όντως μερικά τέτοια κενά ή κοιτούσα την Anna και την Kara και έχασα κάποιο

νόημα ?

Δημοσ.

Τα boxes of orden δίνουν πρόσβαση στο spell of creation περίπου. To book of counted shadows πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να βρεί αυτός που προσπαθεί να τα ανοίξει το 'σωστό' από τα τρία γιατί αλλιώς αν ανοίξει το λάθος θα γίνει reverse το spell με καταστροφικές συνέπειες ή κάτι τέτοιο.

Στα βιβλία το βιβλίο το έχει απομνημονεύσει ο richard από μικρό παιδί όταν ο πατέρας του το έκλεψε από τον rahl, και μετά το κατέστρεψε για να μη το βρεί ο darken, στη σειρά γίνεται ένα μπάχαλο με τη χρήση του βιβλίου. Ο darken και ο richard είναι και οι δύο rahl, αδέρφια από διαφορετικές μάνες, οι seekers είναι μια independent force που έρχεται και παρέρχεται όπως και οι μάγοι, και πολλοί seekers τρελάθηκαν από το σπαθί και έγιναν καταστρεπτικές δυνάμεις. Οι mordsith παίρνουν τη δύναμη τους από την rahl bloodine γιαυτό και τώρα είναι 'δεμένες' με τον richard. Το γεγονός ότι η rahl dynasty έβγαλε και έναν seeker of truth είναι αυτό όμως που δημιουργεί την αστάθεια στο τί συμβαίνει στον richard, ο οποίος στα βιβλία ανακαλύπτει το παρελθόν του και εκπαιδεύεται και ως war wizard.

Ουφ, μπορεί να μου έχει ξεφύγει κάτι γιατί το wizard's first rule το διάβασα εδώ και αρκετό καιρό και δε θύμαμαι τα πάντα πολύ καλά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...