Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 o Stephen Tolkin που λες είναι Co-Executive Producer στο Seeker... o συγγραφέας του Lotr γράφεται Tolkien... δεν είναι το θέμα το αν θα ξεπεραστεί ή όχι...το θέμα είναι ότι ακόμα και η σύγκριση σε αυτή την περίπτωση είναι προσβολή
paranoid_gr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Εννοειται οτι η συγκριση ειναι "βλασφημη" αλλα ειναι μια παρα πολυ ευχαριστη σειρα που προσωπικα εγω την βρισκω ενδιαφερουσα απο αλλες που εχουνε βγαλει 4 και 5 κυκλους με επεισοδια και κτλ..
zaharias13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Πολύ καλή σειρά τώρα βρήκα και το επεισόδιο 3 με ελληνικούς υπότιτλους θα συνεχίσω να τη βλέπω όσο βγαίνουν ελληνικοί υπότιτλοι
paranoid_gr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Ναι πραγματικα το 3ο επεισοδιο ηταν παρα πολυ καλο!!!!!!!!!!και εννοειται πως θα συνεχισω να το βλεπω!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 εμένα γιατί μου φαίνεται σιγά σιγά Xena+Hercules?
paranoid_gr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Γτ το λες αυτο επειδη ειδες αυτον που εφτιαχνε τους χαρτες??... Παντως πιστευω οτι θα συνεχισει ακομα καλυτερα.Και αυτο που λες για ζηνα και ηρακλη μου φαινεται οτι δεν παει γτ καμια σχεση τα αλλα με αυτο.Εκεινα ηταν αυτοτελη επεισοδια που εδειχναν πχ τους αθλους του ηρακλη(ασε που τους ειχαν τοσο λαθος....) και κατι αλλα απο τη ζηνα.Ενω εδω ειναι διαφορετικο το πραγμα,υπαρχει σεναριο. Βρηκαν τον ριτσαρντ εκαψαν το βιβλιο και απει λεγοντας..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 ακόμα και ο Wizard ήταν αυτός που έφτιαχνε τα falafel στο Hercules άσε που κλασικά η σειρά είναι στην Νέα Ζηλανδία προφανώς δεν πρόκειται να είναι ίδιο το σενάριο, εννοούσα για την ποιότητα...
teo64x Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Από ποια άποψη η ποιότητα είναι παρόμοια με Xena και Hercules; Ποιότητα σεναρίου, εφέ, κοστούμια, ερμηνείες; Πείτε μην αρχίσουμε να το βλέπουμε αν είναι μόυφα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 δεν είναι παρόμοιά, απλά είναι ανάλογα με τις άλλες σειρές που προβάλονται αυτή την εποχή... όπως και να το κάνουμε υπήρχαν πιο ποιοτικές σειρές την εποχή που παιζόταν στην Αμερική η Xena και ο Hercules...το ίδιο ισχύει και για αυτή την σειρά... βλέπετε δεν λέω, αλλά δεν είναι κάτι το αξιόλογο/πρωτότυπο μέχρι στιγμής...
paranoid_gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Κοιτα φιλε Τhresh θα διαφωνησω μαζι σου.Δεν μπορεις να πεις οτι η παραγωγη και τα κοστουμια και τα εφε ειναι κατι το οποιο συγκρινεται με ζηνα και ηρακλη.Διοτι απλα για τα εφε να σου πω το τειχος και ο τροπος που βγαινει το σπαθι δειχνει οτι εχουν πεσει λεφτα και ακομα περισσοτερο θελω να τονισω οτι ασχετα με το αν χρησιμοποιουνται ηθοποιοι απο τις αλλες 2 σειρες ειναι γτ απλα ειναι καλοι ηθοποιοι και κανουν ωραια συνθεση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 δεν κατάλαβες τι εννοώ... λέω ότι διαφορά στην ποιότητα είχε τότε η Xena και ο Hercules με τις καλές σειρές (της τότε εποχής), τόση έχει και το Seeker με τις τωρινές καλές σειρές... πιο κατανοητά δεν μπορώ να το γράψω... αν δεν μπορείς να διακρίνεις διαφορές του Seeker με τις πραγματικά καλές τωρινές σειρές δεν φταίω εγώ...
logo15 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2008 Αν βαριέστε να δείτε αυτην την σειρα διαβαστε την Πάντως αν την μεταφέρουν οπος στα βιβλια στα αμέσως επόμενα επεισοδεια εχει να γινει ΠΑΝΙΚΟΣ!!!
teo64x Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Είδα τα 5 πρώτα επεισόδια από χθες... Στα πρώτα δυο τρελάθηκα κι εγώ στα facepalms, απλά και μόνο επειδή δε μπορούσα να προσαρμοστώ στο κλίμα της σειράς. Μετά προσαρμόστηκα, χαλάρωσα και άρχισα να την βλέπω κανονικά. Γενικά το μυστικό είναι να ξέρεις ότι δεν παίρνει τον εαυτό τοης και πάρα πολύ στα σοβαρά Δεν τρελάθηκα με την πλοκή, αλλά σίγουρα δε βαρέθηκα σε κανένα σημείο. Γενικώς έχει πλάκα πάντως. Στη φάση με το παιδάκι (5o επεισόδιο), όταν τους σταμάτησε στο δάσος για φαγητό και μετά έλεγε ότι δεν ήθελε να φύγει, φαντάστηκα από μέσα μου ότι εγώ στη θέση του πρωταγωνιστή θα το έπνιγα το κ***παιδο - και την επόμενη στιγμή το μικρό φωνάζει "Θέλει να με σκοτώσει! Θέλει να με σκοτώσει!"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 από ότι πρόσεξα έχει για producer τον Sam Raimi (τι έλεγα για Xena-Hercules? )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.