logo15 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μια νεα σειρά ξεκίνησε προχτες και εγω μόλις τωρα την βλεπω... Ειναι το The Legend of the seeker. Μια σειρα παρμένη απο τα βιβλια που έγραψε ο Terry Goodkind. Σε αυτη την σεζον ειναι 22 επεισόδια παρμενα απο τα γεγονότα του πρωτου βιβλιου Wizard's First Rule. Πιστευω πως αν τελειώσει το Supernatural αυτο θα ειναι το επομενο μεγαλο hit με βαση το fantasy,drama ειδος... και απο οτι λενε του αλλαξαν τον τιτλο για να φτιαξουν και την δευτερη σεζον(μιας και ο τίτλος περιόριζε αρκετα) Το σκηνοθετεί ο Sam Raimi που σκηνοθέτησε και το spiderman
paranoid_gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Ειδα μια κριτικη και μερικες φωτος απο τα χθεσινα επεισοδιο.Εσυ το ειδεσ στην τηλεοραση ή το κατεβασες και το ειδες? Αν το κατεβασες υποτιτλους απο που βρήκες??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 είδα τα πρώτα 2 episodes (ουσιαστικά ένα διπλό) και απλά μάτωσα το μετωπό μου από τα facepalms...παναγία μου ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας είναι άθλιο noobόσκυλο...τι φάσκελα έριξα δεν λέγεται... anyway πέρα από την πλάκα είναι πολύ νωρίς για να πω αν η σειρά πραγματικά αξίζει ή όχι, πάντως δεν με ενθουσίασε και τόσο...θα συνεχίσω να βλέπω πάντως μιας και την άρχισα...
paranoid_gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Εγω τωρα κατεβαζω τα 2 πρωτα επεισοδεια(το διπλο εννοω) αλλα απο οτι βλεπω η υποθεση ειναι απο αυτες τισ αρεσκειας μου.Ειδα και κατι φωτογραφιες και το ολο κονσεπτ πρεπει να εχει στοιχεια απο τον Αρχοντα των Δαχτυλιδιών. Για αυτο παιδια οποιος εχει υποτιτλους ας επικοινωνησει μαζι μου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 το ολο κονσεπτ πρεπει να εχει στοιχεια απο τον Αρχοντα των Δαχτυλιδιών. μέγιστη προσβολή imho...
paranoid_gr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 λεσ??? δεν ξερω ακομα στο 50% ειναι.. -----Προστέθηκε 5/11/2008 στις 01 : 05 : 14----- Mολις πριν απο λιγο ειδα τα πρωτα 2 επεισοδια!!!!!!!!! Δεν ξερω για εσας αλλα εμενα μου αρεσε πολυ.. Ποτε εχει το επομενο επεισοδιο???
logo15 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Mολις πριν απο λιγο ειδα τα πρωτα 2 επεισοδια!!!!!!!!!Δεν ξερω για εσας αλλα εμενα μου αρεσε πολυ.. Ποτε εχει το επομενο επεισοδιο??? Και εμενα μου αρεσε. τΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΒΓΕΝΕΙ ΣΤΗΣ 8 ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!!! sry gia ta caps;)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 http://www.imdb.com/title/tt0844653/episodes#season-1 αν και δεν παίζει να τα λέει σωστά...
paranoid_gr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Τι σωστα να τα λεει....Εκει λεει οτι συμφωνα με τισ ημερομηνιες εμεις περιμενουμε το 2ο επεισοδιο..Ενω το εχουμε δει!!!Οτι να'ναι.... Το σαββατο δλδ ειναι το 3ο επεισοδιο...σε ποιο καναλι γιατι το κατεβασα απο ιντερνετ και δεν ειχα ελληνικους υποτιτλους....
Toufas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 με την αλλη ταινια seeker εχει καμια σχεση? http://www.imdb.com/title/tt0484562/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 καμία νομίζω...
paranoid_gr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Οχι καμια σχεση,το μεν που μας λες ειναι ταινια.ενω αυτο που λεμε ειναι μια σειρα στυλ αρχοντα και με πολλα στοιχεια μεσσαιωνικα(σπαθια,τοξα και κτλ...)
teo64x Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 αυτο που λεμε ειναι μια σειρα στυλ αρχοντα Κοίτα, έχει την πλάκα του, αλλά μη λέμε και βαριές κουβέντες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 ακριβώς...συγκρίνεις τις βούρτσες (Seeker) με ξέρεις ποιες (Lotr)
paranoid_gr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Κοιτα ειπα εχει στυλ.....υπαρψει διαφορα βεβαια.Αλλα και το κονσεπτ αυτης τησ σειρας ειναι πιστευο ελπιδοφορο και πιστευω θα εχει και αλλα και μερικα αρκετα συναρπαστικα επεισοδια Τωρα στο αλλο θεμα ο αρχοντας δεν προκειται να ξεπεραστει με τπτ,αλλα ομως αν δεν κανω λαθος ειδα οτι βασιζεται σε ενα βιβλιο που συγγραφεις του αναμεσα σε αλλους ειναι και ενας Τολκιν....δεν προλαβα να δω ονομα αλλα δεν ξερω τι σας λεει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.