remote767 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Θέλω να ασχοληθώ με το 3d σκέφτομαι να εγκαταστήσω το πρόγραμμα 3d studio max ποιο ενχηρίδιο χρήσης να πάρω για ξεκίνημα? Αυτό που θέλω να κάνω είναι να φτιάξω μια αρχαία πόλη, τα σχέδια τα έχω απλός την αναπαράσταση θέλω να κάνω αλλά θα ήθελα να είναι σαν ταινία περίπου 2 λεπτών. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο αλλά θα ήθελα να ασχοληθώ.
HexStatic Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μήπως έχεις Parkinson, Αλτσχάιμερ, και ξεχνάς εύκολα? http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=274476
giorgos147 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 για να φτιάχνει δύο θέματα σε απόσταση περίπου 20 ημερών το καθένα...μάλλον κάτι τέτοιο έχει φίλτατε HexStatic
Land_Of_Banania Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Υπάρχουν πολλά που μπορείς να διαβάσεις. Εγώ θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με Online tutorials. Και πιο συγκεκριμένα κάνοντας search στο google για το τι θες να μοντελάρεις κάθε φορά. πχ θες σπίτι, ψάξε "house model 3d studio max tutorial". Τουλάχιστον με αυτή τη λογική κάθε φορά. Αν θες στείλε μου τα σχέδια να τους ρίξω μια ματιά και να σου πω κατά πόσο είναι εφικτό αυτό που προσπαθείς να κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.