Προς το περιεχόμενο

Καιρός να ...ξενερώσετε :mrgreen:

caution

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μια πρόσφατη (άσκοπη) αγρυπνία μου, κατέβασα ένα βίντεο ονόματι Crowd Run 2160p. Έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά :X

RUNTIME.......: 0:00:10 (seconds)

SIZE..........: 163 MB

FRAMERATE.....: 50.000

BITRATE.......: 120mbps (CRF25)

RESOLUTION......: 3840x2160

SOURCE..........: RAW input from HD film camera

...και μαντέψτε... καρεδιάζει σαν αν μην υπάρχει αύριο :mrgreen:

Αν κάποιος το τρέξει χωρίς dropped frames (50fps) ας ποστάρει εδώ το setup του θηρίου B)

Δημοσ.

Ε με ανάλυση video 3840x2160 τι περιμένεις?

Και που το έπαιξε καλά είσαι..

Απότι διαβάζω μπορείς να χρησιμοποιήσεις beta έκδοση του ffdshow που υποστηρίζει πολυπύρηνες cpu αλλά και πάλι χλωμό το κόβω :-)

Δημοσ.

Η πρώτη εμπειρία σε ένα E8400 και η δεύτερη σε ένα Q6600 clockαρισμένο ήταν σκέτο ναυάγιο.

Δοκίμασα πολλά decoders... slideshow :P

Δημοσ.

Bρες πρώτα monitor να σου εκμεταλευτεί την ανάλυση, και μετά ανυσηχείς και για τα υπόλοιπα hardware... :P

Δημοσ.

παλικαρι, αφου ξεκινησες το thread θα δωσεις ρε συ και κανα link ή θα πρεπει να ψαχνουμε???

ο-βαριεμαι-τη-ζωη-μου

Δημοσ.

Άτοπο και εντελώς άχρηστο test, το συγκεκριμένο raw footage θα ειναι ενα εξαιρετικό όμως υλικό για πειραματισμούς με highdef encoders, χ264-Lagarith-Dirac, και τα σχετικά benchmarks τους, για όποιον εχει το κεφάλι του στο overclocking, ιδού η ευκαιρία.

Δημοσ.
Ας έλεγες τουλάχιστον xvid...

Πράκτορα της DivXNetworks :P

...who did u call an agent ρε ? !

174522__matrixbop_l.jpg

grimpr , πετυχημένο ήταν , αν διάβασες καλά τον τίτλο του thread...:-)

Δημοσ.
παλικαρι, αφου ξεκινησες το thread θα δωσεις ρε συ και κανα link ή θα πρεπει να ψαχνουμε???

ο-βαριεμαι-τη-ζωη-μου

Σε νιώθω, απλά τα κατέβασα από private torrentάδικο και αν το postάρα οι moderators θα με επανέφεραν στη τάξη. Google it, ευκολάκι είναι :whistle:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...