Προς το περιεχόμενο

Company of Heroes: Tales of Valor

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν το παιχνίδι το έχω από το Σάββατο (έχω και τα άλλα 2).Αν κάποιος το πάρει μόνο του θα απογοητευτεί γιατί είναι πάαααααρα πολύ μικρό.Έπαιξα μόνο το γερμανικό κομμάτι κι έχει μόνο 3 αποστολές.Φαντάζομαι πως από τόσες θα έχουν και οι αποστολές των USA και Brits.Αν έχεις και τα άλλα 2 σου δίνει την επιλογή να ανταλλάξεις κάποια οχήματα με άλλα καινουρια που πρόσθεσαν.Κατά την γνώμη μου αξίζει να το πάρει κανείς μόνο αν παίζει ον λάιν και όχι για το campaign.Έχει αλλάξει το interface και έχουν προσθέσει καινούριους χάρτες που κατά την άποψή μου επειδή το παίζω(το game) από την ημέρα που βγήκε είναι και το μόνο κέρδος.

Περιμέναμε τόσο καιρό για να μας δώσουν μόνο καινούριους χάρτες και μερικά units.Είναι τυχεροί που το όλο game έχει τρομερό gameplay και λεπτομέρεια στο gameplay και δεν είναι απο τα συνηθισμένα rts του στυλ κάνω πολλές μονάδες και ντου.

Δημοσ.
Όχι και τυχεροί φίλε μου, αυτοί το έφτιαξαν έτσι..

Αν απ'όσα είπα σου έκατσε μόνο αυτό πάσο.Αλλά επαναλαμβάνω ότι αν το παιχνίδι δεν είχε τέτοιο βάθος και λεπτομέρεια στο gameplay πολλοί θα το παρατούσαν γιατί απο υποστήριξη και από τους servers της relic άσε να μην αρχίσω τα σχόλια

Δημοσ.
Αν απ'όσα είπα σου έκατσε μόνο αυτό πάσο.Αλλά επαναλαμβάνω ότι αν το παιχνίδι δεν είχε τέτοιο βάθος και λεπτομέρεια στο gameplay πολλοί θα το παρατούσαν γιατί απο υποστήριξη και από τους servers της relic άσε να μην αρχίσω τα σχόλια

Το gameplay είναι η αρχή και το τέλος για ένα strategy. Για αυτό δεν στέκει να λες αν δεν είχε gameplay κλπ γιατί καλά έκαναν και έδωσαν βαρύτητα σε αυτό. Αν δεν υπάρχει gameplay δεν υπάρχει παιχνίδι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...