Προς το περιεχόμενο

προβλημα με τν ηχο

dimiman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια θελω να ρωτισω κατι...μετα απο ενα φορματ που εκανα στον υπολογιστη μ τα ηχεια δν αναπαραγουν ηχο...μηπως ξερετε τι φταει και πως μπορω να το διορθωσω?

Δημοσ.

Για να δεις αν όντως είναι θέμα drivers, πας:

Control Panel -> System -> (καρτέλα) Hardware -> Device Manager. (αυτό είναι για XP, για Vista πιθανόν ν αλλάζει)

Αν υπάρχει κανένα κίτρινο ερωτηματικό σημαίνει πως όντως κάποιον driver δεν έχεις περάσει (σωστά), πιθανότατα της κάρτας ήχου.

Αν δεν έχεις αγοράσει ξεχωριστή κάρτα ήχου, οι drivers για την onboard θα πρέπει να βρίσκονται στο CD της μητρικής σου. Αν το χεις χάσει, πες ποια έχεις για να δούμε τι χρειάζεσαι. Αν δεν ξέρει ποια έχεις, κατεβάζεις το CPU-Z και στην καρτέλα Motherboard βλέπεις μοντέλο και μας λες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Μετά από format που έκανα σ'ένα pc χάθηκε ο ήχος.(και φυσικά ο χρήστης δεν έχει το cd της μητρικής...) Από το πρόγραμμα Everest έχω τις εξής πληροφορίες:

Motherboard: ATI Radeon Xpress 200, AMD Hanner

CPU: AMD Sempron, 2000MHz (10χ200)

BIOS: AM1 (08/19/05) κτλ....

Ψάχνω drivers και δεν βρίσκω! Η κάρτα ήχου είναι onboard. Στη Διαχείριση Συσκευών που πάω έχω κίτρινο ερωτηματικό σε 3 συσκευές:

-Άλλες συσκευές

USB device

Ελεγκτής διαύλου SM

Ελεγκτής πολυμέσων

Επίσης δεν φαίνεται πουθενά η κάρτα ήχου δλδ

-Ελεγκτές ήχου, βίντεο και παιχνιδιών

κωδικοποιητές βίντεο

κωδικοποιητές-αποκωδικοποιητές ήχου κτλ...

Τι να κάνω??? Προσπαθώ μέρες να το διορθώσω!

Δημοσ.
[...]

Motherboard: ATI Radeon Xpress 200, AMD Hanner

[...]

Το παραπάνω είναι το chipset της μητρικής. Σίγουρα δεν αναφέρεται κάπου και η μητρική; Ρίξε μια ματιά και με το CPU-Z αν θες μήπως έχει καμιά πληροφορία παραπάνω.

Δημοσ.

antohl....μου λεει οτι αυτο το προγραμμα ισως δεν εγκατασταθηκε σωστα..η εγκατασταση δν γινεται...μηπως ξερεις τπτ αλλο να κανω?δν ξερω αλλα μηπως εχω κανει κατι λαθος γτ κατω δεξια στη μπαρα με το μενου στην οθονη οπου δειχνει ενα ηχειο γραφει "κινεζικα"

Δημοσ.

Μετα κόπων και βασάνων βρήκα ένα αρχείο για τη μητρική αλλά το μόνο που έκανε είναι να βγάλει το κίτρινο ερωτηματικό από την Συσκευή ήχου και τον Σλεγκτή διαύλου SM και μου άφησε το ερωτηματικό για τον Ελεγκτή πολυμέσων (στη Διαχείριση Συσκευών). Επίσης μου έβγαλε μία Συσκευή ήχου USB κάτω από τους Ελεγκτές ήχου,βίντεο και παιχνιδιών που δεν υπήρχε πριν. Ο ήχος συνεχίζει να μην παίζει....Τι ακριβώς έκανε αυτός ο audio driver που βρήκα??? Τι να κάνω άλλο??? :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...