tolis_01 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Κάτω δεξιά λέει 460ΜΒ free (από το 1GB). Σαν λίγα δεν είναι τα free? (Δεν μου το έκανε ξαφνικά, απλά τώρα το θυμηθηκα Από όταν το έτρεξα πρώτη φορα τόσα MB μου τρώει)
kosmasgr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Τι λειτουργικό είναι ρε ? Δεν άνοιξα την φώτο και μου φαίνονται σαν vista
tolis_01 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Βρε συ, στο linux subforum είμαστε! (είμαστε, δεν είμαστε? ) Puppy linux είναι.
kosmasgr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Α δεν το πρόσεξα. Σόρρυ Πρίν κανά μισάωρο ξύπνησα ..
tolis_01 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Πρίν κανά μισάωρο ξύπνησα .. Δικαιολογημένος
dark_banishing Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Σημασία έχει αν το σύστημα αποκρίνεται καλά. Έτσι είναι τώρα κάνουν reserve μνήμη από πριν. Έχω 3gb και με το που μπαίνω 1,2 είναι πιασμένη.
tolis_01 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 120MB used μου λέει το hardinfo οπότε υποθέτω ότι το gadgetάκι στην μπάρα κάνει λάθος.
capthookb Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Αν θες περισσότερες πληροφορίες ψάξε στο forum, θα βρεις κι άλλα θέματα, όχι για το puppy γενικότερα για το linux. Τη μνήμη τη διαχειρίζεται ο πυρήνας και έχει τη λογική πως αφού είναι διαθέσιμη θα χρησιμοποιηθεί για να επιταχύνει τις επιδόσεις του συστήματος. Τα περισσότερα mb από αυτά που βλέπεις κατειλημμένα χρησιμοποιούνται για cache του σκληρού δίσκου και γενικότερα cache για άλλα πράγματα. Αφού δε μπορείς να τη "φας" ο ίδιος τη μνήμη ας στη φάει το linux . Τι νόημα έχει να την έχεις να κάθεται;
firewalker Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Για την χρήση της μνήμης δες λίγο το παρακάτω θέμα. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=275155
gtroza Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 120MB used μου λέει το hardinfo οπότε υποθέτω ότι το gadgetάκι στην μπάρα κάνει λάθος. έχεις δηλώσει ένα μέγεθος "αρχείου", (νομίζω για το pup_tade.sfs ή κάπως έτσι), που στο τέλος το puppy θα γράψει όλα τα δεδομένα του για την επόμενη φορά που θα κάνεις boot. και αυτό που δείχνει είναι ο ελεύθερος χώρος σ' αυτό το "αρχείο". αυτό έχω καταλάβει μέχρι τώρα εγώ. γαβ γαβ firewalker ! kosmasgr ευτυχής σύμπτωση το avatar σου, σε οδήγησε στο σωστό μέρος! θέλει puppy linux http://www.puppylinux.org .
tolis_01 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 έχεις δηλώσει ένα μέγεθος "αρχείου", (νομίζω για το pup_tade.sfs ή κάπως έτσι), που στο τέλος το puppy θα γράψει όλα τα δεδομένα του για την επόμενη φορά που θα κάνεις boot. και αυτό που δείχνει είναι ο ελεύθερος χώρος σ' αυτό το "αρχείο". αυτό έχω καταλάβει μέχρι τώρα εγώ. . Δίκιο έχεις, 512ΜΒ είχα βάλει (τόσο μου πρότεινε) οπότε τα 460ΜΒ είναι λογικό νούμερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.