Προς το περιεχόμενο

Σαν πολύ μνήμη δεν μου τρώει το puppy?

tolis_01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

capture1yd2.th.pngthpix.gif

Κάτω δεξιά λέει 460ΜΒ free (από το 1GB). Σαν λίγα δεν είναι τα free?

(Δεν μου το έκανε ξαφνικά, απλά τώρα το θυμηθηκα :P Από όταν το έτρεξα πρώτη φορα τόσα MB μου τρώει)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σημασία έχει αν το σύστημα αποκρίνεται καλά. Έτσι είναι τώρα κάνουν reserve μνήμη από πριν. Έχω 3gb και με το που μπαίνω 1,2 είναι πιασμένη.

Αν θες περισσότερες πληροφορίες ψάξε στο forum, θα βρεις κι άλλα θέματα, όχι για το puppy γενικότερα για το linux. Τη μνήμη τη διαχειρίζεται ο πυρήνας και έχει τη λογική πως αφού είναι διαθέσιμη θα χρησιμοποιηθεί για να επιταχύνει τις επιδόσεις του συστήματος. Τα περισσότερα mb από αυτά που βλέπεις κατειλημμένα χρησιμοποιούνται για cache του σκληρού δίσκου και γενικότερα cache για άλλα πράγματα.

Αφού δε μπορείς να τη "φας" ο ίδιος τη μνήμη ας στη φάει το linux :). Τι νόημα έχει να την έχεις να κάθεται;

120MB used μου λέει το hardinfo οπότε υποθέτω ότι το gadgetάκι στην μπάρα κάνει λάθος.

έχεις δηλώσει ένα μέγεθος "αρχείου", (νομίζω για το pup_tade.sfs ή κάπως έτσι), που στο τέλος το puppy θα γράψει όλα τα δεδομένα του για την επόμενη φορά που θα κάνεις boot.

και αυτό που δείχνει είναι ο ελεύθερος χώρος σ' αυτό το "αρχείο".

αυτό έχω καταλάβει μέχρι τώρα εγώ.

γαβ γαβ firewalker ! :mrgreen:

kosmasgr

ευτυχής σύμπτωση

το avatar σου, σε οδήγησε στο σωστό μέρος!

θέλει puppy linux

http://www.puppylinux.org

.

έχεις δηλώσει ένα μέγεθος "αρχείου", (νομίζω για το pup_tade.sfs ή κάπως έτσι), που στο τέλος το puppy θα γράψει όλα τα δεδομένα του για την επόμενη φορά που θα κάνεις boot.

και αυτό που δείχνει είναι ο ελεύθερος χώρος σ' αυτό το "αρχείο".

αυτό έχω καταλάβει μέχρι τώρα εγώ.

.

Δίκιο έχεις, 512ΜΒ είχα βάλει (τόσο μου πρότεινε) οπότε τα 460ΜΒ είναι λογικό νούμερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...