Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με format σε laptop (xp)

panchem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια, εχω ενα προβλημα με format σε laptop fujitsu siemens.

Bootαρω κανονικα απο το cd των xp που θελω να βαλω, αλλα οταν φτασω στο σημειο που διαλεγω διαμορφωση, επιδιορθωση ή εξοδο και πατησω διαμορφωση μου λεει οτι δε βλεπει το σκληρο.

Έφτιαξα με nlite ενα bootable cd οπου εκανα integrate τον driver του δισκου αλλα και παλι χωρις αποτέλεσμα.

Any ideas???

Δημοσ.

Το ξερω οτι εχει χιλιοειπωθει, και μαλιστα μεσω του forum βρηκα τα σχετικα με το nlite. Απλα επειδη δοκιμασα αυτα που γραφτηκαν και δεν ειδα προκοπη ειπα μηπως εχει καποιος να μου προτεινει τιποτα.

Δημοσ.

Αφού κατάφερες να το ενσωματώσεις με το nlite και δεν δούλεψε τότε έβαλες λάθος drivers.

Που τους βρήκες; Έχω κι εγώ έναν fujitsu amilo 2428.

Δημοσ.

Τους κατεβασα απο το site της fujitsu δινοντας πρωτα το serial number του laptop, οποτε μου εβγαλε αυτοματα τους καταλληλους drivers...

Εστω οτι δοκιμαζω να βαλω και καποιους αλλους drivers. Ειναι εφικτο αντι να γραφω καθε φορα καινουριο cd, να τους περναω σε floppy και οταν μου βγαζει το μηνυμα λαθους να επιλεγω να τους βρει εκεινη τη στιγμη απο τη δισκετα?

Δημοσ.

Έχει floppy ο laptpop?

Αυτό είναι ευχής έργο.

Το αρχείο που κατέβασες πρέπει να είναι εκτελέσιμο και όταν το τρέχεις να σου ζητήσει μια δισκέτα για να κάνει αποσυμπίεση.

Όταν κάνεις εγκατάσταση από το cd στην αρχή που σου λέει πάτα F6 για να εγκαταστήσει οδηγούς για RAID κτλ, πάτα το και θα σου ζητήσει δισκέτα.

Μετά προχωράς κανονικά στην εγκατάσταση.

Δημοσ.

Θα το δοκιμασω οταν γυρισω απο τη δουλεια, ελπιζω να δουλεψει..

Σ'ευχαριστω για τις συμβουλες!

Δημοσ.
Δεν βρισκει το σκληρο γιατι το σιντι που μπουταρεις δεν ειναι για σατα σκληρους

Έφτιαξα με nlite ενα bootable cd οπου εκανα integrate τον driver του δισκου αλλα και παλι χωρις αποτέλεσμα.

Απ' ότι καταλαβαίνω έχει ενσωματώσει ήδη τους drivers στο cd των xp και δεν δούλεψε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...