Προς το περιεχόμενο

Βελτίωση Toledo 1.6

labros1988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα Seat Toledo 1.6 του 2001 και θέλω να δώσω 1000-1500€ για να βελτιώσω τις επιδόσεις του. Λίγο που κοίταξα βρήκα μόνο ένα chip στα 700€ που δίνει 12 ίππους.

Έχετε εσείς να προτείνετε κανα chip,φιλτροχοάνη κτλ; Αλλά κυρίως ένα σοβαρό συνεργείο για βελτιώσεις γιατί ένας γνωστός μου έβαλε ένα chip πριν λίγους μήνες και τώρα του βγήκε off λόγω υγρασίας:shock:

Δημοσ.

Αν θες καλυτερες επιδοσεις καλυτερα πουλησε το και με τα 1500 που σου περισσευουν παρε κατι πιο γρηγορο.Σε 1600 8βαλβιδο οτι και να κανεις δε θα δεις προκοπη.Πολλα εξοδα για λιγα αλογα και μικρη διαφορα σε θεμα αισθησης.

Δημοσ.
Μπορεί να πώ βλακεία αλλά δεν είναι γκρούπ wv; Δέν θα χωρέσει κάποιος άλλος κινητήρας απο αυτό το γκρούπ;

Από ότι ξέρω χωράει, το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να δώσω πάνω από 1500€.:cry:

Δημοσ.

Σε ατμοσφαιρικό κινητήρα 12 ίπππους από chip δεν το κόβω πιθανό. Πρόσεξε μην πετάξεις 1500ευρώ πουθενά. Έχω ακούσει να προσπαθούν να πουλήσουν τελικό εξάτμισης που δίνει 10 άλογα!!!

Δεν ξέρω για το δικό σου, καλύτερα να βρείς κανένα clubtoledo! ή clubseat! και να βρεις δοκιμασμένες λύσεις αν και λίγο δύσκολο για οικογενειακό αμάξι.

Για να καταλάβεις για 10 περίπου άλογα σε αμάξια τύπου ibiza,fiesta κτλ πρέπει να αλλάξεις πεταλούδα, χταπόδι, εξάτμιση, πρόγραμμα. Αν τα καταφέρεις να περιμένεις αυξημένη κατανάλωση και τη δύναμη που κέρδισες μόνο ψηλά.

Για εμένα δεν αξίζει τον κόπο, κράτησε τα λεφτά για να κάνεις μια πιο σωστή λύση αργότερα

Δημοσ.

Παιζει ολο το αμαξι να κανει 4-5 χιλιαρικα και θα δωσεις εναμιση για να βελτιωσεις τις επιδοσεις του?Μιλαμε για ενα αυτοκινητο που εκ κατασκευης δεν ειναι φτιαγμενο για επιδοσεις.

Κανε κατι αλλο τα λεφτα σου φιλε κριμα να στα φανε επιτηδειοι που πουλανε chip και ιστοριες.

Για λογους ασφαλειας και μονο παντως θα μπορουσες να αλλαξεις αμορτισερ καθως αυτα που εχεις 7 χρονια θα εχουν φθαρει.

Δημοσ.

Από την άλλη μπορείς να βάλεις ένα καλό φιλτράκι.

Και αυτό γιατί θα σου αρέσει ο ήχος του ;-)

Έχω βάλει φίλτρο σε παλαιότερο Toledo και μονό από τον ήχο παίρνεις μια αίσθηση ευχαρίστησης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...