bizare Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δε νομιζω πως οι τρυπες του ιντερνετ βουλωνονται!
afentiko7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 H λύση είναι απλή, αλλά δεν τους συμφέρει.Αν πουλήσουν τα DVD στην τιμή που τους αρμόζει, π.χ 5ευρώ, δεν θα έχουν λόγο οι πειρατές να συνεχίσουν το έργο τους. Πλάκα κάνεις? Πάλι θα υπάρχουν κατεβαστήρια. Και την 24άρα τι την πήρε ο κόσμος.Για Voip? Πάντως υπάρχουν blu ray ταινίες από το amazon που κοστίζουν 9$. Πάντως στα παιχνίδια είναι διαφορετικά. φαντάζεσαι να δώσεις 70 ευρώ για ένα παιχνίδι μάπα?
liopyr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Πλάκα κάνεις? Πάλι θα υπάρχουν κατεβαστήρια. Και την 24άρα τι την πήρε ο κόσμος.Για Voip? E? Tι δουλεια εχει η 24αρα? Εσυ μετρας ποσα warez site υπαρχουν και αναλογα ανεβαινουν οι αναγκες σου στις ιντσες? Πάντως υπάρχουν blu ray ταινίες από το amazon που κοστίζουν 9$. Προτιμω να διαλεγω ταινιες βαση της ποιοτητας τους ως ταινιες, και οχι ως αναλυσης. Απο εκει και περα, υποτιτλους εχουν? Hm, let me guess.
stregas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Αν πάντως προσπαθήσουν να κάνουν κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, καλό είναι η RIAA ή ο οποιοσδήποτε άλλος, πρώτα να ξεκινήσει από τις εφημερίδες που έχουν αναγάγει τα DVD σε καθαρό εμπόριο... Αγόρασέ με και σου χαρίζω ότι θες. Αναρωτιέμαι, πληρώνουν άραγε δικαιώματα στις εταιρίες διανομής ή όσοι έχουν δύναμη κάνουν τους τσάμπα μάγκες; Όπως επίσης έκαναν τους τσάμπα μάγκες και έκλεισαν τα sites με Ελληνικούς υπότιτλους... Την χτύπησαν την πειρατεία, τι να σας πω.... Ακόμα και τώρα αν ψάξεις για ξένη σειρά την βρίσκεις υποτιτλισμένη και έτοιμη για θέαση! Για κάθε πρόβλημα, υπάρχει και μια λύση. Μπορεί να χρειαστούν κλειδώματα ή άλλοι τρόποι προστασίας για τους χρήστες. Κάτι θα βρεθεί... Μπορεί να αλλάξουν τα ΄΄κόλπα΄΄ αλλά η δουλειά θα γίνεται...
johnnieB Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 E? Tι δουλεια εχει η 24αρα? Εσυ μετρας ποσα warez site υπαρχουν και αναλογα ανεβαινουν οι αναγκες σου στις ιντσες? ελα συνελθε, για mbps μιλάει...
afentiko7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 E? Tι δουλεια εχει η 24αρα? Εσυ μετρας ποσα warez site υπαρχουν και αναλογα ανεβαινουν οι αναγκες σου στις ιντσες? Προτιμω να διαλεγω ταινιες βαση της ποιοτητας τους ως ταινιες, και οχι ως αναλυσης. Απο εκει και περα, υποτιτλους εχουν? Hm, let me guess. Ρε τη γραμμή εννοώ. Τώρα αν εσύ μπορείς να βλέπεις ταινίες σε σκατένια divx be my guest. Τώρα ναι έχουν αγγλικούς υπότιτλους βεβαίως.
liopyr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 ελα συνελθε, για mbps μιλάει... Kαλα ημουν απο απογευματινο υπνο,και επρεπε να το πιασω απο τα συμφραζομενα, αλλα κατσε ρε man. Οταν ερχεται καποιος και σου λεει "πηρα μια 24αρα", που σου παει το μυαλο? Συνηθως λεμε "εβαλα 24αρα" οταν αναφερομαστε σε μια συνδεση...
FarCry Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Παιδιά άρχισε η ώρα της κρίσης.Το τελευταίο ελεύθερο μέσο έκφρασης και επικοινωνίας του ανθρώπου, το internet αρχίζει να φιμώνεται και να μετατρέπεται στο ακριβώς αντίθετο: Ένα μέσο απόλυτου ελέχγου. τέρμα το WWW="wild wild west"
sintalkas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μισό λεπτό λίγο επειδή βλέπω μερικούς από εδώ να είναι υπέρ της παρακολούθησης των ip μας .Νομίζω πως κάνετε μάλλον τραγικό λάθος με αυτή τη στάση σας αν περάσει αυτός ο νόμος και στην Ε.Ε (αφού στην Αμερική έχει περάσει ήδη και το F.B.I. ήδη μπουκάρει σε σπίτια "πειρατών" ) τότε σε λίγο όλος ο πλανήτης θα παρακολουθείται από τους isps "νόμιμα".Ποιός λοιπόν μου λέει ότι εκτός από το να παρακολουθούν αν κατεβάζω "παράνομα" δεν θα παρακολουθούν με ποιους συζητώ ,σε ποιές σελίδες μπαίνω και γενικά τι συνηθίζω να κάνω στο διαδίκτυο? Όλες αυτές οι πλήροφορίες δεν θα μπορούσαν να πουληθούν σε έταιριες για να μου πλασάρουν προιόντα ? Ποιος μου λέει πως μια μέρα δεν θα μου έρθει ένα γράμμα με το προιόν α για να το προτιμήσω και όχι ένα αλλά δεκάδες? Επίσης μην είσαστε αφελείς αυτό το νομό τον κάνουνε οι πολυεθνικές και Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για να μας φακελώσουν και να μας ελέγχουν απόλυτα ,φανταστείτε αν ξέρουν τα ψηφιακά ίχνη σας θα μπορούν να σας βρουνε οπουδήποτε πάτε απλά το μόνο που θα έχουν να κάνουν είναι να βλέπουν την ip σας και να αντιστοιχούν με βάση αυτήν την γεωγραφική θέση ,τι δεν θα μπαίνετε στο διαδίκτυο αφού όλα στο μέλλον στο διαδίκτυο θα βασίζονται από τις πλήρωμες μέχρι και το να μπαίνουμε στην πόρτα του σπιτιού μας .Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά και ας πάμε στα πιο απλά γιατί να μην με αφήνουν να κατεβάζω αρχέια ? Μπορεί να έχω γνήσιο το προιόν και να μου έχει χαλάσει ή να θέλω ένα αντίτυπο.Και δεύτερον συγνώμη γιατί να δώσω στις πολυεθνικές τα ωραία λεφτουδάκια μου και να πάρω πανάκριβα προιόντα και μισοτελειωμένα με πάρα πολλά bugs ?ΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ .Ποιος θα αγοράσει μαιμού ένα παιχνίδι ,που κάνει 5 ή 10 ευρώ για πεστε μου το 80% θα το πάρει original .Απλά η πολύεθνικη εταιρεία θα ρίξει τα κέρδη της αλλά θα σταματήσει να μας εκμεταλέυεται με το να μας ζητά να δώσουμε 40 και 50 ευρώ για ένα τίτλο . Για σκεφτείτε το λίγο λοιπόν να ξανακατηγορίσετε λοιπόν τους αλλούς που κατεβάζουν παράνομα αρχεία ,ίσως να έχουν τους λόγους τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα