poliv123 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Για σας!! Εχω ενα pc λιγο πιο παλιο(σχετικα με αυτο της υπογραφης μου) Δηλαδη:e6600-psu tagan 600w-1 σκληρος-1 dvdrw-1 mobo gigabyte ga965p-1 7900gtx-4gb ram 4x1 kingston. Ειχα συνδεσει αυτο το πισι με ενα ups 1100va.Καποια στιγμη επεσε το ρελε-(ασφαλεια κεντρικη) του πινακα του σπιτιου.Παω να ανεβασω την ασφαλεια και το πισι δεν ανοιγε.Κοιταξα το Ups δεν αναβε καν.Κοιταξα την ασφαλεια του ups και ηταν μια χαρα.Αρα μαλλον το ups τα'παιξε(χαλασε καποιο κυκλωμα μεσα στο ups) Μετα βγαζω το ups τελειως ,βαζω το πισι κατευθιαν στην πριζα,ανοιγω το πισι και μετα απο 6-7 λεπτα ξαναπεφτει το ρελε του σπιτιου.Σηκωνω το ρελε και αφηνω το πισι κλειστο για 30λεπτα.Ανοιγω το πισι και απο εκεινη την στιγμη το computer λειτουργει κανονικα μεχρι τωρα.Ερωτηση:Τι μπορει να εφτεγε και εκλεισε μια φορα το PC(στην αρχη) πεφτοντας και το ρελε και τωρα λειτουργει κανονικα? Ή θα μου το ξανακανει καποια στιγμη στο μελλον?Επηρεασε το ups το psu κατα καποιον τροπο? Ευχαριστω πολυ!!
pallicaris Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Το ποιο πιθανό είναι να μην φταίει το PC αφού ξανάπεσε. Αλλά πέφτοντας σου έκαψε το UPS. Αφού είναι όλα καλά τώρα μην ανησυχείς, και σίγουρα ένα UPS καινούριο σου είναι άχρηστο. Έτσι κι αλλιώς αν είναι να καεί κάτι στο PC, κατά 90% καίγετε το τροφοδοτικό. Άρα τι UPS τι τροφοδοτικό αν συμβεί τίποτα.:-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.