Praetorianos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Θέλω να φτιάξω ένα πίνακα σημειώσεων σαν αυτό εδώ http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=539309. Επειδή τον θέλω σε μεγάλες διαστάσεις (βασικά θέλω να καλύψω ένα ολόκληρο τοίχο), μήπως γνωρίζει κάποιος από τι υλικό φτιάχνονται οι πίνακες, και σε ποια μαγαζιά έχει τα υλικά που χρειάζομαι? Γενικά αν έχετε κάποιο site με τέτοιες κατασκευές, στείλτε
De@th L0rd Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μελαμίνη(και όχι μελανίνη που λέει το πλαίσιο) είναι το υλικό λευκή.Θα χρειαστείς μερικά πλαίσια από αλουμίνιο για να φαίνεται πιο όμορφο,ένα κομμάτι αλουμίνιο για την στήριξη σφουγγαριού-μαρκαδόρων καθώς και τις πιάστρες για τον τοίχο.Για τι διαστάσεις μιλάς;
Praetorianos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 2.5 x 6 περίπου.. Δηλαδή αυτό το υλικό μπορώ να το πάρω σε μεγάλες πλάκες και θα είναι ακριβώς το ίδιο, ή θα πρέπει να κάνω και περαταίρω επεξεργασία? Γιατί αν θέλει πολύ τρέξιμο θα πρέπει να αγοράσω καμια 12αρια πίνακες και να τους βάλω
kfyros Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Αν βάλεις μελαμίνη σε whiteboard, θα πρέπει να τον βάφεις κάθε φορά που θες να σβήσεις κάτι :lol:. Ξύλο είναι από κάτω, αλλά η επιφάνεια είναι κάποια άλλη επίστρωση (glasscoat όπως γράφει και στο Πλαίσιο). Σϊγουρα ΔΕΝ είναι απλή μελαμίνη. Αν θες να φτιάξεις Blackboard και να γράφεις με κιμωλία κάνει και το απλό κόντρα πλακέ το οποίο θα βάψεις μαύρο... Δε ρωτάς σε κανένα μαραγκό ή να ψάξεις για υλικά whiteboard ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.