Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με ασύρματο ποντίκι

kinezos69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ένα ασύρματο ποντίκι silvercrest με stick usb(plug & play) στα 2,4ghz το οποίο ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί.

το φωτάκι του ρεύματος δουλεύει κανονικά αλλά δεν δουλεύει κανένα άλλο κουμπί.

το δοκίμασα σε δύο pc και σε διαφορετικές θύρες αλλά τίποτα.

τι μπορεί να συμβαίνει?

Δημοσ.
μπαταρία δοκίμασες να αλλάξεις ?

άλλαξα, δεν είναι αυτό το πρόβλημα.

αυτό που κατάλαβα εγώ είναι ότι δεν έχει επικοινωνία το usb stick με το ποντίκι

Δημοσ.

Κάτω απ΄το stickάκι,καθώς επίσης και κάτω απ' το ποντίκι έχει ένα μικρούλι,σχεδόν αθέατο κουμπάκι.Είναι το resetερ.Πάτα το και στα δύο και βάλ' τα κοντά κοντά να scanαριστούν eachother.Υποθέτοντας ότι δουλεύουν με ραδιοσυχνότητα.

Επίσης ρίξε και μια ματιά να δεις αν δουλεύει και με ενσύρματο.Πες μας,κάτι έχω στο μυαλό μου.

Δημοσ.
Κάτω απ΄το stickάκι,καθώς επίσης και κάτω απ' το ποντίκι έχει ένα μικρούλι,σχεδόν αθέατο κουμπάκι.Είναι το resetερ.Πάτα το και στα δύο και βάλ' τα κοντά κοντά να scanαριστούν eachother.Υποθέτοντας ότι δουλεύουν με ραδιοσυχνότητα.

Επίσης ρίξε και μια ματιά να δεις αν δουλεύει και με ενσύρματο.Πες μας,κάτι έχω στο μυαλό μου.

τέτοιο μικρό κουμπάκι δεν βλέπω ούτε στο stick ούτε στο ποντικι.

τι εννοείς αν δουλεύει με ενσύρματο?

το pc δουλεύει με ενσύρματο ποντίκι.

Δημοσ.

Είχα αντίστοιχο πρόβλημα,αλλά με ενσύρματο Usb ποντίκι,γι αυτό ρώτησα αν δουλεύει με ενσύρματο.

Σε μένα είχαν "στομώσει" οι drivers του usb,αλλά μετά από full scan (sav) και μιά μπλέ οθόνη,επανήλθε.

Το μικρό κουμπάκι που σου λέω,δύσκολα θα το διακρίνεις.Είναι κρυμμένο σε μια τρυπούλα μεγέθους μύτης στυλού και πρέπει να το πατήσεις με αντίστοιχο αιχμηρό όργανο (λιμάρησέ την στο φινάλε-lol).Έτσι τουλάχιστον ξέρω απ' τα δικά μου ποντίκια.

Δημοσ.
Είχα αντίστοιχο πρόβλημα,αλλά με ενσύρματο Usb ποντίκι,γι αυτό ρώτησα αν δουλεύει με ενσύρματο.

Σε μένα είχαν "στομώσει" οι drivers του usb,αλλά μετά από full scan (sav) και μιά μπλέ οθόνη,επανήλθε.

Το μικρό κουμπάκι που σου λέω,δύσκολα θα το διακρίνεις.Είναι κρυμμένο σε μια τρυπούλα μεγέθους μύτης στυλού και πρέπει να το πατήσεις με αντίστοιχο αιχμηρό όργανο (λιμάρησέ την στο φινάλε-lol).Έτσι τουλάχιστον ξέρω απ' τα δικά μου ποντίκια.

το ποντίκι είναι με ραδιοδέκτη usb και πουθενά στο manual δεν αναφέρει για κουμπάκι reset

Δημοσ.

δοκίμασα το ποντίκι σε pc φίλου και έπαιξε κανονικά.

υπάρχει περίπτωση να πειράχτηκαν από κάτι οι usb του λαπτοπ πχ. ιό ή να θέλουν καινούργιους drivers

Δημοσ.
...πχ. ιό...

Φοβόμουν να σου προτείνω κάτι τέτοιο.Θα πέφτανε να με φάνε όλοι,ότι και καλά λέω μλκιες (και δεν θάναι η πρώτη φορά) και ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται soft για hard.Κι όμως,ένας trojan ονόματι Vundo,μ' έσκιζε κανα δίωρο,μέχρι να καταλάβω ότι αυτός έφταιγε.

Κάνε ένα καλό scan και αφού τελειώσει και στο καθαρίσει (το sav σε πετάει κατ' ευθείαν στη σελίδα για το συγκεκριμμένο κάθε φορά πρόβλημα,έχει και έτοιμα patchάκια),στο restrat έχε στη θύρα usb το ποντίκι,θα στο βρει και θα βάλει τους drivers από μόνο του.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πώς λειτουργει με άλλο ποντίκι,ενώ σε μένα κανένα ποντίκι και σε καμία θύρα δεν δούλευε,ενώ δουλεύανε με άλλα περιφερειακά (εκτυπωτή,HDD).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...