teodkats Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 ...what is "Διαδικασίες" ; ! <<Διεργασίες>> προφανώς ήθελε να γράψει, και έκανε λάθος. Mια ακόμη ελεεινή μετάφραση των "Παραθύρων" .Αν και νομίζω "Διεργασίες" λέγονται... Μόλις ανοίξεις το pc σου πάτα Ctr+Alt+Delete για να ανοίξει η Διαχείριση Εργασιών των Windows, δες στο κάτω αριστερό μέρος του παραθύρου αν έχεις Ελληνικά Χp θα γράφει Διαδικασίες πόσες λέει; δες και την Εκχώρηση μνήμης επίσης, για να είσαι 100% σίγουρη αν με επιπλέων μνήμη θα έχεις βελτίωση.. :whistle:
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 ...να αλλάξεις τον τρόπο που αναφέρεις τις processes, σε ΠΕΙΣΜΑ της όντως άθλιας μετάφρασής τους όπως είπε κι ο De@th Lord, γιατί ΟΝΤΩΣ μας σηκώνουν την τρίχα. Α και : όταν διαβάζεις ότι : α)"ο υπολογιστής μου πάει πιο αργά από ότι ΠΗΓΑΙΝΕ", να είσαι λίγο πιο σκεπτικιστικός πριν προτείνεις να ανοίξει κανείς το "μαγικό Τask Manager", να βγάλει από ΕΚΕΙ συμπέρασμα για το mem usage, και να προτείνεις απλά να χώσει "κι άλλη RAM" κάποιος στο pc, για να ΛΥΣΕΙ το πρόβλημα - όχι τίποτ' άλλο, απλά ότι γενικώς ΚΑΛΟ θα ήταν να βάλει περισσότερη από 256MB μνήμη, ειπώθηκε ΗΔΗ εξ' αρχής. β)...να διαβάζεις και τα μακροσκελέστερα post που λένε κάτι παραπάνω. γουίστλινκ
teodkats Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Όπως το λες όλοι προτείνουμε και δεν υποχρεώνουμε να κάνει κάποιος κάτι που δεν θέλει. Το pc wizard που είναι free θα σε βοηθήσει να δεις πολλές πληροφορίες, ψάξε λίγο τη λειτουργία του και πες μας θερμοκρασία επεξεργαστή και μητρικής.Αν θέλεις να δώσεις για μνήμη κάποια χρήματα (μάλλον θα χρειάζεσαι κάτι σαν και αυτό ή αυτό) θα έχεις σημαντική διαφορά στη ταχύτητα (μέχρι και 30% πάνω). Την αύξηση της μνήμης την προτείνω γιατί έχει πολύ λίγη μνήμη (256) και γιατί σε διαφορετικά pc που το δοκίμασα είχε πολύ καλά αποτελέσματα (σε Celeron: δυο στα 2.4 και ένα στα 2.2 και σε P4 στα 2.4 και 2.8). Κανένας δεν μπορεί να ξέρει δια μαγείας τι έχει κάποιο pc χωρίς να το έχει δει, μερικές φορές και ειδήμονες πχ στο πλαίσιο όπως μου έτυχε να μην μπορούνε να βρούνε τι έχει μετά από πολλές φορές που το είχα πάει, για να το βρω τελικά μόνος μου μετά από δοκιμές. Αν έχει mem usage 300 ΜΒ μόλις ανοίξει το pc, που θα το δει από Τask Manager πολύ εύκολα, τι θα πρότεινες (για απλό χρηστή όπως είναι η natasa123 εύκολο, φθηνό και γρήγορο <<όχι format και msconfig>>);
washcloud Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 ...διάβασε τα ποστ μου, από το 2ο και μετά, και θα ΔΕΙΣ τί πρότεινα, και ίσως καταλάβεις γιατι "επιμένω" ότι η "λύση" ΔΕΝ είναι "δωσ' του μνήμη να τσουλίσει - παραμύθι ν' αρχινίσει". Όταν ο άλλος ΔΕΝ λέει "παιδιά, δεν είμαι ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του υπολογιστή μου" ΑΠΛΩΣ, αλλά λέει θελω να ρωτησω το εξης εχω εναν παλιο υπολογιστη και η αποδοση του εχει πεσει παρα πολυ σε σχεση με οταν τον αγορασα και εχω μεσα τα ιδια προγραμματα ΤΟΤΕ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΠΡΩΤΑ θα "κοιτάξω τί μπορεί να έχει το pc του", και ΜΕΤΑ θα του πω να "βάλει κι άλλη RAM"...Αν τώρα "αυτός" ΔΕΝ θέλει να δούμε μαζί κάποια πράγματα, τότε οκ, ΑΣ ανοίξει το πορτοφόλι, για 10, για 20, για 50, για ΟΣΑ € γουστάρει, αλλά θα είναι αστείο αν μετά έρθει και "ζητήσει το λόγο", διότι το pc ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να σέρνεται, αν πχ έχει γυρίσει ο OS δίσκος σε PIO mode (ή ακόμα έχει πέσει και...το frame rate της οθόνης)... *..κι ένα τελευταίο περί "ειδημόνων", όχι συγκεκριμένα του μαγαζιού που ανέφερες, αλλά μαγαζιών γενικώς : Heh.... χωρίς να χρειαστεί να το πας σε τεχνικό (...που και αν το πας....chances are ότι ΔΕΝ θα ασχοληθούν σε ΑΥΤΟ το στυλ, οπότε θα "καταλήξεις" να πεις αργά ή γρήγορα, "θέλω καινούριο pc"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.