Προς το περιεχόμενο

Νεα καρτα γραφικων αλλα....

blackhill66

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση εβαλα στον υπολογιστη αυτην την καρτα γραφικων http://www.amazon.com/MSI-T2D512E-OC-S-Video-CROSS-FIRE/dp/B0017RPT56 ,εχω ομως την εντυπωση οτι εχω χειροτερη εικονα απο πριν,δεν ξερω γιατι ,μηπως θελει ρυθμισεις η κατι αλλο?αν μπορει καποιος να βοηθησει?το μηχανημα αποτελειται απο μ/β msi ,core2duo 6750 ,1gb ram ,trofodotiko 420 watt ktl.ευχαριστω

Δημοσ.
παιδια μια ερωτηση εβαλα στον υπολογιστη αυτην την καρτα γραφικων http://www.amazon.com/MSI-T2D512E-OC-S-Video-CROSS-FIRE/dp/B0017RPT56 ,εχω ομως την εντυπωση οτι εχω χειροτερη εικονα απο πριν,δεν ξερω γιατι ,μηπως θελει ρυθμισεις η κατι αλλο?αν μπορει καποιος να βοηθησει?το μηχανημα αποτελειται απο μ/β msi ,core2duo 6750 ,1gb ram ,trofodotiko 420 watt ktl.ευχαριστω

έσβησες τους παλιούς driver και πέρασες τους καινούριους ή τους πέρασες από επάνω ή δεν έκανες τίποτα από αυτά?

και ποια ήταν η παλιά κάρτα σου-πιο μοντέλο?αν και για την σειρα 3850 απαιτείται τροφοδοτικό 450 watt

Δημοσ.

προηγουμενη καρτα δεν υπηρχε ηταν onboard ,πρεπει παλι να διαγραψω καποιους driver?οσο για το τροφοδοτικο το οτι ειναι 420 και οχι 450 watt επηρεαζει την αποδοση της καρτας?ευχαριστω

-----Προστέθηκε 3/11/2008 στις 08 : 21 : 50-----

μηπως το direct x θελει αναβαθμιση?παιζει καποιο ρολο αυτο?

Δημοσ.

Eαν δεν εχεις συνδεσει την εξωτερικη τροφοδοσια της καρτας γραφικων επηρεαζοντε και οι επιδοσεις...

Οn board η οχι σιγουρα ειχε drivers.Οποτε κανε uninstall και ξαναπερασε τους...

Κοιτα λιγο και πες την μαρκα του τροφοδοτικου.

Δημοσ.

την εξωτερικη τροφοδοσια της καρτας την εχω συνδεδεμενη οσο για το τροφοδοτικο ειναι chieftec 420 watt τελικα να απεγκαταστησω τουσ drivers τους προηγουμενουσ την ON BOARD μητρικης ?ειναι απαραιτητο και αν ναι απο που παω για την απεγκατασταση τους? ευχαριστω παιδια!!!

Δημοσ.
την εξωτερικη τροφοδοσια της καρτας την εχω συνδεδεμενη οσο για το τροφοδοτικο ειναι chieftec 420 watt τελικα να απεγκαταστησω τουσ drivers τους προηγουμενουσ την ON BOARD μητρικης ?ειναι απαραιτητο και αν ναι απο που παω για την απεγκατασταση τους? ευχαριστω παιδια!!!

Να τους απεγκαταστήσεις κανονικά και με το νόμο και αν είναι εύκολο απενεργοποίησε και την on-board απο το BIOS.Πιθανότατα οι drivers να υπάρχουν στην απεγκατάσταση ώς Intel GMA driver ή κάτι παρεμφερές.Ποια μητρική έχεις;

Δημοσ.

Πρέπει οπωσδήποτε να βγουν οι παλιοί drivers. Δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω ότι αν το τροφοδοτικό είναι οριακά ασθενέστερο από αυτό που χρειάζεται η κάρτα ή με πρόβλημα συμβατότητας με αυτή, μπορεί σε μερικές περιπτώσεις να έχεις θολή εικόνα.

Δημοσ.

ειναι ευκολο να μου πειτε με ποιο τροπο ,πως? επεγκαθιστω τους drivers της on board m/b? η m/b που εχω ειναι μια msi τοποθετημενη σενα hewllet packard pc ειναι απο αυτες που ειναι φτιαγμενες για τετοια pc

-----Προστέθηκε 3/11/2008 στις 09 : 46 : 14-----

ειναι ευκολο να μου πειτε με ποιο τροπο ,πως? επεγκαθιστω τους drivers της on board m/b? η m/b που εχω ειναι μια msi τοποθετημενη σενα hewllet packard pc ειναι απο αυτες που ειναι φτιαγμενες για τετοια pc

καμμια βοηθεια κανενα φιλαρακι?

Δημοσ.

Εγώ απεγκαθιστώ ολοκληρωτικά (και από τη registry) τα διάφορα προγράμματα (και τους drivers) με το πρόγραμμα Your Uninstaller. Ένα άλλο καλό και δωρεάν πρόγραμμα είναι το Revo Uninstaller (http://www.revouninstaller.com).

Άλλος τρόπος είναι (για Windows XP)..... win+pause--->hardware--->device manager--->display adapters--->δεξί κλικ στην ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και properties--->driver--->uninstall και επανεκκίνηση.

Για να εγκαταστήσεις τους καινούργιους drivers, μπαίνεις στο bios και απενεργοποιείς την ενσωματωμένη κάρτα (κοίταξε το manual της μητρικής) και με F8 μπαίνεις στα Windows σε safe mode και τους εγκαθιστάς. Επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος (ελπίζω).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...