Ozone Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 γεια σας δεν ξερω τι γινεται αλλα παντος εχω προβληματα με την δεσμευση ραμ με virtual machine. καποιες φορες οταν κανω shutdown το guest os η parallels 4 συνεχιζει να μου κραταει χωρο στη ραμ και χανονται ραμ. μερικες φορες ειναι ορατο ενα ''χ'' αρχειο στο activity monitor και μπορω να το κανω force quite και να παρω καποιο χωρο πισω αλλα καποιες αλλες φορες δεν μπορω και ετσι δεν απελευθερωνεται η μηνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Το ίδιο μου κάνει και το vmware fusion μετά από έντονη χρήση των xp... Κάνεις ένα restart και όλα φτιάχνουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Το ίδιο μου κάνει και το vmware fusion μετά από έντονη χρήση των xp... Κάνεις ένα restart και όλα φτιάχνουν... ναι το restart σωζει την κατασταση αλλα η μαγεια του leopard ειναι το uptime ! -----Προστέθηκε 3/11/2008 στις 01 : 43 : 24----- καποιο κρυφο προγραμμα μου απασχολει τη μνημη αλλα δεν ξερω ποιο. το activity monitor εχει το firefox να κραταει 134mb μονο. μου το κανει συχνα αυτο και δεν ξερω τι να κανω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.