Προς το περιεχόμενο

΄Έκανα καλά για την επιλογή μου ..?Παιδιά θέλω τις γνώμες σας!!!

hackertom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μή έχοντας χρόνο και χρήμα και με ελάχιστο ψάξιμο έφτασα στην αγορα δυο καρτών Albatron 9600 GT SVGA (PCI-Express, HDCP, 512MB)

link:http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1077740&page=3&category=69977735&catalog=20

για SLi με συνολική τιμή 200Euro!!!Παιδία έκανα καλά για την επιλογή μου..??

Το σύστημα μου είναι Intel Pentium D 3.4,945 με Ο.C στα 4,5!!!2,5 RAM DDR-2,Gigabyte GA-N650SLi-DS4!!

ΣΗΜΕΊΩΣΗ:Δεν μπορούσα να διαθέσω παραπάνω χρήματα…:-)

• Super Moderators
Δημοσ.

κατά την άποψή μου όχι...πολύ κακή επιλογή

πρώτον γιατί μια μόνο 9600GT τρώει bottleneck από τον cpu σου, πόσο μάλλον δύο...

δεύτερον ακόμα και αν μην έτρωγε bottleneck SLI με τις συγκεκριμένες κάρτες δεν αξίζει, μια 4870 1gb είναι καλύτερη

(ελπίζω να μην τις αγόρασες...)

Δημοσ.
κατά την άποψή μου όχι...πολύ κακή επιλογή

πρώτον γιατί μια μόνο 9600GT τρώει bottleneck από τον cpu σου, πόσο μάλλον δύο...

δεύτερον ακόμα και αν μην έτρωγε bottleneck SLI με τις συγκεκριμένες κάρτες δεν αξίζει, μια 4870 1gb είναι καλύτερη

(ελπίζω να μην τις αγόρασες...)

το κακό εγινε....δεν πηραζει δεν ψάχνω το τρελό game pc...το Pro 2009,Far cry 2,και Crysis θα τα παιζει σε hight ρυθμίσεις...??1280x1024...??Αλλες γνώμες..???τι είναι το bottleneck....???

Ασε που η 4870 1gb έκανε πάνω απο 250 ευροοο........

• Super Moderators
Δημοσ.

ακόμα και η 512mb version της είναι καλύτερη επιλογή :o

α ρε hackertom, τέτοια topics τα ανοίγεις ΠΡΙΝ κάνεις την αγορά...τώρα δεν έχει νόημα :-(

Δημοσ.

hackertom, ψαξε λιγο αν μπορεις να τις αλλαξεις

με την φτηνοτερη απο τις 4870 512 ΜΒ :-)

[Κατα πασα πιθανοτητα μπορει να γινει αυτο].

Επισης δωσε τον Pentium D 945 και με τα χρηματα που θα παρεις,

τσιμπησε εναν E4XXX i E6XXX used -η μητρικη σου τους δεχεται :P

Δημοσ.

Με ποια λογική ρωτάς μετά την αγορά?

Στην καλύτερη περίπτωση θα επιβεβαιώσουμε την σωστή επιλογή σου. (όχι σ'αυτή τη περίπτωση :-()

Άλλα ακόμα κι έτσι τι θα καταλάβεις? :o

Δημοσ.

Γυρνα τις πισω γρηγορα και τσιμπα μια 4850,θα χεις καλυτερες επιδοσεις+χαμηλοτερες θερμοκρασιες και καταναλωση...

Με τα ρεστα μπορεις να τσιμπησεις εναν c2d...

Y.Γ Αν και ειμαι αρκετα πιο αισιοδοξως απο τον Τhresh σχετικα με το bottleneck...

Νομιζω οτι εφοσων εχεις τον d στα 4,5 θα εισαι μια χαρα...

Δημοσ.

Στα 4.5 GHz, θα αντιστοιχουσε σε Ε6600, νομιζω οχι περισσοτερο

Οποτε, και μια μονο 9600GT, δε θα την εφτανε στο μεγιστο της :fear:

Δημοσ.
Στα 4.5 GHz, θα αντιστοιχουσε σε Ε6600, νομιζω οχι περισσοτερο

Οποτε, και μια μονο 9600GT, δε θα την εφτανε στο μεγιστο της :fear:

Eκει τον υπολογιζα κ γω(~2.5-2.8)...

Πιστευω ομως πως δεν ειναι τραγικο το bottleneck σε αυτα τα επιπεδα..

Το θεμα ειναι βεβαια πως με μια 4850 θα ειχε καλυτερα αποτελεσματα,ποσο μαλλον με 4870...

Δημοσ.

Παιδιά απλά να δω τι θα παίρνατε εσείς…στα πόσα βγαίνει 4850…???μπορείτε να μου δώσετε κάποια link…επίσης η 9600 gt με Ο.C....λέτε να τα πάει καλα...??η ούτε λόγος.....

Δημοσ.
Παιδιά απλά να δω τι θα παίρνατε εσείς…στα πόσα βγαίνει 4850…???μπορείτε να μου δώσετε κάποια link…επίσης η 9600 gt με Ο.C....λέτε να τα πάει καλα...??η ούτε λόγος.....

Η 4850 γυρω στα 130Ε, η 9600GT στα 100Ε. Ψαξε απο το skroutz.gr

Γνωμη μου, με αυτο το συστημα και στην αναλυση που παιζεις μεχρι 9600 αξιζει, παραπανω δεν θα εδινα. Το o/c κατι παραπανω θα σου δωσει αλλα οχι και αξιοσημειωτη διαφορα γιατι στην αναλυση αυτη ο επεξεραστης ειναι λιγο πιο σημαντικος απο την καρτα. Τωρα για Far Cry/Crysis σε high δε νομιζω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...