ducatirulez Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Οντως, με βαση τον πινακα που παραθετεις φαινεται να ειναι κοντινες οι τιμες αναμεσα στους πιο μικρους,στις περισσοτερες μετρησεις τουλαχιστον. Αν και θα περιμενες να μην συμβαινει αυτο λογο των 2.2χ2=4.4GHz οπως επισημαινει και ο Delirium. Ξεφευγει μονο ο 4600+ και να φανταστω ο 4800+ ακομα περισσοτερο. Βεβαια απ'οτι φαινεται παιζει πολυ ρολο και η δουλεια για την οποια τον χρησιμοποιεις. Παντως μεχρι τωρα δεν εχω βρει ουτε δειγμα χ2 s939 σε λογικη τιμη,οπότε...
notios7 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2008 ενας FX-55 κατα την γνωμη σου ποσο λογικη τιμη θα ειχε?
Delirium Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Πιθανον, αν τα ιδια tests ξαναγινονταν σημερα, η διαφορα να ειχε διευρυνθει: ολο και περισσοτερες εφαρμογες, εκμεταλλευονται αποδοτικοτερα 2 cores
caution Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Ειναι 2 Χ 2.2 = 4.4 GHz Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το ρολόι του επεξεργαστή παραμένει στα 2,2 GHz απλά διαφέρει στην υπόλοιπη αρχιτεκτονική (registers, cores, pipeline κτλ.). Αυτές οι απλοποιήσεις είναι τελείως λαθεμένες. Με την ίδια λογική ο Q6600 που τρέχει στα 2.4 GHz και είναι Quad τρέχει στα 9,6 GHz
ducatirulez Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 ενας FX-55 κατα την γνωμη σου ποσο λογικη τιμη θα ειχε? Λαμβανοντας υποψιν site του τυπου tomshardware-οπως εκανα και παραπανω με το λινκ του χρηστη random αλλα ποτέ στο παρελθον-βλεπω οτι ο 3700+ με τον fx-55(που τα εσπαγε στην εποχη του) δινουν παραπλησιες τιμες. Ισως να με συνεφερε η αγορα ενος fx-55 στην περιπτωση που εκανα o/c αλλα αν εμπλεκα με o/c,που δεν το κατεχω και δεν νομιζω να βοηθαει το συστημα μου, γιατι να μην το εκανα στον 3700+. Τινω να καταληξω πως το καλυτερο θα ηταν εναχ χ2 4800+
Delirium Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Με την ίδια λογική ο Q6600 που τρέχει στα 2.4 GHz και είναι Quad τρέχει στα 9,6 GHz Στα 9.6 "τρεχει", για τις εφαρμογες που τον βλεπουν σαν 9.6, οπου χρησιμοποιουν και τους 4 πυρηνες, μετρησε χρονους
caution Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Στα 9.6 "τρεχει", για τις εφαρμογες που τον βλεπουν σαν 9.6, οπου χρησιμοποιουν και τους 4 πυρηνες, μετρησε χρονους Κάνεις λάθος. Κανένα "ρολόι" του δεν γυρνάει στα 9,6. Απλά οι τέσσερις πυρήνες του (που ο καθένας γυρνάει στα 2,4) τον κάνουν 4 φορές πιο αποτελεσματικό από έναν αντίστοιχο μονοπύρηνο (θεωρητικά). Δεν μπορείς έτσι αυθαίρετα α αθροίζεις τα GHz των πυρήνων και να μας λες ότι ο Q6600 τρέχει στα 9,6 Για όνομα του θεού, με την λογική σου καταργείς την έννοια CISC/RISC επεξεργαστών. Τολμώ να πω, you failed
Delirium Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Κάνεις λάθος. Κανένα "ρολόι" του δεν γυρνάει στα 9,6. Απλά οι τέσσερις πυρήνες του (που ο καθένας γυρνάει στα 2,4) τον κάνουν 4 φορές πιο αποτελεσματικό από έναν αντίστοιχο μονοπύρηνο (θεωρητικά). Δεν μπορείς έτσι αυθαίρετα α αθροίζεις τα GHz των πυρήνων και να μας λες ότι ο Q6600 τρέχει στα 9,6 Για όνομα του θεού, με την λογική σου καταργείς την έννοια CISC/RISC επεξεργαστών. Τολμώ να πω, you failed (Το λιγοτερο) μου φαινεται οτι δεν καταλαβαινεις Ελληνικα...
caution Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 (Το λιγοτερο) μου φαινεται οτι δεν καταλαβαινεις Ελληνικα... Πράγματι τα ελληνικά μου είναι το πρόβλημα... (βάζε τόνους)
vangelis1602 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2008 μην ξοδεύεις λεφτά σε νεκρά socket η x2 939 e-bay
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.