phoenix_fl Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Μερικοί δεν θέλουν να σπαταλούν χρήματα για την αγορά παιχνιδιών, ενώ άλλοι μπορεί να μην διαθέτουν αρκετά χρήματα για να αγοράζουν ακριβά παιχνίδια. Όποιος και αν είναι ο λόγος, σε γνωστά και αξιόπιστα μαγαζιά εμπορίου, υπάρχουν φθηνά παιχνίδια που αξίζουν!!! Εδώ θα γράφουμε Games για την αγαπημένη μας κονσόλα (δλδ. μόνο για X-Box 360) που πωλούνται στο εμπόριο κάτω από 25 ευρώ (όλα καινούργια). Όποιος βρει παιχνίδι που δεν υπάρχει στην λίστα, ας το αναφέρει και θα προστεθεί στην λίστα... Splinter Cell 4: Double Agent (5E) Eternal Sonata (5Ε) Pro Evolution Soccer 6 (5Ε) Football Manager 2007 (9Ε) Kameo (10E) Meet the Robinsons (10Ε) Tetris Evolution (10Ε) Halo 3 (10Ε) Halo 3 Limited Edition (15E) Pro Evolution Soccer 2008 (15E) EA Fifa 2007 (15E) Eragon (15E) The Golden Compass (15Ε) μπορείτε να το βρείτε και εδώ The Outfit (19E) Chrome Hounds (19E) Halo 3 Legendary Edition (20Ε) EA NBA Live 2007 (20Ε) The Simpsons Game (20E) Viva Pinata Party Animals (20E) Blue Dragon (23E) Sonic The Hedgehog (25E) Η λίστα θα ανανεώνετε... Τελευταία ανανέωση: 3-11-2008
DimitRi_Del Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Εδώ θα γράφουμε Games για την αγαπημένη μας κονσόλα (δλδ. μόνο για X-Box 360) που πωλούνται στο εμπόριο κάτω από 25 ευρώ (όλα καινούργια). Όποιος βρει παιχνίδι που δεν υπάρχει στην λίστα, ας το αναφέρει και θα προστεθεί στην λίστα... Δεν είναι low budget παιχνίδια αλλά παιχνίδια που πωλούνται φτηνά, μη μπερδεύεις τους όρους γιατί το Halo3, PES, FIFA και πολλά άλλα μόνο low budget δεν είναι Halo 3 Legendary Edition (20E) Αυτή η προσφορά δεν ισχύει, το παρήγγειλα την περασμένη βδομάδα και μου ήρθε το παρακάτω mail: Το « Halo 3 Legendary Edition (X360)»δυστυχώς είναι εκτός αποθέματος στα καταστήματα μας (λάθος ένδειξη), δεν μπορούμε να σας το προμηθεύσουμε είναι εξαντλημένο. Η παραγγελία σας ακυρώθηκε. Με εκτίμηση, Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου [email protected]
kratistos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 ανάθεμα που εμείς εδώ στο europe και στο ellada αναγκαζόμαστε να τα παίρνουμε 69 ευρώ όλα τα νέα games την στιγμή που στο america τα αγοράζουν γύρω στα 55 dollars,βάλτε πόσα ευρώ κάνουν μόνοι σας.....
phoenix_fl Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δεν είναι low budget παιχνίδια αλλά παιχνίδια που πωλούνται φτηνά, μη μπερδεύεις τους όρους γιατί το Halo3, PES, FIFA και πολλά άλλα μόνο low budget δεν είναι Με τον όρο εννοώ ότι είναι χαμηλού κόστους. Τέσπα... Αυτή η προσφορά δεν ισχύει, το παρήγγειλα την περασμένη βδομάδα και μου ήρθε το παρακάτω mail:Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Αφαιρέθηκε απο την λίστα... -----Προστέθηκε 3/11/2008 στις 05 : 01 : 04----- Αυτή η προσφορά δεν ισχύει, το παρήγγειλα την περασμένη βδομάδα και μου ήρθε το παρακάτω mail: Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Αφαιρέθηκε απο την λίστα... Φίλε μου το ξαναπρόσθεσα, διότι είδα ότι πλέον είναι διαθέσιμο, ενώ το πρωί δεν ήταν. Πάντως ευχαριστώ...
anamenos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 απλά κάνε edit το αρχικό σου post και άλλαξε την κεφαλίδα για να μην δημιουργηθεί σύγχηση στους χρήστες, φιλικά!!
xaros73 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Βασικα δεν ειναι low badget τα παιχνιδια αλλα εμεις που πρεπει να τα αγορασουμε...
phoenix_fl Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 απλά κάνε edit το αρχικό σου post και άλλαξε την κεφαλίδα για να μην δημιουργηθεί σύγχηση στους χρήστες, φιλικά!! Ο τίτλος άλλαξε...
Vole Maulder Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Εφαγα κι εγώ άκυρο από τον Παπασωτηρίου για το Halo Legendary. Και στο σάιτ έγραφε "διαθέσιμο" όταν μου έστειλαν το email ότι δεν το έχουν. Καλύτερα να το βγάλεις από τη λίστα για να αποφεύγεται αυτή η κουριά. Καλή η ιδέα σου πάντως για το θρεντ.
phoenix_fl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Εφαγα κι εγώ άκυρο από τον Παπασωτηρίου για το Halo Legendary. Και στο σάιτ έγραφε "διαθέσιμο" όταν μου έστειλαν το email ότι δεν το έχουν. Καλύτερα να το βγάλεις από τη λίστα για να αποφεύγεται αυτή η κουριά. Καλή η ιδέα σου πάντως για το θρεντ. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... Κι εγώ παράγγειλα το Legendary και μου ήρθε κανονικότατα. Θα δούμε...
Vole Maulder Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Πότε το παρήγγειλες και πότε σου ήρθε; Γιατί κι ένας φίλος μου το παρήγγειλε αυτή τη βδομάδα και του έστειλαν και αυτού ότι δεν το έχουν και ακύρωσαν την παραγγελία. That makes 3 of us. Κακούργε, εσύ πήρες το τελευταίο που τους είχε ξεμείνει;
DimitRi_Del Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... Κι εγώ παράγγειλα το Legendary και μου ήρθε κανονικότατα. Θα δούμε... Από την περασμένη βδομάδα το έχω παραγγείλει 3 φορές, ένας φίλος επίσης και έστειλα και κάποιον από 3 Παπασωτηρίου στην Αθήνα να το πάρει αλλά @@. Μου φαίνεται ότι είσαι ο τυχερός της υπόθεσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.