Προς το περιεχόμενο

Repair Μe

Kal4meNchrgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια, θελω να κανω μια ερωτηση. Ειχα ενα προβλημα(μεγαλη ιστορια) αλλα θα πω το αποτελεσμα. Ολα τα .txt αρχεια δεν μου τα αναγνωριζει ως "εγγραφο κειμενου" αλλα ως "αρχειο TXT". πιστευω πως αν κανω repair στα Windows μου θα διορθωθει(γιατι κανω δεξι κλικ> δημιουργια> και δε μου λεει εγγραφο κειμενου. Αν διορθωνεται καπως αλλιως μπορειτε να μου πειτε πως; Τωρα κατι αλλο. Εχω Windows XP pro και εχω το CD τους αλλα στα Αγγλικα. Αν δοκιμασω να τους κανω repair με αυτο το CD θα αλλαξουν τα windows μου και θα ειναι στα Αγγλικα η θα παραμεινουν στα Ελληνικα;

Thanks

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κατάλαβα καλά αλλά νομίζω θέλεις να διορθώσεις (επαναφέρεις) τη συσχέτιση των txt με το notepad?

Αν ναι, κάνεις δεξί κλικ σε ένα αρχείο txt --> open with (ανοιγμα με) --> επιλέγεις το notepad και πριν κλείσεις το παράθυρο τικάρεις το "Always use selected program..."

Δημοσ.
Παιδια, θελω να κανω μια ερωτηση. Ειχα ενα προβλημα(μεγαλη ιστορια) αλλα θα πω το αποτελεσμα

..καλύτερο θα ήταν να μας ΕΔΙΝΕΣ μια περίληψη "της μεγάλης ιστορίας"...αλλά νομίζω πως μέσα της περιέχονται οι όροι "Microsoft Office" και "Word", γι' αυτό σε ρωτάω : Το ΕΧΕΙΣ πλέον το Word ;

...όσο γι' αυτό,

Αν δοκιμασω να τους κανω repair με αυτο το CD θα αλλαξουν τα windows μου και θα ειναι στα Αγγλικα η θα παραμεινουν στα Ελληνικα;

...ΘΑ παραμείνουν στα Ελληνικά, διότι δε θα μπορέσει να γίνει καμμία επιδιόρθωση....

Θες το ΕΛΛΗΝΙΚΟ cd.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...