mindcrime Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 ξέρει κανείς πως μπορούμε να προσθέσουμε ένα keyboard shortcut για να αλλάζουμε γλώσσα στο πληκτρολόγιο αντί να το κάνουμε με το ποντίκι κάθε φορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Θα πας εδω και θα κανεις ενα νεο προφιλ απο keyboard keyboard shortcuts. Μεσα εκει θα βαλεις και την εναλλαγη γλωσσας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindcrime Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 μπορείς να μου πεις και ποια εντολή είναι ακριβώς γιατί είναι μία μεγάλη λίστα; υπενθυμίζω Xfce4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δεξι κλικ > Settings > Keyboard Settings Αλλιως ανοιγεις ενα τερματικο και τρεχεις το xfce-setting-show για να ανοιξει το xfce "control panel" και πατας το κουμπι Keyboard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindcrime Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Όχι δεν με κατάλαβες! Κάνω καινούργιο προφίλ και μετά πατάω add για να βάλω καινούργιες συντομεύσεις. Μετά μου βγάζει ένα παράθυρο μπορώ ή να βάλω το όνομα της εντολής που θέλω να κάνω συντόμευση ή να ψάξω σε ένα κατάλογο με εντολές. Αυτή την εντολή θέλω που αλλάζει γλώσσα! Κατάλαβες τι θέλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.