mindcrime Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 ξέρει κανείς πως μπορούμε να προσθέσουμε ένα keyboard shortcut για να αλλάζουμε γλώσσα στο πληκτρολόγιο αντί να το κάνουμε με το ποντίκι κάθε φορά;
jim_p Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Θα πας εδω και θα κανεις ενα νεο προφιλ απο keyboard keyboard shortcuts. Μεσα εκει θα βαλεις και την εναλλαγη γλωσσας.
mindcrime Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 μπορείς να μου πεις και ποια εντολή είναι ακριβώς γιατί είναι μία μεγάλη λίστα; υπενθυμίζω Xfce4
jim_p Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δεξι κλικ > Settings > Keyboard Settings Αλλιως ανοιγεις ενα τερματικο και τρεχεις το xfce-setting-show για να ανοιξει το xfce "control panel" και πατας το κουμπι Keyboard
mindcrime Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Όχι δεν με κατάλαβες! Κάνω καινούργιο προφίλ και μετά πατάω add για να βάλω καινούργιες συντομεύσεις. Μετά μου βγάζει ένα παράθυρο μπορώ ή να βάλω το όνομα της εντολής που θέλω να κάνω συντόμευση ή να ψάξω σε ένα κατάλογο με εντολές. Αυτή την εντολή θέλω που αλλάζει γλώσσα! Κατάλαβες τι θέλω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.