liam1986 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα guys τον τελευταιο καιρο αντιμετοπιζω προβλημα με τα games στο pc μου. Πιο συγκεκριμενα οταν ξεκιναω 1 παιχνιδι σχετικα βαρυ πχ Pro, NBA kλπ ενω αρχιζει να τρεχει για 4-5 λεπτα καποια στιγμη τρεμοπαιζει η οθονη σαν να κανει νερα κ μετα χωρις να πεταξει καποιο μηνυμα ειτε κανει restart ειτε μενει με μαυρη οθονη χωρις να αντιδρα. Το συγκεκριμενο προβλημα μου το εχει εμφανισει 2-3 φορες κ σε ταινιες. Να προσθεσω οτι σε πιο ελαφρα παιχνιδια πχ manager η' σε emulators δεν εχει αυτο το προβλημα ακομα κ αν παιζω για πολλες ωρες Δεν ξερω αν ειναι σχετικο αλλα τις τελευταιες μερες οταν παω να συνδεσω 1 χειριστηριο logitec που εχς μου πεταει 1 μηνυμα "αιχμη ρευματος στη θυρα usb" κ το χειριστηριο δεν λειτουργει... (Εχω τσεκαρει τις θερμοκρασιες με το speedfan κ ειναι οκ, εκανα κ 1 προληπτικο καθαρισμο στα ανεμηστηρακια κλπ αλλα το προβλημα συνεχιζει) Α! να προσθεσω οτι οταν ανοιγω το pc κανει 1 εκνευριστικο θορυβο το τροφοδοτικο αλλα με 1-2 σκαμπιλια ειναι οκ Τι μπορει να φταιει??? Οποιαδηποτε προταση ειναι ευπροσδεκτη
grimpr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Καιρός για αλλαγή τροφοδοτικού, και μην τσιγκουνευτείς.
liam1986 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Καιρός για αλλαγή τροφοδοτικού, και μην τσιγκουνευτείς. και εγω απο τα λιγα που ξερω εκει καταληγω (υπαρχει περιπτωση να φταιει κατι αλλο, πχ καρτα γραφικων η' mobo??)
ArisG88 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Φυσικα υπαρχει περιπτωση να φταιει η καρτα γραφικων ή και οι θερμοκρασιες στο pc(οχι πολυ πιθανο γτ θα εκλεινε τελειως)
NOPSTRIM Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Γιατί δεν κατεβάζεις ένα ATI Tool να checkαρεισ αν η κάρτα είναι οκ; Θα το κατεβάσεις, νομίζω το έχουν και εδώ και θα πατήσεις scan for artifacts, αν στο επόμενο 10λεπτο σου βγάλει κάτι κίτρινες τελείες, τότε έχεις πρόβλημα με κάρτα το πιο πιθανό...
liam1986 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Γιατί δεν κατεβάζεις ένα ATI Tool να checkαρεισ αν η κάρτα είναι οκ;Θα το κατεβάσεις, νομίζω το έχουν και εδώ και θα πατήσεις scan for artifacts, αν στο επόμενο 10λεπτο σου βγάλει κάτι κίτρινες τελείες, τότε έχεις πρόβλημα με κάρτα το πιο πιθανό... Λοιπον κατεβασα το ΑΤΙ Τοοl κ στο scan for artifacts αφου τρεξει για 1-2 λεπτα , παλι τα ιδια.... τρεμοπαιζει η οθονη κ μενει ετσι, κ χρειαζεται να κανω restart Χρειαζομαι καινουργια καρτα???
mohic4n Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Πιο πολυ μοιαζει με προβλημα VGA/οθονης. Τροφοδοτικο δεν θα ελεγα μιας και παλιοτερα δεν του παρουσιαζε προβληματα. Αν εχεις κανα φιλο δοκιμασε να σου δωσει την οθονη του ή τη καρτα του για να τα τεσταρεις. Ή αν εχει προβλημα δωστου τα εσυ. Btw, εμενα οταν τρεμοπαιζε η οθονη, ειτε σε παιχνιδια ειτε σε windows, ηταν στα τελευταια της.
pallicaris Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Κι εγω τα ιδια προβληματα ειχα και τελικα εφτεγε η καρτα. (HD2900XT). Οποτε... By By VGA
liam1986 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Κι εγω τα ιδια προβληματα ειχα και τελικα εφτεγε η καρτα. (HD2900XT).Οποτε... By By VGA To γεγονος ομως οτι στα ελαφρα games δεν εχω το ιδιο προβλημα πως εξηγειται??
GPOWERR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Σημερα το απογευμα μου αλλαξαν στα multirama την καρτα γραφικων εντος εγγυησης διοτι σε ανυποπτο χρονο(συνηθως σε απαιτητικα παιχνιδια) εσβηνε η οθονη και ο υπολογιστης ξεκολλαγε μονο με ρεσετ(http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=272594).Πηγαινε την πισω και απαιτησε να σου την αλλαξουν(πρεπει να εχεις ΑΤΙ ετσι δεν ειναι?).Τεσταρα τν καινουρια για 2 ωρες στο farcry2 και δουλευε αψογα!!!
liam1986 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Σημερα το απογευμα μου αλλαξαν στα multirama την καρτα γραφικων εντος εγγυησης διοτι σε ανυποπτο χρονο(συνηθως σε απαιτητικα παιχνιδια) εσβηνε η οθονη και ο υπολογιστης ξεκολλαγε μονο με ρεσετ(http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=272594).Πηγαινε την πισω και απαιτησε να σου την αλλαξουν(πρεπει να εχεις ΑΤΙ ετσι δεν ειναι?).Τεσταρα τν καινουρια για 2 ωρες στο farcry2 και δουλευε αψογα!!! nvidia geforce 7300gs εχω αλλα οπως ολα δειχνουν θα παει για αλλαγη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.