Προς το περιεχόμενο

Η διαφορα που δικαιολογει τοση διαφορα τιμης;

mohic4n

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ανάλυση οθόνης ναι..αλλά διαφορετική ποιότητα εικόνας(ζωντάνια)

έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει τις υψηλής ευκρίνειας βίντεο φορμά (720p, 1080i και 1080p ακόμα). Υποστηρίζει επίσης πολλαπλά φορμά ήχου, όπως και στερεοφωνικό ήχο surround πολλαπλών καναλιών. Επίσης, έχει την ευελιξία να υποστηρίζουν την ενισχυμένη ορισμός μορφές, όπως 480p, καθώς και κανονικής ευκρίνειας φορμά όπως NTSC ή PAL.HDMI έρχεται σε δύο τύπους Τύπος Α σύνδεση HDMI, ενώ διαθέτει 19 ακίδων τύπου B HDMI έχει 29 pins και υποστηρίζει τα ψηφίσματα όσο μεγάλοι και 1080i. αυτού του τύπου είναι στοχευμένες για την ταινία βιομηχανία που υποστηριζει η πρώτη οθόνη και η 2η όχι.

Δημοσ.

έχει τη δυνατότητα να υποστηρίξει τις υψηλής ευκρίνειας βίντεο φορμά (720p, 1080i και 1080p ακόμα). Υποστηρίζει επίσης πολλαπλά φορμά ήχου, όπως και στερεοφωνικό ήχο surround πολλαπλών καναλιών. Επίσης, έχει την ευελιξία να υποστηρίζουν την ενισχυμένη ορισμός μορφές, όπως 480p, καθώς και κανονικής ευκρίνειας φορμά όπως NTSC ή PAL.HDMI έρχεται σε δύο τύπους Τύπος Α σύνδεση HDMI, ενώ διαθέτει 19 ακίδων τύπου B HDMI έχει 29 pins και υποστηρίζει τα ψηφίσματα όσο μεγάλοι και 1080i. αυτού του τύπου είναι στοχευμένες για την ταινία βιομηχανία που υποστηριζει η πρώτη οθόνη και η 2η όχι.

Για ποια οθόνη μιλάς;

Καμία απ τις δύο δεν υποστηρίζει 1080p. Και οι δύο έχουν τα ίδια ηχεία 2x3W. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή πάντα.

Επίσης καλό είναι να παραθέτεις κι ένα Link με το original κείμενο στ αγγλικά, γιατί δε βγάζει και πολύ νόημα το παραπάνω.

Για την ποιότητα της εικόνας όπως είπα και πριν πιθανότατα να υπάρχει κάποια διαφορά. Η διαφωνία μου ήταν σ αυτό:

τι ψάχνετε ρε παιδιά? η πρώτη είναι high definition τηλεόραση lcd με Widescreen και HD Ready. γι' αυτό το λόγο δικαιολογούνται τα χρήματα της !η δεύτερη είναι μια απάτη φορτωμένη με την σύγχρονη τεχνολογία!
Δημοσ.
Για ποια οθόνη μιλάς;

για την πρώτη φίλε μου.

Καμία απ τις δύο δεν υποστηρίζει 1080p

Η T220HD διαθέτει ενσωματωμένο ψηφιακό τηλεοπτικό δέκτη HD 1080p,

απο το επίσημο site της samsung

http://www.samsung.com/gr/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitor&subtype=lcdmultifunction&model_cd=LS22TDDSUV/EN

Δημοσ.
για την πρώτη φίλε μου.

Ήταν ψιλορητορική η ερώτηση γιατί αυτά που ανέφερες παρακάνω δεν κολλάνε με την πρώτη οθόνη.

[...]

Καμία απ τις δύο δεν υποστηρίζει 1080p. Και οι δύο έχουν τα ίδια ηχεία 2x3W. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή πάντα.

Επίσης καλό είναι να παραθέτεις κι ένα Link με το original κείμενο στ αγγλικά, γιατί δε βγάζει και πολύ νόημα το παραπάνω.

Για την ποιότητα της εικόνας όπως είπα και πριν πιθανότατα να υπάρχει κάποια διαφορά. Η διαφωνία μου ήταν σ αυτό:

τι ψάχνετε ρε παιδιά? η πρώτη είναι high definition τηλεόραση lcd με Widescreen και HD Ready. γι' αυτό το λόγο δικαιολογούνται τα χρήματα της !η δεύτερη είναι μια απάτη φορτωμένη με την σύγχρονη τεχνολογία!

E||hnas σε περίπτωση που τις δεις από κοντά πριν την αγορά, ενημέρωσέ μας αν θες για να μας φύγει η περιέργεια :>

Δημοσ.

@antonl :-(

αυτό που θέλω να πω και να καταλήξω τελικά είναι :rolleyes: ότι η πρώτη είναι ακριβότερη για τους λόγους που αναφέρω παραπάνω +(περισσότερα χαρακτηριστικά όπως ανέφερε ένας φίλος που δεν υπάρχουν στη δεύτερη)

αν είχες να επιλέξεις εσύ ανάμεσα σε αυτές τις δυο..

ποια θα επέλεγες και γιατί?

Δημοσ.

Αν ήταν να επιλέξω μία απ αυτές θα προσπαθούσα να δω με τα μάτια μου (την LE22A656A1D τουλάχιστον), μιας κι απ τα χαρακτηριστικά φαίνονται ίδιες και δε βγαίνει νόημα.

Επίσης έχω την υποψία ότι έχει SPVA panel (178/178). Εφόσον είναι ίδια με την LE22A656 ίσως βοηθάει αυτό.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κανείς κάτοχος της Samsung LE22A656 για καμιά πληροφορία;(σχετικά με την γωνία θέασης , υπάρχει πρόβλημα όπως διαβάζω στο νετ ; )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...