mohic4n Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα σας, σκευτομαι να παρω μια οθονη κοντα στα 300-350ευρω. Προκειται να χρησιμοποιηθει κυριως για χρηση ως TV. Πανω της θα συνδεθει και ενα xbox και ενα pc. Εχω δει αυτες τις δυο και θελω τη βοηθεια σας να μου πειτε τι αλλαζει τοσο πολυ που να δικαιολογει την διαφορα στη τιμη τους. Οθονη 1η Οθονη 2η
pallicaris Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Η βασική διαφορά είναι στο ότι η LE22A656A1D είναι μια τηλεόραση που συνδέετε σε PC, ενώ η SM-T220HD είναι ένα PC Monitor με τηλεόραση. Δηλαδή το μενού της LE22A656A1D θα είναι πιο πλούσιο με περισσότερες ρυθμίσεις ενώ στην SM-T220HD πολύ πιο λιτό. Σου προτείνω την SM-T220HD διότι εκτός από την καλύτερη τιμή έχει και πολύ καλύτερη αντίθεση.
mohic4n Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δηλαδη το πιο πλουσιο μενου της ειναι αυτο που δικαιολογει και τη διαφορα της τιμης ;!
Twisted_Wicked Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μενου ~200 ευρο!?!Vista ultimate ειναι?!?Καποιος που να γνωριζει το αντικειμενο μπορει να δωσει τα φωτα του γιατι οντως δεν μπορω να το καταλαβω ως απλος καταναλωτης...
rodin002 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Λογικά υπάρχει διαφορά στο πανελ και στις γωνίες θέασης.
Twisted_Wicked Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Note: Το φαινομενο που γραφει δεν ισχυει μονο για τα συγκεκριμενα μοντελα.Κανοντας μια προχειρη αναζητηση σχεδον ολα τα μοντελα pc monitor with tv tuner απο ολες τις μαρκες εχουν μεγαλες διαφορες στην τιμη με τις αντιστοιχες tv παρολο που απο αποψη χαρακτηριστηκων δεν δικαιολογειται η διαφορα. Τωρα απο αποψη "κρυμμενων" χαρακτηριστικων δεν μπορω να πω γιατι πολυ απλα δεν γνωριζω...Εκανα την ιδια ερωτηση σε πωλητη και η απαντηση ηταν αλλο οθονη και αλλο tv...κατι ποιο πειστικο υπαρχει?!?
antonl Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Λογικά υπάρχει διαφορά στο πανελ και στις γωνίες θέασης. Κάτι τέτοιο νομίζω κι εγώ. Δεν το κατέχω το άθλημα απλά όποτε έτυχε να δω ξαπλωμένος (κεφάλι χαμηλότερα απ το ύψος της οθόνης) ταινία σε pc monitor/tv (TN panel), δυσκολευόμουν αρκετά μιας και όλα φαίνονταν λίγο μαύρα (κι ας έλεγε "γωνίες θέασης: 170/160"). Σε αντίστοιχες τηλεοράσεις δε μου χει συμβεί κάτι τέτοιο. Αλλά ίσως να έτυχε... T220HD LE22A656
blaxos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα σας,σκευτομαι να παρω μια οθονη κοντα στα 300-350ευρω. Προκειται να χρησιμοποιηθει κυριως για χρηση ως TV. Πανω της θα συνδεθει και ενα xbox και ενα pc. Εχω δει αυτες τις δυο και θελω τη βοηθεια σας να μου πειτε τι αλλαζει τοσο πολυ που να δικαιολογει την διαφορα στη τιμη τους. Οθονη 1η Οθονη 2η Πολλά λεφτά φίλε μου! εγώ επίσης πριν λίγο καιρό έδωσα 350€ για μια Lg με HDMI φουλ HD-DVI-SCART και σου πα μου πες,, αλλά μόνο 19'' και δεν είμαι ευχαριστημένος και θέλω να την δώσω !να κοιτάξεις την κυρίως χρήση και ανάλογα με τα χαρακτηριστικά να σε ικανοποιήσει!
disqualified Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 λογικα θα εχει καλυτερο panel με πιο καλες γωνιες αν και δεν αναφερονται με μια ματια που εριξα ουτε στο site της samsung
Twisted_Wicked Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Κάτι τέτοιο νομίζω κι εγώ. Δεν το κατέχω το άθλημα απλά όποτε έτυχε να δω ξαπλωμένος (κεφάλι χαμηλότερα απ το ύψος της οθόνης) ταινία σε pc monitor/tv (TN panel), δυσκολευόμουν αρκετά μιας και όλα φαίνονταν λίγο μαύρα (κι ας έλεγε "γωνίες θέασης: 170/160"). Σε αντίστοιχες τηλεοράσεις δε μου χει συμβεί κάτι τέτοιο. Αλλά ίσως να έτυχε... Ετσι οπως τα λες μπορω να καταλαβω τον λογο στην διαφορα της τιμης αν και οντως με παραξενευει που ελεγε γωνιες θεασης 170/160 και παρολαυτα τα εβλεπες μαυρα. Ψαχνομαι και εγω για μια tv 20-22 in (δεν εχω τον χωρο για μεγαλυτερη) και βλεποντας τετοια διαφορα στην τιμη τωρα δεν ξερω τι να διαλεξω-pc monitor with tv tuner η lcd tv?Πχ για περιπου τις ιδιες δουλειες που ανεφερε πως θελει ο E||hnas, "κανει" το pc monitor/tv η θα κανω πατατα αν τα σκασω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2008 λογικα θα εχει καλυτερο panel με πιο καλες γωνιες αν και δεν αναφερονται με μια ματια που εριξα ουτε στο site της samsung nope TN Panel έχει και η συγκεκριμένη TV...
blaxos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 τι ψάχνετε ρε παιδιά? η πρώτη είναι high definition τηλεόραση lcd με Widescreen και HD Ready. γι' αυτό το λόγο δικαιολογούνται τα χρήματα της !η δεύτερη είναι μια απάτη φορτωμένη με την σύγχρονη τεχνολογία!
antonl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Ετσι οπως τα λες μπορω να καταλαβω τον λογο στην διαφορα της τιμης αν και οντως με παραξενευει που ελεγε γωνιες θεασης 170/160 και παρολαυτα τα εβλεπες μαυρα [...] Τώρα που το ξανασκέφτομαι standard παίζει αυτό. Σε φίλους που χουν LCD TV (Samsung/LG μετριο-καλές για την εποχή τους) δεν έχω δει χρωματική αλλοίωση όπου κι αν κάθομαι σε σχέση με την τηλεόραση. Και συνήθως κάθομαι σε σχετικά μεγάλη γωνία. Αντίθετα σε μια LG (170/170) χάνει είτε από χαμηλότερα αν βλέπεις (μαυρίλα) είτε από ψηλότερα (θυμάμαι πως τα πράσινα γράμματα του OSD φαίνονται πορτοκαλί όταν στέκομαι όρθιος). τι ψάχνετε ρε παιδιά? η πρώτη είναι high definition τηλεόραση lcd με Widescreen και HD Ready [...] Γιατί η δεύτερη τι είναι; Δεν είναι εξίσου HD και wide;
blaxos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Γιατί η δεύτερη τι είναι; Δεν είναι εξίσου HD και wide ναι wide ισως αλλα hd ready δεν νομιζω..οποιαδηποτε σημα HD που θα υποστηριζετε μονο ΕDTV FORMAT δηλ.480p-720p αλλα σε καμια περιπτωση 1080iHDTV
antonl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 ναι wide ισως αλλα hd ready δεν νομιζω..οποιαδηποτε σημα HD που θα υποστηριζετε μονο ΕDTV FORMAT δηλ.480p-720p αλλα σε καμια περιπτωση 1080iHDTV Το HD δεν έχει να κάνει με την (native) ανάλυση; Και οι δύο ίδια ανάλυση δεν έχουν; Ίσως να μου διαφεύγει κάτι αλλά τεκμηρίωσε αν θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.