Προς το περιεχόμενο

Μπλέ οθόνη και restart...

21george21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε τόσο μου βγάζει μια μπλέ οθόνη και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει μήπως μπορείτε να με βοηθήσατε

( αυτό μου βγάζει --->DSC00019.jpg )

Δημοσ.

Κάνε ένα σκαναρισμα για ιους απο ασφαλή λειτουργία και μετά με την εντολή sfc/scannow έλεγξε για αλλοιωμένα αρχέια στο σύστημά σου..

Δημοσ.

Αν το πρόβλημά σου είναι πρόσφατο και άρχισε να συμβαίνει αφού εγκατέστησες κάποια συσκευή η κάποιον καινούριο driver,δοκίμασε να επανεγκαταστήσεις τον driver,ή αφαίρεσε την εν λόγω συσκευή και παρατήρησε τη λειτουργία του υπολογιστή σου.

Επίσης,ρίξε μια ματιά στους "unsigned" drivers σου ως εξής:

Start ---> Run ---> (γράφεις) verifier

Create standard settings (η πρώτη επιλογή) ---> Next

Αutomatically select unsigned drivers (η πρώτη επιλογή) --> Next

Kάνε και ένα copy-paste τους drivers σε μια απάντηση εδώ μήπως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε καλύτερα :-)

Δημοσ.
Αν το πρόβλημά σου είναι πρόσφατο και άρχισε να συμβαίνει αφού εγκατέστησες κάποια συσκευή η κάποιον καινούριο driver,δοκίμασε να επανεγκαταστήσεις τον driver,ή αφαίρεσε την εν λόγω συσκευή και παρατήρησε τη λειτουργία του υπολογιστή σου.

Επίσης,ρίξε μια ματιά στους "unsigned" drivers σου ως εξής:

Start ---> Run ---> (γράφεις) verifier

Create standard settings (η πρώτη επιλογή) ---> Next

Αutomatically select unsigned drivers (η πρώτη επιλογή) --> Next

Kάνε και ένα copy-paste τους drivers σε μια απάντηση εδώ μήπως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε καλύτερα :-)

Αν κατάλαβα καλά θες αυτό

2008-11-03_165040.png

Δημοσ.
Δημοσ.

και εγω ειχα το ιδιο προβλημα αλλα εκανα μια ρυθμιση απο το bios αν θυμαμαι καλα εκλεισα (DISABLE) το floppy αφου δεν εχω και κατι αλλο και μετα ηταν ενταξη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...