Προς το περιεχόμενο

[Joomla] Σύνδεση σε ήδη υπάρχουσα database με νέα εγκατάσταση

WordUp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!

Πριν από 2 μέρες ο σέρβερ μου "got owned" και έσβησαν τα παλικάρια τα htdocs μου, οπότε πάει το Joomla μου.

όμως η database είναι άθικτη!

δοκίμασα να στήσω joomla στο pc μου και στο config.php να βάλω την IP του remote host μου, αλλά πάντα θα μου βγάλει errors!

έχετε καμία ιδέα? η βοήθειά σας είναι πάρα μα πάρα πολύ πολύτιμη!

(δεν κράτησα μπάκαπ ο μ@*@*@ς...)

Δημοσ.

=>αν παρεις backup την database, κανεις μια νεα db2, κανεις εγκατασταση το joomla και μετα αντικαταστησεις την db2 με αυτη του backup?

(δεν ειμαι σιγουρος οτι γινετε...)

Δημοσ.

Είναι standard πρακτική, για λόγους ασφαλείας, η πρόσβαση στη βάση από διαφορετικό domain να είναι κλειδωμένη. Φαντάσου να μην ήταν...

Κατά τα άλλα, δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα... Host δεν υπάρχει;

Δημοσ.
Γειά σας!

Πριν από 2 μέρες ο σέρβερ μου "got owned" και έσβησαν τα παλικάρια τα htdocs μου, οπότε πάει το Joomla μου.

δοκίμασα να στήσω joomla στο pc μου και στο config.php να βάλω την IP του remote host μου, αλλά πάντα θα μου βγάλει errors!

Λογικά ο webhost σου θα κρατάει αυτός backup; Γιατί δεν επικοινωνείς μαζί του για να σε βοηθήσει;

Δημοσ.
Γειά σας!

και γιατί δεν κάνεις import την database σου στο phpMyadmin τοπικά;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...