WordUp Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Γειά σας! Πριν από 2 μέρες ο σέρβερ μου "got owned" και έσβησαν τα παλικάρια τα htdocs μου, οπότε πάει το Joomla μου. όμως η database είναι άθικτη! δοκίμασα να στήσω joomla στο pc μου και στο config.php να βάλω την IP του remote host μου, αλλά πάντα θα μου βγάλει errors! έχετε καμία ιδέα? η βοήθειά σας είναι πάρα μα πάρα πολύ πολύτιμη! (δεν κράτησα μπάκαπ ο μ@*@*@ς...)
nik1992 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 =>αν παρεις backup την database, κανεις μια νεα db2, κανεις εγκατασταση το joomla και μετα αντικαταστησεις την db2 με αυτη του backup? (δεν ειμαι σιγουρος οτι γινετε...)
fromaz Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Είναι standard πρακτική, για λόγους ασφαλείας, η πρόσβαση στη βάση από διαφορετικό domain να είναι κλειδωμένη. Φαντάσου να μην ήταν... Κατά τα άλλα, δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα... Host δεν υπάρχει;
CyberCr33p Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Γειά σας!Πριν από 2 μέρες ο σέρβερ μου "got owned" και έσβησαν τα παλικάρια τα htdocs μου, οπότε πάει το Joomla μου. όμως η database είναι άθικτη! δοκίμασα να στήσω joomla στο pc μου και στο config.php να βάλω την IP του remote host μου, αλλά πάντα θα μου βγάλει errors! έχετε καμία ιδέα? η βοήθειά σας είναι πάρα μα πάρα πολύ πολύτιμη! (δεν κράτησα μπάκαπ ο μ@*@*@ς...) Λογικά ο webhost σου θα κρατάει αυτός backup; Γιατί δεν επικοινωνείς μαζί του για να σε βοηθήσει;
bill Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2008 Γειά σας!Πριν από 2 μέρες ο σέρβερ μου "got owned" και έσβησαν τα παλικάρια τα htdocs μου, οπότε πάει το Joomla μου. όμως η database είναι άθικτη! δοκίμασα να στήσω joomla στο pc μου και στο config.php να βάλω την IP του remote host μου, αλλά πάντα θα μου βγάλει errors! έχετε καμία ιδέα? η βοήθειά σας είναι πάρα μα πάρα πολύ πολύτιμη! (δεν κράτησα μπάκαπ ο μ@*@*@ς...) και γιατί δεν κάνεις import την database σου στο phpMyadmin τοπικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.