Giorgos860 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδια δοκιμασα τα παντα αλλα ενας φακελος στην επιφανεια εργασιας δε λεει να διαγραφει....ειχα δοκιμασει να τον κανω ""αορατο"" μετονομαζοτας τον σε 255 κτλ..αλλα τωρα δεν μπορω να τον διαγραψω με τπτ...(επισης δοκιμασα να βαλω το προγραμματακι unlocker.exe αλλα δε μπορω να το δουλεψω...εχω windows vista basic:mad:
panosno1com Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 εγω εχω το deletedr[delete doctor],freeware και οτι δε μου εφευγε απ την επιφανεια ή απο καποιο φακελο,το βαζα στο προγραμματακι και στην επομενη επανακινηση ειχε παρει....δρόμο!!
micos000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Αν σου βγάζει Τότε η λύση είναι Unlocker. Τα ξεκλειδώνει και τα διαγράφει/μετονομάζει όλα. EDIT: Sry, δεν πρόσεξα ότι το δοκίμασες σε vista και δεν δούλεψε.
michael92 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Το είχα πάθει και εγώ, η λύση είναι να κάνεις Check Disc CHKDSK Start + R --> cmd.exe --> c: --> cd \ --> CHKDSK και είσαι οκ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.