Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δηλαδη τι εγινε ακομα και αν δεν εχει αγγιξει iphone το παιδι.το πολυ δινει 500 ευρω

και αγγιζει.εσυ εχεις αγγιξει ferrari.o τροπος διατυπωσης σου ηταν τελειως λαθος.

το παραδειγμα σου και η συγκριση που κανεις εσυ ειναι λαθος το iphone το αγγιζεις το επεξεργαζεσαι για να εκφερεις γνωμη την ferrari την οδηγας το iphone δεν το οδηγας:devil: μην συγκρινεις μακαρονια με παπουτσια.στην τελικη δινει 100.000.000 και αγγιζει και ferrrari:cool:

Δημοσ.
το παραδειγμα σου και η συγκριση που κανεις εσυ ειναι λαθος το iphone το αγγιζεις το επεξεργαζεσαι για να εκφερεις γνωμη την ferrari την οδηγας το iphone δεν το οδηγας:devil: μην συγκρινεις μακαρονια με παπουτσια.στην τελικη δινει 100.000.000 και αγγιζει και ferrrari:cool:

ρε παιδιά πιο εύκολο είναι να πάτε γλυφάδα η κηφισιά. έχω πάντως μια lotus στην κηφισιά την έχω αγγίξει :P

Δημοσ.
μα, και να μην υποστηριζει τα βαζεις εσυ ;)

So?

Το θέμα είναι να'χει υποστήριξη από μόνο του εξ αρχής, όχι να τρώω εγώ το χρόνο μου να τα βάλω.

Δημοσ.
Δηλαδή αν δεν είναι η γλώσσα (το πληκτρολόγιο βασικά) τι είναι?

Για εμένα και η αναφορά.

αν ειναι τοσο βασικα για σενα τοτε μπορεις να αγορασεις ενα κινητο και οχι το iphone B)

Δημοσ.

Ναι αλλά προφανώς η ανάγκη για ήχο, φώτο, βίντεο είναι μεγαλύτερη από την ανάγκη να γράψουμε στα ελληνικά για αυτό και το πήραμε :P

Να σας πω, αυτό το πληκτρολόγιο που λέτε, λειτουργεί οκ; Χρεώνει ένα μήνυμα τη φορά = unicode support; Γιατί κάτι custom πληκτρολόγια στα win mobile κάθε ελληνικό γράμμα το έβλεπαν και σαν μήνυμα :P

Δημοσ.
Δηλαδή αν δεν είναι η γλώσσα (το πληκτρολόγιο βασικά) τι είναι?

Για εμένα και η αναφορά.

δεν ειπα οτι δεν ειναι βασικη η υποστηριξη της ελληνικης, ισως δε το διατυπωσα σωστα. τα ελληνικα βεβαιως και ειναι απαραιτητα στο τηλεφωνο. εφοσον ομως υπαρχει λυση που δεν ειναι και τοσο δυσκολη και χρονοβορα οσο πιστεουν μερικοι κανει το ¨προβλημα¨να μην ειναι και τοσο βασικο ωστε να αποτελει λογο να μην αγορασεις iphone

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...