Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η δεύτερη beta έκδοση του iPhone firmware 2.2 δόθηκε πρόσφατα στους προγραμματιστές και ήδη μια πλειάδα νέων χαρακτηριστικών διέρρευσαν στο Διαδίκτυο.

Φαίνεται ότι η Apple άκουσε τα παράπονα των χρηστών που δεν μπορούσαν να κατεβάσουν podcasts απευθείας στο iPhone τους, αλλά έπρεπε να τα μεταφέρουν από τον υπολογιστή τους μέσω iTunes. Μετά την απόρριψη μιας εφαρμογής που έδινε αυτή τη λειτουργικότητα στο iPhone, του Podcaster, φουντώνουν οι φήμες ότι στην επόμενη έκδοση του firmware θα επιτρέπεται το απευθείας downloading των podcasts στο κινητό.

Επιπλέον, διέρρευσε screenshot η οποία δείχνει ότι το νέο firmware θα ζητάει βαθμολογία κατά τη διαγραφή μιας εφαρμογής, ώστε να αυξηθεί η συμμετοχή στα reviews του App Store.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που πολλοί χρήστες ζητούσαν μάλλον θα προστεθεί στην επόμενη έκδοση: η δυνατότητα προβολής Street View στο Google Maps, γυρνώντας το κινητό σε οριζόντια θέση. Εκτός αυτού, φαίνεται ότι θα προστεθούν και πληροφορίες για τα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά και οδηγίες για περπάτημα.

Άλλα χαρακτηριστικά που κατά πάσα πιθανότητα θα περιλαμβάνονται στο νέο firmware είναι διαμοίραση της περιοχής όπου βρίσκεται ο χρήστης μέσω e-mail αλλά και υποστήριξη του SDK για line-in audio.

Αν και η ροή πληροφορίας σχετικά με την τελευταία έκδοση του firmware είναι πλέον σταθερή, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει η τελική έκδοση.

Source.png Πηγή: pathfinder.gr

Επεξ/σία από dimitris2006
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Δημοσ.

Δυστυχώς επιμένω ότι το κινητό αποτελεί ακόμα..πατάτα δεδομένου οτι δεν υπάρχει ουτε λέξη για Ελληνικά και φαίνεται ότι μας έχουν γράψει κανονικά στα...υποδηματά τους...

• Moderators
Δημοσ.
Δυστυχώς επιμένω ότι το κινητό αποτελεί ακόμα..πατάτα δεδομένου οτι δεν υπάρχει ουτε λέξη για Ελληνικά και φαίνεται ότι μας έχουν γράψει κανονικά στα...υποδηματά τους...

Right..Αραγε εχει εξελιχθει η AI σου τοσο ωστε να μπορεις να κανεις add ενα repo στο cydia και με μερικα κλικ να χεις τα πολυποθητα ελληνικα σου?Αν εχεις iphone φυσικα...

Μ αρεσει που καθομαι και απανταω βεβαια...

Δημοσ.

Το κινητό πατατα δεν είναι, αλλά ούτε πρέπει να υποχρεωθώ να ασχοληθώ και πάνω από ένα λεπτό για να μπορώ να γράψω στα ελληνικά. Ελπίζω αυτή τη φορά να υπάρξει λύση στο θέμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εσύ που επιμένεις, έχεις αγγίξει ποτέ σου ένα iPhone και αποφαίνεσαι ότι είναι... πατάτα; Δεν λέω να χρησιμοποιήσεις έστω και για λίγο, λέω να αγγίξεις.

• Moderators
Δημοσ.
αλλά ούτε πρέπει να υποχρεωθώ να ασχοληθώ και πάνω από ένα λεπτό για να μπορώ να γράψω στα ελληνικά.

Προφανως,χωρις δευτερη σκεψη και δεν νομιζω πως αξιζει να αναλυσουμε για νιοστη φορα στο forum τις ιδιοτροπιες της apple.

Το σχολιο μου αναφεροταν στον χαρακτηρισμο"πατατα"απο το bot.

Δημοσ.

Σκύλο αν είναι να συνεχίσετε να λέτε αυτή την πουτσοροή για "έχεις και μιλάς" θα σου έλεγα να το βάλετε στους κανονισμούς του ινσο. Όποιος δεν έχει δε μιλάει. Να γίνουμε owners club βρε αδερφέ." Έχεις g15 keyboard? Όχι? Και γιατί μιλάς ρε όρνιο?" "Πάρε τον AMD σου και βάλτον υπόθετο ρε γελοίε που θα μας πεις εσύ για Intel" και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Χωρίς φωτοτυπία με απόδειξη αγοράς για 9800 GX2 να μην έχεις το δικαίωμα ο κάθε ηλίθιος να μας πει πόσο πιο συμφέρουσα αγορά είναι η 4870x2

Και επειδή εγώ το έχω το μπουρδέλο, και αρα πλζ επιτρέψτε μου να μιλήσω, έχω να πω ότι η δικαιολογία, "καθάρισε η κοινότητα" είναι μια παπαριά καμαρωτή. Καταρχάς διότι αντιλαμβάνομαι ότι επειδή το κινητό το έχουν πάρει πολλοί διάφοροι που ναι μην σας σοκάρει ούτε σε fora μπαίνουν ούτε rss feed παίρνουν απο το το blog του devteam και άρα να μην ξέρουν πως να κάνουν την όλη μανούρα. Και επιπλέον δεν κατάλαβα. Τις μαλακίες της κάθε εταίριας πρέπει να τις καλύπτει η κοινότητα και μεις ύστερα να είμαστε ευχαριστημένοι και να λέμε ΟΚ μωρέ μια χαρά είναι η Apple πάρτε το κινητό, γυρίστε το κατα την Μέκκα, παίξτε το Άξιον Εστί ανάποδα με μπαγλαμά, βάλτε cydia και τα ρέστα και είμαστε κομπλέ, γαμάει η Apple; Εκτός πια και αν έδωσε στα παιδια η Apple stock options οπότε αλλάζει ή ξαναρθει ο κολλητός του ηχολήπτη και να μας πει για το master plan την Apple.

Και εντάξει όλες τις άλλες ελλέιψεις της παντόφλας δε θα τις σχολιάσω. Για σας δεν υπάρχουν έλλειψεις. Γίνονται αυτόματα γαμάτα features όταν η Apple τα συμπεριλάβει στο μπουρδ.,,εε στο εκπληκτικό της κινητό.

• Moderators
Δημοσ.

Ποιος ακριβως καλυπτει την Apple και ποιος λεει οτι"γαμαει"?Το αντιθετο ακριβως,τιγκα στην ιδιοτροπια ειναι κλπ κλπ.

Φυσικα και εχει ελλειψεις το τηλ,φυσικα και δεν ειναι το θεικοτερο κινητο ολων των εποχων και τα ρεστα.Εμενα μου κανει,εσενα σου βρωμαει,κανενα προβλημα.

Το ολο ειρωνικο προς τον 21century ειναι η λογικη με την οποια το εβγαλε πατατα."Oχι ελληνικα αρα πατατα".Μαιστα.

Πες μου δεν εχει flash,δεν εχει copy paste,πρεπει να του κανω μπαιμπας για να το φερω στα ισια του,πες οτι θες που να εχει λογικη και θα σου πω ναι ρε αδερφε εχεις δικιο.

• Super Moderators
Δημοσ.
Σκύλο αν είναι να συνεχίσετε να λέτε αυτή την πουτσοροή για "έχεις και μιλάς" θα σου έλεγα να το βάλετε στους κανονισμούς του ινσο. Όποιος δεν έχει δε μιλάει. Να γίνουμε owners club βρε αδερφέ." Έχεις g15 keyboard? Όχι? Και γιατί μιλάς ρε όρνιο?" "Πάρε τον AMD σου και βάλτον υπόθετο ρε γελοίε που θα μας πεις εσύ για Intel" και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Χωρίς φωτοτυπία με απόδειξη αγοράς για 9800 GX2 να μην έχεις το δικαίωμα ο κάθε ηλίθιος να μας πει πόσο πιο συμφέρουσα αγορά είναι η 4870x2

[...]

Κοίτα πού κατάντησες: Εκτός από βάζελος (:lol:) να υπερασπίζεσαι το περίφημο bot του forum... :P

Για να σοβαρευτούμε: όπως έχω ξαναγράψει, θεωρώ ότι δεν μπορείς να έχεις σοβαρή άποψη για οτιδήποτε εάν δεν το γνωρίζεις από πρώτο χέρι - ή έστω να έχεις κάποια υποτυπώδη γνώση. Δηλαδή θα κάτσω να γράψω για τα laptop της Sony ή της ΗP ενώ δεν τα'χω αγγίξει ποτέ μου; Θα κάτσω να γράψω για την εμπειρία μου στο Ubuntu ενώ δεν έχω 'ανεβάσει' ποτέ διανομή Linux;

Είναι αυτό σοβαρός διάλογος ή σοβαρή κατάθεση γνώμης; Όχι ρε φίλε, δεν είναι!

Γιατί αν είναι, τότε μπορούμε να έχουμε άποψη για οτιδήποτε - από τις όμορφες παραλίες της Ελβετίας μέχρι τη σεξουαλική εμπειρία της (πάλαι ποτέ αιώνιας παρθένας) Brooke Shields.

Καλό όμως είναι γράφουμε κι ένα disclaimer: Παιδιά γράφω μαλ... εεε μπούρδες αλλά γουστάρω να έχω άποψη για κάτι που δεν γνωρίζω.

Τι λες; :-)

Δημοσ.

Όπως σου ξαναείπα νομίζω ότι κάποιος μπορεί να κριτικάρει τα χαρακτηριστικά κάποιου προιόντος. Άλλωστε με αυτά δεν αγοράζεις κάτι; Αν κάποιος λοιπόν δει κάτι νομίζω ότι μπορεί να πει ότι το χψ προιόν δε με καλύπτει για αυτό και για αυτό το λόγο και για μένα είναι μούφα.

Και για να δείτε ότι υπάρχει ο θεός. Ο άνθρωπος με πήρε τηλέφωνο να με λοιδορήσει επειδή του βρίζω τις παπαριές με το μήλο. Και τι έγινε; Η μαλακία του (blow)Jobs βάρεσε ένα dropped call.......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To iPhone το έχω δεί από κοντά σε φιλικό σπίτι ακόμα και να είχα να σπαταλήσω τόσα λεφτά θα έπαιρνα κάτι άλλο.Μου θυμίζει τα pda που έχουν στις καφετέριες για παραγγελίες.Πολύ άβολο ρε παιδιά..

Επεξ/σία από De@th L0rd
Δημοσ.
Εσύ που επιμένεις, έχεις αγγίξει ποτέ σου ένα iPhone και αποφαίνεσαι ότι είναι... πατάτα; Δεν λέω να χρησιμοποιήσεις έστω και για λίγο, λέω να αγγίξεις.

εδώ νομίζω μετράει και το ipod touch....γιατί υπάρχει demo σε πλαίσιο :P

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Και για να δείτε ότι υπάρχει ο θεός. Ο άνθρωπος με πήρε τηλέφωνο να με λοιδορήσει επειδή του βρίζω τις παπαριές με το μήλο. Και τι έγινε; Η μαλακία του (blow)Jobs βάρεσε ένα dropped call.......

Ναι ρε, ρίξε τώρα στην Apple την ανεπάρκεια της Vodafone UK, κακόμοιρε ξενητεμένε βάζελε. Εγώ φταίω που σε πήρα και πλέρωνα υπεραστικό... :P

Δημοσ.

δηλαδη τι εγινε ακομα και αν δεν εχει αγγιξει iphone το παιδι.το πολυ δινει 500 ευρω

και αγγιζει.εσυ εχεις αγγιξει ferrari.o τροπος διατυπωσης σου ηταν τελειως λαθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...