Προς το περιεχόμενο

"Το στοιχειο "Εξερευνηση των windows" σταματησε να λειτουργει"

mpoumpis!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολα την Παρεα!

Απο χτες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα... Οταν ανοιγω καποιο φακελο και μετα των κλεινω εμφανιζεται το μηνυμα "Το στοιχειο "Εξερευνηση των windows" σταματησε να λειτουργει" μενει κενη η οθονη και μετα λεει "Πραγματοποιειται επανεκκινηση του εξερευνηση των windows οπου και επανεμφανιζεται ολα παλι πισω (εικονιδια, μπαρα των windows...Τι μπορει να φταει???Το λειτουργικο μου συστημα ειναι windows vista home edition

Δημοσ.

1._

α)βάλε το DVD με τα Vista μέσα

β)Windows Key + R

γ)command ή cmd

δ)sfc /scannow

2._

Press Ctrl-alt-delete and bring up the Task Manager,

click on the tab Processes and end the process 'System Idle Process',

this will stop the looping effect. Then go to file, select New task (run),

type explorer in the box and hit ok.

This will manually restart Windows Explorer

3._

Επαναφορά.

Δημοσ.
1._

α)βάλε το DVD με τα Vista μέσα

β)Windows Key + R

γ)command ή cmd

δ)sfc /scannow

2._

Press Ctrl-alt-delete and bring up the Task Manager,

click on the tab Processes and end the process 'System Idle Process',

this will stop the looping effect. Then go to file, select New task (run),

type explorer in the box and hit ok.

This will manually restart Windows Explorer

3._

Επαναφορά.

Φιλε Dvd με vista δεν εχω απλα ενα backup που εκανε το laptop οταν το πρωτοπηρα με 2 Dvd. Αυτο κανει? Μπορεις να μου αναλυσεις λιγο εκτενεστερα το πρωτο βημα. Την διαδικασια αδρανοποιησης δεν με αφηνει να την τερματισω...

Δημοσ.

Μάλλον δεν γίνεται αλλά δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις.

Πήγαινε στο μητρώο στη θέση :

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Setup.

Βρες δεξιά το SourcePath και άλλαξε το σε :Χ

Όπου Χ=C:\ ή το γράμμα του DVD.

Επανεκκίνηση.

(Αν κάτι διαφέρει είναι γιατί είμαι σε XP τώρα,

κάτι παρόμοιο θα'ναι στα Vista. Δεν μπορώ να γυρίσω τώρα.)

Δημοσ.

Κάτι παρόμοιο μου έκανε τις τελευταίες μέρες στα XP.

Στα καλά καθούμενα έκανε επανεκκίνηση τον explorer.

Τελικά, ανακάλυψα ότι εγώ έφταιγα. :whistle:

Είχα πειράξει την ΑΕΔ (αποτροπή εκτέλεσης δεδομένων) και είχα βάλει να ισχύει μόνο για τα βασικά προγράμματα των windows.

Πριν είχε εξαίρεση την Εξερεύνηση.

Δεν ξέρω αν ισχύει και για σένα, έλεγξε το.

Στα Vista αλλάζει ως εξής

1. Ανοίξτε την επιλογή "Σύστημα" κάνοντας κλικ στο κουμπί ΈναρξηGetOpenContent.aspx?assetID=4f6cbd09-148c-4dd8-b1f2-48f232a2fd33&DocumentSet=el-GR&RenderKey=XML, έπειτα κάντε κλικ στο στοιχείο Πίνακας Ελέγχου, επιλέξτε Σύστημα και συντήρηση και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Σύστημα.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Σύνθετες ρυθμίσεις συστήματος. GetOpenContent.aspx?assetID=18abb370-ac1e-4b6b-b663-e028a75bf05b&DocumentSet=el-GR&RenderKey=XML Αν σας ζητηθεί κωδικός πρόσβασης διαχειριστή ή επιβεβαίωση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης ή παρέχετε την επιβεβαίωση.

3. Στην επιλογή Επιδόσεις, κάντε κλικ στο στοιχείο Ρυθμίσεις.

4. Κάντε κλικ στην καρτέλα Αποτροπή εκτέλεσης δεδομένων και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Ενεργοποίηση DEP για όλα τα προγράμματα και τις υπηρεσίες εκτός αυτών που θα επιλέξω.

Εκ της Microsoft

και τσεκάρισε στην Εξερεύνηση

Δημοσ.

Δυστυχως τιποτα φιλε μου micos000...:fear:

Η συνεχεια των εγκεφαλικων του laptop μου... Σημερα εκτος απο το μηνυμα με την εξερευνηση των windows που μου πεταει συνεχεια εκανε και κατι αλλο...Εβγαλε ενα μηνυμα με ενα "Χ" κοκκινο στα δεξια το οποιο λεει "Η οδηγια στο 0χ043316ce αναφερθηκε στη μνημη στο 0χ043316ce. Η μνημη δεν ηταν δυνατον να ειναι read. Καντε κλικ στο κουμπι "ΟΚ" για να τερματιστει το προγραμμα". Τι ειναι παλι αυτο το καινουργιο??Λεμε με την επαναφορα συστηματος να καταφερω να διορθωσω κατι???

-----Προστέθηκε 5/11/2008 στις 08 : 16 : 13-----

Νεο εγκεφαλικο...Μολις πριν απο λιγο ανοιξα το laptop και μου εβγαλε μπλε οθονη. εκανε restart μονο του και εκανα και επιδιορθωση οπως ελεγε αλλα παλι τα ιδια...Δεν το γλυτωνω το format μου φαινεται...

Καμια αλλη ιδεα κανεις???

Δημοσ.

Ναι, format ή επαναφορά.

Δύσκολα το γλιτώνεις.

Αφού άρχισαν και οι BSOD (Blue Screen Of Death), είναι κακά μαντάτα.

Υπάρχει και η πιθανότητα να είναι και hardware το πρόβλημα και να χρειαστεί service. Πολλά μαζεμένα σφάλματα δεν είναι καλός οιωνός.

Να εύχεσαι να είναι μνήμη που αλλάζει εύκολα στα στα laptop.

Δημοσ.

Καταλήγω και γω σε hardware πρόβλημα.

(Για το φίλο micos000 :

Ενεργοποίηση της ΑΕΔ μόνο για βασικά προγράμματα

και υπηρεσίες των Windows είναι η default ρύθμιση

με την εγκτάσταση.)

Δημοσ.

Το προβλημα λυθηκε...Μετα απο πολυ ψαξιμο εβγαλα το rightmark με το οποιο ειχα κανει undervolting... Με την απεγκατασταση ολα εφτιαξαν και το μηχανημα πραγματικα φυσαει...Δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που εγινε αυτο γιατι οταν το ρυθμισα το δουλευα παραλληλα με το Orthros για 5 ωρες για να εχω μεγιστα αποτελεσματα...Τεσπα σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας!!!:mrgreen::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...