Koyklos7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα , θα ηθελα να μου πειτε τι πρπει να κανω για να δημιουργισω ενα bootable cd με το ultra iso.. δηλαδη εχω ενα αρχειο για πχ windows.iso και θελω να το γραψω σε CD ωστε να κανω boot απο το BIOS ... ευχαριστω..;)
parsifal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δοκίμασες να κάψεις το ISO σε δισκάκι, και το αποτέλεσμα δεν ήταν bootable; Ή εννοείς ότι δεν ξέρεις πώς γίνεται να κάψεις ένα ISO σε δισκάκι;
Koyklos7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 το εγραψα σε εναν δισκο αλλα οχι με το ultra ISO αλλα με το roxio και εκανα εφραφη εικονας σε CD ομως ουτε εκανε boot , αλλα και παλι οταν μπηκα στα windows και εβαλα το cd το διαβασε κανονικα αλλα οταν παω να κανω το setup δεν λειτουργη. Μπορει να μην εγινε καλα η εγραφη .Αν το κανω με το nero ? γινεται , και πως αν γινεται??
parsifal Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Παραθέτω από παλιότερο post μου: Μπορεί να κάψει μόνο ISO και NRG, αν θυμάμαι καλά. Ίσως και BIN/CUE. Αν θέλεις το απόλυτο πρόγραμμα για εγγραφή disc images, θα κατεβάσεις το δωρεάν ImgBurn...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.