bognick Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Χαιρετώ, έχω πρόβλημα στην απεικόνιση arial ελληνικών στο openoffice. Δεν είναι ότι δεν εμφανίζονται καθόλου, απλά εμφανίζονται άθλια με τεράστια κενά, και μερικά γράμματα τελείως περίεργα. Έψαξα κάμποσο στο net αλλά φαίνεται να είμαι ο μόνος με αυτό το πρόβλημα... Είμαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Απ' ό,τι βλέπω στο Font Book, υπάρχει κανονικά η Arial Greek γραμματοσειρά. Μάλλον κάτι άλλο φταίει. Μήπως το OOffice δεν χρησιμοποιεί τις γραμματοσειρές του συστήματος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 πως θα το κάνουμε να τις χρησιμοποιεί? εχω κ εγω το ίδιο πρόβλημα. τα κείμενα φαίνονται λίγο άθλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Βασικά σε εμένα φαίνεται μια χαρά η Arial Όπως φαίνεται και στο screenshot. Για ποιό OO μιλάμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Και μένα προσωπικά από OpenOffice 2.x εποχής (και τώρα με 3) τα ελληνικά τα δείχνει όπως ακριβώς τα περιγράφει ο bognik. Ότι document και να ανοίξω. Αντίθετα με το iWork που τα δείχνει super. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 προσωπικά έχω αυτό το πρόβλημα στο 3 (το χρησιμοποιώ στη δουλειά). τώρα που το δοκιμασα στο φορητό παίζει μια χαρά. τι γίνεται γμτ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.