Προς το περιεχόμενο

Yet Another (Modem-) Router Thread

winmik2kx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ το πήρα γιατί απο τα φθηνά που είδα (<40ευρώ) διάβασα όλα τα manual και ήταν το μόνο που έλεγε ξεκάθαρα ότι υποστηρίζει wds repeater, universal repeater, client bridge και όλα αυτά με full ασφάλεια- είχε και τα σχετικά screenshot από το web interface. Το levelone wap-3000 με περίπου τις ίδιες δυνατότητες, κάπου μου τα χάλαγε στο manual. Επίσης είδα ότι βγάζουν τακτικά f/w updates.

Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ένα Asus που ήταν router (stock δηλαδή δεν έκανε αυτά που ήθελα..), αλλά μπορούσε να πάρει dd-wrt. Αν θα το μετανιώσω, θα δείξει αύριο..!

Δημοσ.

εγω πηρα το belkin επειδη εκανε μονο αυτο που ηθελα σαν βασικο.repeat.δεν θυμαμε αν ειχε wds.το level οne επισης εκανε πολλα δεν θυμαμε πλεον.

Δημοσ.

Τελικά το πήρα σήμερα, το ρύθμισα ως universal wireless repeater και έπαιξε ok, αλλά από ασφάλεια μόνο wep...

Τι να γίνει, θα το καταπιώ. Από wireless repeater πάντως τα πάει καλά (3dBi κεραία..), και καλύπτεται πλέον άνετα όλο το σπίτι. Ελπίζω να μη φτάνει σε άλλα σπίτια, αλλά καλού κακού απενεργοποίησα το ssid advertise τώρα που είμαστε "εύκολοι"...

Δημοσ.

ελα ηρεμησε επειδη ειναι wep δεν σημαινει οτι θα στο hackaroun.κλεισε και τον dhcp για ναμην παιρνουν ip κλεισε και το remote ,wireless,management για να μην μπορουν να πειραξουν κατι αν υπαρχει τετοια επιλογη βαλε και φιλτραρισμα με mac address

Δημοσ.

H αλήθεια είναι ότι με το μ.ο ηλικίας που υπάρχει στη γειτονιά, αν βρεθεί κάποιος να το ανοίξει, respekt :-D

Remote management είναι κλειστό, dhcp δε κλείνει γιατί με το laptop είμαι μία σχολή-μία σπίτι και δε λέει να βαζω χειροκίνητα κάθε μέρα ip, gateway, dns κλπ.

Στην τελική ας μπει όποιος θέλει, εκτός από bandwidth και καμιά σειρά δε παίζει να βρει τπτ άλλο :-D

Δημοσ.

οποτε No worries.β.δες τη Ip παιρνεις στην σχολη και βαλε την ip tou gateway της σχολης και στον ρουτερ σου οποτε να μην χριαζεται να αλλαζεις:)respect οχι repsekt :P

Δημοσ.

Καλό κόλπο αυτό, δεν το είχα σκεφτεί! Αλλά νομίζω παίρνεις διαφορετική ip ανάλογα σε ποιο κτίριο συνδέεσαι, οπότε δε λειτουργεί στην περίπτωση μου...

Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που αφιέρωσες να απαντήσεις στο θέμα γενικά!

(το "respekt" επίτηδες το έγραψα έτσι :-D )

Δημοσ.

δες τι ip παιρνει.αμα αλλαζει το gateway σε καθε κτιριο τοτε δεν γινετε.υπαρχει επιλογη για πολλαπλα gateways και ip αλλα δεν ξερω αν θα παιξει.τι να κανουμε τα windows δεν ειναι mac os που φτιαχνεις location κανεις ενα κλικ και παιρνει τις ip που θες για το συγκεκριμενο location

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...