Προς το περιεχόμενο

HTC Touch Pro PDA η iphone 3g

mixalisss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως και λεει ο τιτλος τι λετε να παρω

ειμαι σε μια εσωτερικη παλη

την αλλη βδομαδα γιορταζω και θελω να παρω κιν

πιο προτεινετε

Δημοσ.

Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης ανάμεσα σε αυτές τις δύο συσκευές.

Τελείως διαφορετικά πράγματα.

Φυσικά είμαι υπέρ του tytn, γιατί έχει και πληκτρολόγιο (που προσωπικά χρειάζομαι). Το GPS του tytn μαζί με τους χάρτες του Destinator είναι το απόλυτο εργαλείο σε αντίθεση με αυτό του i-phone.

Το i-phone υπερέχει στις λειτουργίες multimedia, αλλά για την Ελλάδα είναι ανούσια συσκευή κατ' εμέ.

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να πας κάπου να τα λειτουργήσεις κ τα 2 κ μετά να αποφασίσεις για τις ανάγκες σου.

Το HTC είναι πιο buisness tool.Με το qwerty πληκτρολόγιο θα έχεις μεγάλη άνεση στο να γράφεις (οτιδήποτε).ΑΛΛΑ θα έχεις windows mobile= κάποια προβλήματα. Για να το παραμετροποιήσεις να σε βολεύει 1000% θα φας κάποιες δοκιμές....κάποιο χρόνο...κάποιο ψάξιμο (ακόμα κ αν έρχεται πολύ καλά στημένο το συγκεκριμένο)

Το iPhone από την άλλη έχει την καλύτερη οθόνη αφής....τις καλύτερες λειτουργίες, πιο media χαρακτήρα (χωρίς να έχεις περιορισμούς στον προγραμματισμό ραντεβού κλπ)

Αν δεν έχεις λειτουργήσει ξανά wm κινητό θα σου πρότεινα να πας σε iphone. είναι πιο "κινητό".

Το Touch pro είναι ένα (απίστευτα) επαγγελματικό κινητό γραφείο.

Κ εν κατακλείδι, πήγαινε κάπου να τα τεστάρεις κ τα 2.....δες τι ανάγκες έχεις κ αποφασίζεις....

Δημοσ.

Φυσικά υπάρχει και η κοινότητα XDA.

Υπάρχει καλύτερος λόγος για να πάρεις μια HTC συσκευή;

Δημοσ.

Τις ελάχιστες μέρες που είχα στα χέρια μου το HTC είδα μια απο τις χειρότερες touch οθόνες που έχω συναντήσει ποτέ. Να μην πώ για κολλήματα...

Στο κατάστημα που το πήρα μου είπαν οτι γενικά έχουν βγεί πολλά defective κομμάτια. Αυτό μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα.. εγώ απλά μεταφέρω. Αν δεν το θέλεις για business tool με word/excel και τέτοια πάρε το iphone να έχεις νηα παίζεις. Είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα..

Πάντως θα επιμείνω στην τραγική οθόνη "αφής" (χωρίς το pen δεν κάνεις τπτ(ανθρώπινα))

Ίσως είναι και το γεγονός οτι τα είχα και τα 2 μαζί και η διαφορά ήταν χαωτική.

Στην τελική θα έλεγα βέβαια κανένα απο τα 2 αν θές να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο :P

Δημοσ.
.......

Πάντως θα επιμείνω στην τραγική οθόνη "αφής" (χωρίς το pen δεν κάνεις τπτ(ανθρώπινα))

Ίσως είναι και το γεγονός οτι τα είχα και τα 2 μαζί και η διαφορά ήταν χαωτική.

Στην τελική θα έλεγα βέβαια κανένα απο τα 2 αν θές να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο :P

Λογικό είναι αυτό με το pen που λες.Όλα τα wm κινητά έχουν το ίδιο "πρόβλημα". (το οποίο δεν είναι πρόβλημα, απλά είναι χαρακτηριστικό των wm συσκευών.Υπάρχουν ΠΟΛΛΑ προγράμματα που μπορούν να αντικαταστήσουν την γραφίδα, αλλά τελείως δεν μπορείς να απαλλαγείς)

Κ ξαναλέω.....είναι ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός όπως κ με τα γούστα του.

Κ τα 2 κινητά τα θεωρώ κορυφαία. Το καθένα σε διαφορετική κατηγορία όμως......

Δημοσ.

Διαφωνώ. Εγώ έχω το HTC εδώ και αρκετό καιρό και βρίσκω την οθόνη μια χαρά. Ίσα ίσα το χειρίζομαι και εκτεταμένα (εκτός του TouchFlo 3D interface) με τα δάχτυλα και κάνεις μια χαρά δουλειά. Σίγουρα επειδή το interface των Windows δεν είναι φτιαγμένο για τέτοιο χειρισμό μερικά σημεία θέλουν προσοχή για να πετύχεις αυτό που θέλεις αλλά γι αυτό δεν φταίει η HTC, ούτε η οθόνη και το σημαντικότερο, δεν είναι σοβαρό πρόβλημα γιατί μιλάμε για εργασίες που δεν κάνεις κάθε μέρα (όπως το να γράψεις νέο contact) οπότε δεν είναι πρόβλημα να βγάλεις και το stift κάποιες φορές.

Δημοσ.
Το GPS του tytn μαζί με τους χάρτες του Destinator είναι το απόλυτο εργαλείο σε αντίθεση με αυτό του i-phone.

Eίσαι οδηγός ταξί;

Δημοσ.

Θυμασε εκεινο το Nokia που ειχες τοτε. Αχχχ τι κινητο... Ειχες μαθει να το δουλευεις με κλειστα ματιά χωρις την παραμικρη προσπαθεια, ολα γινονταν τοσο γρηγορα, χωρις κολληματα.

Βεβαια δεν ειχε καμερα ή δεν ηταν τοσο σμαρτ οσο μερικα κινητα της τοτε αγορας αλλα σου ελυνε τα χερια, τι πας τωρα νά τα μπλεξεις με συρωμενα πληκτρολογια, με window@@ριες και αλλα.

Εκεινο το παλιο καλο Nokia ειναι σαν το σημερινο

iPhone, αληθεια σου λεω ;) δοκιμασε το

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...