Plutomania Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Πως μπορώ να φτιάξω ένα δικό μου site;;; Ποιό πρόγραμμα ή κάτι τέτοιο χρειάζομαι;;;(Δεν θέλω να μάθω καμια γλώσσα προγραμματισμού ούτε να έχω το site μου σε άλλο site φιλοξενίας - δικό μου αν γίνεται...)
punky Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Εύκολο. Πας εδώ Τους ακουμπάς ενάμησι χιλιάρικο. Μετά πας εδώ Τους ακουμπάς ένα κατοστάρικο το χρόνο. Και μετά μπορείς χωρίς καμία προγραμματιστική γνώση ή αιδώ, να ανεβάσεις τις προσωπικές σου στιγμές στο Θηρίο που λέγεται internet.
snik Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Εύκολο.Πας εδώ Τους ακουμπάς ενάμησι χιλιάρικο. Μετά πας εδώ Τους ακουμπάς ένα κατοστάρικο το χρόνο. Και μετά μπορείς χωρίς καμία προγραμματιστική γνώση ή αιδώ, να ανεβάσεις τις προσωπικές σου στιγμές στο Θηρίο που λέγεται internet. και γιατι να τα κανει ολα αυτα αφου μπορει να φτιαξει site με σχεδον μηδενικο κοστος; Μπορεις να φτιαξεις σελιδες με το frontpage που ειναι απλο για τον χρηστη που δεν ξερει τιποτα η να πας στην λυση ενος ετοιμου cms πχ joomla Οσο για τον προγραμματισμο,καποια πραγματακια απο html για αρχη θα σου χρειαστουν σιγουρα!
Dr_Michael Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δες εδώ: http://www.webservers.gr/forum/index.php?topic=13.0 και εδώ: http://www.webservers.gr/forum/index.php?topic=11.0
SpyrosR Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Μπορεις να φτιαξεις σελιδες με το frontpage που ειναι απλο για τον χρηστη που δεν ξερει τιποτα Μόνο στο Ελλάντα προτείνουμε Frontpage, τη στιγμή που η ίδια η Microsoft το'χει αποσύρει! Απ'την άλλη αν πάω να μου προτείνουν τι υπολογιστή να πάρω, θα μου 'πουν 4870x2 και Core 2 Quad, όχι Pentium MMX και Voodoo! Μόνο στο λογισμικό μένουμε στο '96? Anyway. Χωρίς να μάθεις έστω HTML & CSS δε πας μακριά. Οπότε, είτε μαθαίνεις αυτά τα δύο και προχωράς (βάλε και PHP/SQL στη λίστα αν θες δυναμικό site)... είτε στήνεις ένα blog-άκι με WP και τέλος. Για κάτι σοβαρό όμως, πρέπει ν'ασχοληθείς.
Plutomania Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 θα το ψάξω λίγο και θα δω... Ποιό είναι κατα-τη γνώμη σας το καλύτερο μέρος/site για να φτιάξω blog. Παλιά είχα της google.
snik Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Μόνο στο Ελλάντα προτείνουμε Frontpage, τη στιγμή που η ίδια η Microsoft το'χει αποσύρει! Απ'την άλλη αν πάω να μου προτείνουν τι υπολογιστή να πάρω, θα μου 'πουν 4870x2 και Core 2 Quad, όχι Pentium MMX και Voodoo! Μόνο στο λογισμικό μένουμε στο '96? Anyway. Χωρίς να μάθεις έστω HTML & CSS δε πας μακριά. Οπότε, είτε μαθαίνεις αυτά τα δύο και προχωράς (βάλε και PHP/SQL στη λίστα αν θες δυναμικό site)... είτε στήνεις ένα blog-άκι με WP και τέλος. Για κάτι σοβαρό όμως, πρέπει ν'ασχοληθείς. το ξερω οτι εχει ξεπεραστει απλα επειδη το παιδι ειναι αρχαριος του προτεινα αυτο μιας και δεν θα εχει τα προβληματα προσαρμογης που θα ειχε με το dreamweaver! Και θες να ακουσεις κατι αστειο...στην ειδηκοτητα που ειμαι τωρα υπαρχει μαθημα web design που περιλαμβανει προγραμματα σχεδιασμου ιστοσελιδων,τα 2 προτεινομενα ειναι dreamweaver και frontpage ε λοιπον ο καθηγητης ειχε την λαμπρη ιδεα να μας κανει frontpage
Praetorianos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Ναι καλύτερα πες μας τι site θέλεις να φτιάξεις (δυναμικό/στατικό) αλλιώς δεν μπορούμε να σου πούμε ακριβώς τι εργαλεία σου χρειάζονται. Πάντως καλύτερα αν θέλεις να εμβαθύνεις πολύ παράλληλα με τα έτοιμα προγράμματα, ρίξε και μια ματιά στην εκμάθηση html είναι σχετικά απλή "γλώσσα".
gp509 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 θα το ψάξω λίγο και θα δω...Ποιό είναι κατα-τη γνώμη σας το καλύτερο μέρος/site για να φτιάξω blog. Παλιά είχα της google. Το καλύτερο για μένα είναι το wordpress.Βέβαια οπουδήποτε και να το φτιάξεις αν ξέρεις να κάνεις customize το template (που απαιτεί html και CSS γνώση) και να έχεις κάποιο καλό περιέχομενο σαν blog θα το πας ψηλά.
Plutomania Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Λέω να χρησιμοποιήσω το Adobe Dreamweaver CS4 και ένα άλλο πρόγραμμα με το όνομα WebStyle Xara 4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.