jiraya sama Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδια απο εχτεσ χάνω συνεχεια ταχυτητα..το μοντεμ ειναι κλειδομένο...μονο απο το δικο μου υπολογιστη έχω το προβλημα... στο status του airport το σημα κατεβαινει και ανεβαινει.. τι να κάνω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Να αλλάξεις router Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jiraya sama Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 καποια ιδέα για καποιο καλο.. τώρα έχω το ρουτερ της εταιρειας που έχω συνδεση... μένω κύπρο και έχω cyta... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Τι router έχεις; Σε άλλους υπολογοστές έχει πρόβλημα; Το έχεις δοκιμάσει; Παρεμπιπτόντως, έχει βγει ένα update τελευταία για το airport. Το έχεις εγκαταστήσει; Κάνε κι ένα repair permissions και επανεκκίνηση να δεις αν φτιάχνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jiraya sama Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 τοσο καιρο ήταν μια χαρα.. απο το λαπτοπ της μητερας μου είναι μια χαρα. το update το εχω βαλει...!!! οκ θα κανω το repair και μιλουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα, τελικά έφταιγαν τα γύρο wifi που έκαναν παρεμβολές στο δικό μου. Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις του router σου hz και κανάλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jiraya sama Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα, τελικά έφταιγαν τα γύρο wifi που έκαναν παρεμβολές στο δικό μου. Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις του router σου hz και κανάλια πως το κάνω αυτό.? δεν έχω ειδικό ρουτερ... είναι απλα εκείνο που μου έδωσε η cyta...... -----Προστέθηκε 2/11/2008 στις 05 : 14 : 39----- απο την ώρα που έκανα repair permissions και όλα τα scripts δεν μου έκανε το πρόβλημα...!!! ευχαριστώ.. ελπίζω να είναι οκ τωρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 πως το κάνω αυτό.? δεν έχω ειδικό ρουτερ... είναι απλα εκείνο που μου έδωσε η cyta...... Ναι, αλλά ποιό router δίνει η cyta;!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jiraya sama Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 δεν ξέρω.. πάντως γράφει speedtouch.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xalia Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 ΑΝ σου ξαναπαρουσιαστεί πρόβλημα κοιτάμε και το router. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 repair permissions. 2nd plan αλλαξε τα channels απο το ρουτερ για διαφορες παρεμβολες απο τα ρουτερ τον γειτόνων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.