Προς το περιεχόμενο

Μονή Βατοπαιδίου και... εικονομαχίες!

Owner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε κέντρο ηλεκτρονικών εικονομαχιών έχει εξελιχθεί το site της μονής Βατοπεδίου...

Αντιεξουσιαστές και μή, αναλώνονται σε μια στείρα (κατά την γνώμη μου) αντιπαράθεση, η οποία όμως έχει το χαρακτηριστικό οτι δεν μένει αναπάντητη. Ίσως για το τελευταίο καλά κάνει.

Πηγή: http://vatopedi.org/view_cat.php?id=17

PS: Το μόνο που δεν επιδέχεται απάντηση είναι το "security" του site.... :shock:

Δημοσ.

Μετά την επίσκεψή μου στο link

iera.jpg

θα ήθελα και το ινσόμνια να επιδείξει την ίδια ταπεινότητα και να μου μοστράρει στα μούτρα, την ιδέα που έχει για τον εαυτό του, επί τον εν χριστώ αδερφό Safari.

H ταπεινοφροσύνη είναι άλλωστε το χόμπυ μου.

Δημοσ.
Σε κέντρο ηλεκτρονικών εικονομαχιών έχει εξελιχθεί το site της μονής Βατοπεδίου...

Αντιεξουσιαστές και μή, αναλώνονται σε μια στείρα (κατά την γνώμη μου) αντιπαράθεση, η οποία όμως έχει το χαρακτηριστικό οτι δεν μένει αναπάντητη. Ίσως για το τελευταίο καλά κάνει.

Πηγή: http://vatopedi.org/view_cat.php?id=17

PS: Το μόνο που δεν επιδέχεται απάντηση είναι το "security" του site.... :shock:

Συγνωμη, ειδα "φως" και μπηκα...

@Owner, γιατι ειναι "στειρα" η αντιπαραθεση ορισμενων με

τη μονη, μετα απο ΟΛΑ οσα εχουν γινει?

Απανταει ο κυριος NoBoDy στο λινκ που παραθετεις:

"Πάλι με ένα χαζό, πανεύκολο και γελοίο deface προσπαθείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να το "παίξετε" αναρχικοί, βρίζοντας και εξευτελίζοντας τα "πιστεύω" ενός λαού, μπερδεύοντας τον Θεό με τον άνθρωπο!"

Ας παψει πρωτα ο κυριος NoBoDy και οι αυτοι που εκπροσωπει να

μπερδευουν τον Χριστο με την εκκλησια και τους ρασοφορους και

μετα να την "λενε" σε τριτους...:devil:

Χριστος και παπαδαριο ουδεμια σχεση εχουν.

ΥΓ: Χιλια συγνωμη για το off topic, αλλα τα ειπα και ξαλαφρωσα :-)

Δημοσ.
ΥΓ: Χιλια συγνωμη για το off topic, αλλα τα ειπα και ξαλαφρωσα

Μην ανησυχείς, και το topic "off forum" είναι :P

Δημοσ.

Θα μπορούσε η εταιρεία που κάνει hosting το site να το ρίξει για κάποιες ώρες μέχρι να βρεί την τρύπα.Αλλά εδώ κυβερνητικά sites είναι γεμάτα τρύπες,το site της μονής Βατοπεδίου θα κοιτάξουν?

Πάντως η ίδια ομάδα που χτύπησε αυτό το site (για τα μαύρα πλάσματα λέω...) είχαν χακάρει την ίδια μέρα και το site του πατριαρχείου.

Δημοσ.
Μετά την επίσκεψή μου στο link

iera.jpg

θα ήθελα και το ινσόμνια να επιδείξει την ίδια ταπεινότητα και να μου μοστράρει στα μούτρα, την ιδέα που έχει για τον εαυτό του, επί τον εν χριστώ αδερφό Safari.

H ταπεινοφροσύνη είναι άλλωστε το χόμπυ μου.

Καλο ! ! !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...