evansdr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Καλημερα σε ολους. Χθες το βραδυ,ειχα παει να δω μια ταινια σ'ενα σπιτι.Το κινητο μου το ειχα στην πλαινη τσεπη του τζιν μου.Καθησα οκλαδον για πανω απο 2 ωρες,χωρις να ακουμπησω το κινητο μου. Οταν πηγα να μπω στο μενου,δεν μπορουσα να το ξεκειδωσω!Εννοω οτι δεν ανταποκρινοταν το κεντρικο κουμπι!Ολα τα αλλα πληκτρα ανταποκρινονταν.Μην μπορωντας να κανω αλλιως,εβγαλα τη μπαταρια μηπως και συνελθει.Οταν το ξαναανοιξα,λειτουργουσε καλα για μισο λεπτο αλλα μετα παλι τα ιδια.Το πρωι που το ξαναανοιξα και το αφησα χωρις να πατησω τιποτα,εβγαζε διεσεις ανα τακτα χρονικα διαστηματα και δεν ανταποκρινοταν. Το θεμα μου ειναι το εξης: Φτιαχνεται το κινητο ή οχι;Λετε να την επαθε απο θερμοκρασια; Σε περιπτωση που δεν φτιαχνεται,μπορει καποιος να μου αποθηκευσει σε ενα CD τις φωτογραφιες,mp3 κτλ;;;; Ευχαριστω για το ενδιαφερον και οποιαδηποτε βοηθεια σας θα ειναι πολυ χρησιμη.
kfyros Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Κάποιο κουμπί έχει κολλήσει από το ζούλιγμα. Βγάλε τη μπαταρία και ζούληξε τα όλα μερικές φορές μπας και ξεκολλήσει.
matia_apo_nyxta Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2008 Καλημερα σε ολους. Χθες το βραδυ,ειχα παει να δω μια ταινια σ'ενα σπιτι.Το κινητο μου το ειχα στην πλαινη τσεπη του τζιν μου.Καθησα οκλαδον για πανω απο 2 ωρες,χωρις να ακουμπησω το κινητο μου. Οταν πηγα να μπω στο μενου,δεν μπορουσα να το ξεκειδωσω!Εννοω οτι δεν ανταποκρινοταν το κεντρικο κουμπι!Ολα τα αλλα πληκτρα ανταποκρινονταν.Μην μπορωντας να κανω αλλιως,εβγαλα τη μπαταρια μηπως και συνελθει.Οταν το ξαναανοιξα,λειτουργουσε καλα για μισο λεπτο αλλα μετα παλι τα ιδια.Το πρωι που το ξαναανοιξα και το αφησα χωρις να πατησω τιποτα,εβγαζε διεσεις ανα τακτα χρονικα διαστηματα και δεν ανταποκρινοταν. Το θεμα μου ειναι το εξης: Φτιαχνεται το κινητο ή οχι;Λετε να την επαθε απο θερμοκρασια; Σε περιπτωση που δεν φτιαχνεται,μπορει καποιος να μου αποθηκευσει σε ενα CD τις φωτογραφιες,mp3 κτλ;;;; Ευχαριστω για το ενδιαφερον και οποιαδηποτε βοηθεια σας θα ειναι πολυ χρησιμη. Σε αυτήν την περίπτωση φίλε κάτι έχεις κάνη χωρίς να το καταλάβεις . εάν το έχεις πίεση δεν γίνετε τίποτα με το να βγάλεις την μπαταρία και να την ξαναβάλεις . αυτό το τηλεφωνώ θέλει τεχνικό Έλεγχο ρίξε μια ματιά κάπου . αν δεν ξέρεις που να πας στύλε μου ένα μήνυμα να σου πρωτινό ένα φιλικό κατάστημα νοκια
Renegade Angel Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Παιδια, ειναι off topic αυτο που θα σας ρωτησω, αλλα θα με βοηθουσατε πολυ. Θελω να παρω το 6300 επειδη εχει τα leds προειδοποιησης στο πλαι. Ηθελα να ξερω πως λειτουργουν, δηλ αναβουν και σβηνουν μονο οσο διαρκει η εισερχομενη κληση ή η ληψη του sms ή για οσο η κληση εμφανιζεται ως "μη αναγνωσμενη" και το sms το ιδιο. Εχω ενα παλιο siemens m55 με ακριβως αυτη τη λειτουργια, αλλα τα εχει φτυσει, οποτε θελω να παρω κατι οπως και αυτο. Αν ερθει ενα sms τα Leds να αναβοσβηνουν μεχρι τη στιγμη που θα διιαβαστει το μηνυμα, το ιδιο και με τις αναπαντητες. Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
tacuma Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια και εγω εχω προβλημα με την οθονη. Μετα απο πεσιμο του κινητου, μαυρισε η οθονη. Θα παω να το ρωτησω αμα φτιαχνεται στην νοκια. Απο την εμπειρια σας, παιρνουν πολλά στο σερβις?(θα μου πειτε αναλογα τι εχει...) Απλά μηπως εχει τύχει σε καποιον κατι αντιστοιχο με την οθονη. Δεν εχω την πολυτελεια να δινω λεφτα για καινουριο.
captiva Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Και εγω εσπασα την οθονη απο πεσιμο κια πηγα στη νοκια να την αλλαξω μου την αλλαξαν σε λιγοτερο απο 3 λεπτα και κοστισε 50ευρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.