sno0py Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Kαλησπερα παιδια ενος φιλου μου το pc μετα απο καμια 4ωρη χρηση ενως 5:1 ηχοσυστηματος στο που δεν ειχε ξαναχρησιμοποιησει στο pc του(σχετικα παλιο μηχανημα δεν εχω παραπανω infos συστηχως) εκει που λειτουργουσε εκλεισε και απο εκεινη την στιγμη παταει να ανοιξει κ αναβοσβηνει το πρασινο κουμπακι και τπτ αλλο δεν κανει... Επισης εκανε και εναν θορυβο για καποια δευτερολεπτα Πιστευετε καηκε η mobo και αν οχι τι μπορουμε να κανουμε εξαρχης για να διαπιστωσουμε την κατασταση του pc? Καθε βοηθεια εκπροσδεκτη...
sno0py Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Συντακτικό κόβεσαι. Σαφως τετοια ωρα κοβομαι...επι του θεματος εχεις να μου απαντησεις ή οφτοπικ κλασικα?
washcloud Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Επισης εκανε και εναν θορυβο για καποια δευτερολεπτα ...like...?
sno0py Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 ειναι αστεια η απαντηση αλλα οκ...τακ τακ μετα παυση για λιγα seconds και ξανα μετα. Μετα αο λιγο σταματησε ο θορυβος χωρις να αλλαξει κατι ομως.
washcloud Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 ...δεν είναι θέμα "αστείου", αλλά δεν...βοηθάς (με τις περιγραφές). Anyway, χωρίς να πάρω κι όρκο, το ηχοσύστημα δε νομίζω να φταίει. Όσο για το ... "τακ-τακ"...τί να πω (δεν αρκεί...). Ίσως κανένας σκληρός (σκληροί κι ανεμιστήρες "κάνουν θορύβους"...και εννίοτε ξεχαρβαλωμένα parts, like ψύκτρες). Για το μη-άναμα...βγάλτε καλώδιο από τροφοδοτικό, πατήστε power button μερικές φορές, ξανασυνδέστε καλώδιο...κι ελπίστε. Μετά πάμε σε BIOS reset (σκασμός) (...ξέρει ποιός ) = Bγάλσιμο μπαταρίας ΚΑΙ καλωδίου απ' το τροφοδοτικό, κάντε ένα τσιγάρο, ξαναβάλτε μπαταρία και καλώδιο, ξαναελπίστε (προσοχή-προσοχή : Η προηγούμενη ενέργεια σημαίνει ότι το BIOS επιστρέφει στις αρχικές του ρυθμίσεις, και εγώ μετά δεν σας ξέρω-δεν σας είδα...Μπορεί να χρειαστεί να ξαναρυθμίσετε κάποια πράγματα ) Παρακάτω, δοκιμάστε ένα άλλο τροφοδοτικό (μάλλον το δικό σου ) (...ή έστω του φίλου σου στο pc σου ) (...ENA από τα δύο...κάν' το. ΤΙ &%$!@#!%@ φίλος είσαι ) To επόμενο βήμα είναι η αυτοκτονία. Αλλά επειδή είναι ΠΙΟ φθηνό, πάντε το σε τεχνικό...
sno0py Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Που το περεργο στις πρωτες μου σκεψεις ειναι το bios reset στο μυαλο μ εισαι τελικα απλα ηθελα να ακουσω και καμια αλλη αποψη να παω πιο ετοιμος να το δω θα τα δοκιμασω ολα αυτα και ο θεος βοηθος!!! Αν του ερθει κανενος αλλη ιδεα την λεει.. tnx washcloud! -----Προστέθηκε 2/11/2008 στις 01 : 17 : 18----- Για το μη-άναμα...βγάλτε καλώδιο από τροφοδοτικό, πατήστε power button μερικές φορές, ξανασυνδέστε καλώδιο...κι ελπίστε. Respect διορθωθηκε το προβλημα χωρις καν να παω να το δω tnx και παλι φιλος διολια τα pc διαολια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.