Προς το περιεχόμενο

Προβλημα μετα απο φορματ

empire21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις εκανα φορματ το pc μου και προσπαθω να εγκαταστησω το windows xp service pack 1 αλλα μου εμφανιζει το παρακατω μηνυμα

"Δεν ειναι δυνατη η εγκατασταση, επειδη το προγραμμα προς αναβαθμιση ισως να λειπει ή η ενημερωμενη εκδοση κωδικα αναβαθμισης ισως να ενημερωνει διαφορετικη εκδοση του προγραμματος.Βεβαιωθειται οτι το προγραμμα προς αναβαθμιση υπαρχει στον υπολογιστη σας και οτι διαθετεται τη σωστη ενημερωμενη εκδοση κωδικα αναβαθμισης."

Τι ειναι παλι αυτο?:eek:

Τι πρεπει να περασω στο pc πριν το service pack 1 που μου ειναι απαραιτητο για καποια αλλα προγραμματα.

Δημοσ.

...MAΛΛΟΝ είχες ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ xpsp2 στον σκληρό ;!

(τώρα ΔΕΝ ξέρω γιατί το φορμάτ ΔΕΝ του έφτασε...αλλά κατέβασε το utility του δίσκου, κάνε μια δισκέτα, ξεκίνα από floppy, κι από 'κει write zeros τον δίσκο. MΕΤΑ δε νομίζω να υπάρχει θέμα με την εγκατάσταση....)

Δημοσ.

Μάλλον το cd σου είναι, ή έχεις επιλέξει να είναι για αναβάθμιση από προηγούμενη έκδοση windows και όχι για καθαρή εγκατάσταση.

Και κάτι άλλο. Μην προσπαθείς να κάνεις εγκατάσταση windows μέσα από τα windows.

Δημοσ.
Μάλλον το cd σου είναι, ή έχεις επιλέξει να είναι για αναβάθμιση από προηγούμενη έκδοση windows και όχι για καθαρή εγκατάσταση.

Και κάτι άλλο. Μην προσπαθείς να κάνεις εγκατάσταση windows μέσα από τα windows.

Τι ενοεις?

Απλα κατεβασα απο το site της microsoft το service pack 1 και οταν τρεχω το αρχειο για να γινει η εγκατασταση μου βγαζει το παραπανω μηνυμα.

Δηλαδη τι διαφορετικο πρεπει να κανω?

Δημοσ.

..εμ ΠΕΣ έτσι και μας μπέρδεψες (ΚΑΙ τους 2 νομίζω...) :-)

Exxxxxx δε θυμάμαι, υπάρχει ΔΙΑΦΟΡΑ στα sps όταν το λειτουργικό είναι home ή pro ; ! :rolleyes:

Μήπως ΑΥΤΟ είναι το θέμα ; ! (μήπως κατέβασε ΛΑΘΟΣ sp δλδ...)

Δημοσ.
..εμ ΠΕΣ έτσι και μας μπέρδεψες (ΚΑΙ τους 2 νομίζω...)

Ναι, και τους δύο!!!

Με το τρόπο διατύπωσης συμπέραινα(με?) ότι έχεις πρόβλημα κατά την εγκατάσταση των xp.

Exxxxxx δε θυμάμαι, υπάρχει ΔΙΑΦΟΡΑ στα sps όταν το λειτουργικό είναι home ή pro ;

Όχι, δεν υπάρχει διαφορετικό service pack για pro ή home. Τα ίδια είναι...

Λοιπόν, πρώτα κατέβασε τον Windows Installer και μετά δοκίμασε το service pack 2 ή το service pack 3.

Τα παραπάνω είναι για τα Ελληνικά XP.

Αν έχεις Αγγλικά, πάτα Αλλαγή γλώσσας και βάλε Αγγλικά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Αν τα XP σου ορμάνε στις μπανάνες μπορεί να έχεις πρόβλημα με το serial (killer!!!).

Δημοσ.

Καταρχας συγνωμη για την λαθος διατυπωση του προβληματος μου.Τωρα που το ξαναδιαβαζω μπερδευομαι και εγω...:o

Θα δοκιμασω το sp2 και sp3 και θα επανελθω με νεοτερα.

Παντως για την ιστορια τα windows ειναι αυθεντικα.

-----Προστέθηκε 2/11/2008 στις 09 : 09 : 51-----

Τελικα καταφερα να περασω το service pack 2.Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι δεν περναγε το service pack 1.

Τελος παντων, ευχαριστω και παλι για την βοηθεια.:-)

Δημοσ.
Εχω τα xp home edition ελληνικα.

Το αρχειο που κατεβαζω ειναι ΑΥΤΟ

Κανω κατι λαθος?

Φίλε μου μπερδεύεσαι.

Αυτό που κατεβάζεις δεν είναι το service pack 1 για τα xp αλλά για το .NET Framework και φυσικά δεν σου δουλεύει γιατί πρέπει να βάλεις πρώτα το .NET Framework 1.1.

Δεν σε παραξένεψε το μέγεθος; Άσε που ΔΕΝ υπάρχει service pack 1 αλλά .

Κατέβασε κατευθείαν το 2 ή το 3 αλλά πρώτα βάλε τον windows installer.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...