Προς το περιεχόμενο

Server Project "Usain Bolt"

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγω λάθους ξαναδημιουργώ το topic αυτό. Όπως έλεγα, έχουμε αλλάξει server πλέον και φιλοξενούμαστε σε εγχώρια λύση με πολύ καλύτερες ταχύτητες.

Παράλληλα έχει γίνει αλλαγή και στο encoding της ιστοσελίδας από iso 8859-7 σε utf-8 κάτι που παρουσιάζει αρκετά προβλήματα σε μερικούς με την εμφάνιση περίεργων χαρακτήρων. Η λύση δίνεται σε αυτό το μήνυμα.

Πολλά ευχαριστώ στα παιδιά του skroutz.gr που χωρίς αυτούς και τα μαγικά του apoikos, δε θα ήταν δυνατή η αλλαγή αυτή.

• Moderators
Δημοσ.

Τι εγινε ρε παιδια 2 μερες ελειπα και αλλαξαν ολα εδω περα?

Ευτυχως που ειπες να αλλαξουμε σε ελληνικα απο κατω γιατι με clear CMOS...εεε cookies/cache δεν εφτιαχνε (σε εμενα τουλαχιστον).

Ζητουσε να ξανακανω Login (με σωστη απεικονιση), αλλα μολις εκανα διαλυοταν το συμπαν παλι.

Για να δουμε τωρα θα ειναι οκ....?

Παντως η αποκριση εφτιαξε απειρως προς το καλυτερο!! :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

δέχομαι ακόμα και δώρα της ανοιχτής παλάμης δεν έχω πρόβλημα... :P

Δημοσ.
ναι μια χαρά είναι νομίζω

Λοιπόν, πάνω αριστερά, που μέχρι πριν την αλλαγή σέρβερ έβλεπα το γνώριμο μήνυμα: "Καλωσήρθες livewire, έχεις Χ* νέα μηνύματα.", τώρα βλέπω το ελαφρώς παραλλαγμένο:

Καλωσήρθες, livewire, έχεις 1 νέα ειδοποίηση/εις συμπεριλαμβανομένου 1 προσωπικού μηνύματος/μηνυμάτων menu_open.gif
...το οποίο αν κλικάρω, μου εμφανίζει μια λίστα με διάφορες επιλογές για εμφάνιση προσωπικών μηνυμάτων, προφίλ επισκεπτών, σχόλια εικόνων ,ετσέτερα.

Ε, όλες φαίνεται να λειτουργούν σωστά εκτός από αυτή που αφορά τα P.M. και αυτή για τις εισερχόμενες αιτήσεις φίλων( or something). Σε αυτές τις περιπτώσεις παίρνω μια ωραιότατη WSoD του firefox(ver 3.0.3).

Ποτς γενέν αβντό?

Τι έχουν να πουν γι'αυτό το παράδοξο τα μεγάλα κεφάλια του insomnia.gr?

Που είναι το κράτος!

Χ<1, από τότε που θυμάμαι το account μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

το δοκίμασα πριν λίγο και ήταν οκ, για αυτό είπα πως είναι μια χαρά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...