Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 καλησπερα. εκανα φορματ στον υπολογιστη μου και μολισ πηγα να βαλω τα windows μου ειπε οτι εχω ξεπερασει καποιο οριο.πηρα τηλ στην microsoft και δεν εβγαλα ακρη........................ τι μπορω να κανω στην προκυμενη περιπτωση??? δεν θελω να αγορασω καινουργια???? (επειδη χρισημοποιψ και το ιντερνετ αν βαλω ενα κρακ θα εχω προβλημα με την micfrosoft?)
gnsX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μέσω τηλεφώνου γίνεται.Θα πάρεις τηλ. στην MS,θα πατήσεις για ενργοποίηση και θα αρχίσει το ηχογραφημένο μήνυμα όπου θα πρέπει να πληκτρολογήσεις το κλειδί(όχι το product key) σου. Απο τη στιγμή που έχεις ξεπεράσει το όριο θα σου πει το κλειδί δεν είναι σωστό.Στα @@ σου! Θα περιμένεις μέχρι να συνδεθείς αυτόματα με υπάλληλο,θα του πεις τι τρέχει και θα σου δώσει νέο κλειδί(όχι το product key είπαμε) το οποίο ισχύει για μία ενεργοποίηση. (Δεν θυμάμαι πως λέγεται το κλειδί που λέω,τες πα είναι το μακρυνάρι που σου βγάζει όταν επιλέγεις να τηλεφωνήσεις στο activation window.) Τα 'πα λίγο μπερδεμένα αλλά θα βγάλεις άκρη,με λίγη προσπάθεια
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 αδερφε σε καταλαβα απολυτα.......ειλικρινα.
TechFind Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Πές γιά παράδειγμα ότι κάηκε η μητρική και αν δεν γίνει τίποτα : (κανένα πρόβλημα)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.