Vatos_locos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Θα με βαλεις τωρα να ψαξω. Και αμα με βαλεις να ψαξω θα αργησω να κοιμηθω.Αναλογιζεσαι τις συνεπειες? Λοιπον παμε παλι. Aλλαξες μηπως γνωμη? μη μασάς πάλι στις 6:30 το κινητό σου θα χτυπάει άντε ψάχνω εγώ για σένα Χωρίς τα κλειδώματα του Bios η 4870 πάει καλύτερα τώρα αν όντως βάλεις μέσα κατανάλωση και temps.... http://www.hwbot.org/hardware.compare.do?type=gpu&id=1355_1&id=1361_1
liopyr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Τσάμπα το κουράζουμε. (οι διαφορές δεν είναι πάντα αμελητέες πάντως) Φυσικα. Βλεπε S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky ... μη μασάς πάλι στις 6:30 το κινητό σου θα χτυπάει Θα χτυπαει?
Bigi444444 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Εγώ πάντως θα συμφωνήσω με τον liopyr.Προσωπικά επέλεξα την 4870.Το σκέφτηκα όμως σοβαρά και για την 260, πολύ περισσότερο όταν γύρισα πίσω την 4870 της powercolor επειδή δεν παλευόταν η βουή της.Και πρέπει να ομολογήσω πως το σημαντικότερο αντικίνητρο για την 260 ήταν ότι είχα να πάρω ati από εποχής 9800.Πάντως θεωρώ λίγο υπερβολικό τον ντόρο που γίνεται με την 4870.Εντάξει δυνατή είναι, δε λέω, αλλά κοιτάζοντας τις δοκιμές προσωπικά δε θα έλεγα ότι έχει το πάνω χέρι το δίχως άλλο.Κατ αρχήν είναι πολλά τα παιχνίδια στα οποία χάνει με μεγάλη διαφορά από την 260, τουλάχιστον με μεγαλύτερη απ ότι κερδίζει στα υπόλοιπα. Επιπλέον, για μερικούς το θέμα της θερμοκρασίας και του θορύβου μπορεί ιεραρχικά να είναι πολύ ψηλά, πιο ψηλά από 2-3 καρέ.Για μένα πάντως είναι.Ευτυχώς η sapphire είναι οριακά σε αυτό που μπορώ να ανεχθώ και γι' αυτό και της έκατσε και δεν πήρε πόδι.Πάντως προβλήματα με drivers δεν είχα μέχρι στιγμής με την εν λόγω κάρτα.Δηλαδή ούτε καν κάτι ψιλομανούρες με το aa που είχα μερικές φορές με τους forceware.Απλά εγώ θα έλεγα στο φίλο να σκεφθεί αν θα χαλιέται με τις λίγο αυξημένες θερμοκρασίες που θα έχει ολόκληρο το σύστημά του, με τον υποφερτό έστω θόρυβο και με την αυξημένη κατανάλωση.Αν τον απασχολούν αυτά τότε καλύτερα θα είναι με την 260.
caution Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Φυσικα.Βλεπε S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky ... Βλέπε Devil May Cry 4 Μπου χααα χαααα (με ψυχωτική φωνή και αντίλαλο)
Eredhion Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Ξεχασα να πω οτι η τωρινη μου καρτα ειναι μια ΧfΧ 8800 gts 320 MB, τις εχω δει τις nvidia γιαυτο ψηνομαι για κατι αλλο:devil:
outlaw star Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 εγώ πιστεύω ότι όποια και να πάρεις απο τις 2 δε θα δεις διαφορά και οι 2 θα παίζουν το ίδιο καλά...οι διαφορές είναι αμελητέες....πάντως εάν πας σε ati κοίτα αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512686 υπερχρονισμένη και με καλό σύστημα ψύξης...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 4870 1gb>GTX260 (216 cores)>=4870 512mb>GTX 260
notios7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 notios7 τι μόντες είδες για πες μας Eredhion Ati Ftw εχει αναλυτικες οδηγιες με φωτο για voltmodds που υποσχονται απογειωση.βημα -βημα οδηγος ,υλικα ,τα παντα αναλυτικοτατα(pc.........)καταλαβες.μην πει κανενας περι διαφημισεων και τα παρω!
notios7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 τα φωτα τα δωσανε οι ειδικοι που γραψαν αυτον τον ωραιο και αναλυτικο οδηγο πριν απο μας, για μας.αν δεν υπαρχει στο περιπτερο θα κοιταξω για σκαναρισμα και κοπιες με μειλ.
Vatos_locos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 για δώσε για δώσε και για εμάς τους άπειρους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.