Προς το περιεχόμενο

4870 1gb vs GTX 260

Eredhion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα με βαλεις τωρα να ψαξω. Και αμα με βαλεις να ψαξω θα αργησω να κοιμηθω.

Αναλογιζεσαι τις συνεπειες?

Λοιπον παμε παλι.

Aλλαξες μηπως γνωμη?

:whistle:

:lol: μη μασάς πάλι στις 6:30 το κινητό σου θα χτυπάει :P

άντε ψάχνω εγώ για σένα

Χωρίς τα κλειδώματα του Bios η 4870 πάει καλύτερα τώρα αν όντως βάλεις μέσα κατανάλωση και temps....

http://www.hwbot.org/hardware.compare.do?type=gpu&id=1355_1&id=1361_1

Δημοσ.
Τσάμπα το κουράζουμε.

(οι διαφορές δεν είναι πάντα αμελητέες πάντως)

Φυσικα.

Βλεπε S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky ... :P

:lol: μη μασάς πάλι στις 6:30 το κινητό σου θα χτυπάει :P

Θα χτυπαει? :P

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα συμφωνήσω με τον liopyr.Προσωπικά επέλεξα την 4870.Το σκέφτηκα όμως σοβαρά και για την 260, πολύ περισσότερο όταν γύρισα πίσω την 4870 της powercolor επειδή δεν παλευόταν η βουή της.Και πρέπει να ομολογήσω πως το σημαντικότερο αντικίνητρο για την 260 ήταν ότι είχα να πάρω ati από εποχής 9800.Πάντως θεωρώ λίγο υπερβολικό τον ντόρο που γίνεται με την 4870.Εντάξει δυνατή είναι, δε λέω, αλλά κοιτάζοντας τις δοκιμές προσωπικά δε θα έλεγα ότι έχει το πάνω χέρι το δίχως άλλο.Κατ αρχήν είναι πολλά τα παιχνίδια στα οποία χάνει με μεγάλη διαφορά από την 260, τουλάχιστον με μεγαλύτερη απ ότι κερδίζει στα υπόλοιπα.

Επιπλέον, για μερικούς το θέμα της θερμοκρασίας και του θορύβου μπορεί ιεραρχικά να είναι πολύ ψηλά, πιο ψηλά από 2-3 καρέ.Για μένα πάντως είναι.Ευτυχώς η sapphire είναι οριακά σε αυτό που μπορώ να ανεχθώ και γι' αυτό και της έκατσε και δεν πήρε πόδι.Πάντως προβλήματα με drivers δεν είχα μέχρι στιγμής με την εν λόγω κάρτα.Δηλαδή ούτε καν κάτι ψιλομανούρες με το aa που είχα μερικές φορές με τους forceware.Απλά εγώ θα έλεγα στο φίλο να σκεφθεί αν θα χαλιέται με τις λίγο αυξημένες θερμοκρασίες που θα έχει ολόκληρο το σύστημά του, με τον υποφερτό έστω θόρυβο και με την αυξημένη κατανάλωση.Αν τον απασχολούν αυτά τότε καλύτερα θα είναι με την 260.

Δημοσ.

Ξεχασα να πω οτι η τωρινη μου καρτα ειναι μια ΧfΧ 8800 gts 320 MB, τις εχω δει τις nvidia γιαυτο ψηνομαι για κατι αλλο:devil::devil:

Δημοσ.

εγώ πιστεύω ότι όποια και να πάρεις απο τις 2 δε θα δεις διαφορά και οι 2 θα παίζουν το ίδιο καλά...οι διαφορές είναι αμελητέες....πάντως εάν πας σε ati κοίτα αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512686 υπερχρονισμένη και με καλό σύστημα ψύξης...

Δημοσ.
notios7 τι μόντες είδες για πες μας :P

Eredhion Ati Ftw

εχει αναλυτικες οδηγιες με φωτο για voltmodds που υποσχονται απογειωση.βημα -βημα οδηγος ,υλικα ,τα παντα αναλυτικοτατα(pc.........)καταλαβες.μην πει κανενας περι διαφημισεων και τα παρω!:X

Δημοσ.

τα φωτα τα δωσανε οι ειδικοι που γραψαν αυτον τον ωραιο και αναλυτικο οδηγο πριν απο μας, για μας.αν δεν υπαρχει στο περιπτερο θα κοιταξω για σκαναρισμα και κοπιες με μειλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...