Προς το περιεχόμενο

4870 1gb vs GTX 260

Eredhion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες:-D θα ηθελα να αγορασω μια καρτα γραφικων για το 2ο pc μου και μετα απο πολυ ψαξημο εχω κατασταλαξει σε μια αυτες τις δυο. Θα ηθελα την βοηθεια σας στο πια ειναι καλυτερη ασχετα με τα χρηματα, απο αποψη ο/c και απο θεμα επιδοσεων. Η αναλυση που θελω να παιζω ειναι 1680χ1050. ευχαριστω προκαταβολικα:-D:-D:cool:

Δημοσ.

Στην αναλυση που παιζεις το 1giga ram της 4870 ειναι ψιλοαχρειαστο..

Οποτε οι επιδοσεις ειναι πανω κατω οι ιδιες, ισως ενα κλικ παραπανω οι 4870.

Αν πας σε 4870, παρε την version με τα 512Mb μνημης.

Απο την αλλη οι τιμες στις 4870 εχουν ανεβει τελευταια, και εχουν φτασει πολυ κοντα στην GTX260, που σου προσφερει πολυ χαμηλοτερη καταναλωση οταν σε 2D περιβαλλον, καλυτερες θερμοκρασιες, και ισως πιο σταθερους drivers.

Βαζεις κατω τα "+" και τα "-" , και διαλεγεις και παιρνεις.

Δημοσ.
αυτα ισχυουν και για την 280?:shifty:

Δεν ασχολείσαι με GTX 280 γιατί κάνει 400άρες plus !

Ως επί των πλείστων 4870 > GTX 260 και αν βάλεις στην συνάρτηση και τις τιμές έχεις την απάντησή σου :P

Δημοσ.
Δεν ασχολείσαι με GTX 280 γιατί κάνει 400άρες plus !

Ως επί των πλείστων 4870 > GTX 260 και αν βάλεις στην συνάρτηση και τις τιμές έχεις την απάντησή σου :P

Η διαφορα της τιμης ειναι στα ~15ε πλεον, και αν αναλογιστεις και αυτα τα ελεγα στο προηγουμενο post δεν εχεις και τοσο ευκολα την απαντηση... :-)

Δημοσ.
Η διαφορα της τιμης ειναι στα ~15ε πλεον, και αν αναλογιστεις και αυτα τα ελεγα στο προηγουμενο post δεν εχεις και τοσο ευκολα την απαντηση... :-)

Για μένα είναι it's all about da Powaaahh οπότε ακόμα δεν υπάρχει δίλημμα. Για τα περί θερμοκρασιών συμφωνώ για τους drivers βαρέθηκα να τα ακούω... Αν θες δώσε μου κάποια παραδείγματα (4850 έχω τώρα). Όταν η GTX 260 αρχίζει να είναι λίγο φθηνότερη από από την 4870 θα αρχίσω και εγώ να λέω άλλα :P

Προς το παρόν it's 4870 for me (και 4870x2 απέναντι από GTX 280)

Δημοσ.
Για μένα είναι it's all about da Powaaahh οπότε ακόμα δεν υπάρχει δίλημμα. Για τα περί θερμοκρασιών συμφωνώ για τους drivers βαρέθηκα να τα ακούω... Αν θες δώσε μου κάποια παραδείγματα (4850 έχω τώρα). Όταν η GTX 260 αρχίζει να είναι λίγο φθηνότερη από από την 4870 θα αρχίσω και εγώ να λέω άλλα :P

Προς το παρόν it's 4870 for me (και 4870x2 απέναντι από GTX 280)

Τι διαφορα στις επιδοσεις νομιζεις πως εχει?

Σχεδον σε ολα τα παιχνιδια πανε στηθος με στηθος, σε ενδιαφερει που η μια θα βγαλει 87 και η αλλη 85 Fps?

Προσωπικα θεωρω πολυ σημαντικοτερο παραγοντα την καταναλωση π.χ, απο αυτο.

Σε βαθος χρονου, τα 15ε που εχουν διαφορα θα τα παρεις πισω μονο απο αυτο.

Οι drivers της ATi στις high end σειρες συνηθως δεν εχουν προβλημα.

Απο εκει και περα, βαση του ιστορικου της ATi σε αυτο το θεμα, κραταω παντα επιφυλαξεις, και γι'αυτο λεω "ισως" παραπανω.

Οσων αφορα τις θερμοκρασιες, τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα...

Eredhion Ati Ftw

Mραβο ρε.

Εβαλες τα πραματα στην θεση τους παλι. :P

Δημοσ.
αι κατούρα ρε για overclocking ρώτησε το παιδί αφού η Ati πάει καλύτερα :P

Θα με βαλεις τωρα να ψαξω. Και αμα με βαλεις να ψαξω θα αργησω να κοιμηθω.

Αναλογιζεσαι τις συνεπειες?

Λοιπον παμε παλι.

Aλλαξες μηπως γνωμη?

:whistle:

Δημοσ.

Τσάμπα το κουράζουμε.

Performance wise 4870 > GTX 260 έστω και για λίγο ( http://www.guru3d.com/article/amd-ati-radeon-hd-4870-1024mb-review ) το "σε βάθος χρόνου" δεν με αφορά γιατί δεν τις κρατάω και πολύ τις GPU. Όταν αλλάξουν οι τιμές μπορεί και να συμφωνήσουμε ;)

(οι διαφορές δεν είναι πάντα αμελητέες πάντως)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...