shodan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Χμ.. εγώ το έχω αντιμετωπίσει αυτό σε φορητό αλλά είχε κολλήσει ένα πολύ μυστήριο virus. Άλλαξε μια τιμή στο μητρώο και έλεγε στο σύστημα να ψάξει να βρεί το αρχείο explorasi.exe κατά την εκκίνηση, τέτοιο αρχείο δεν υπάρχει απομένως λογικό είναι με το που τρέχεις το explorer.exe να λειτουργούν όλα τέλεια. Την αλλαγή την εντόπισα αφού έτρεξα το hijackthis και διάβασα το αναλυτικό log. Άλλαξα την τιμή του κλειδιού στη σωστή ("explorasi.exe" σε "explorer.exe"). Safe mode >> απενεργοποίηση κάθε ύποπτης εγγραφής στο msconfig. Έπειτα ένας πλήρης έλεγχος με το super antispyware και malwarebytes antimalware και ησύχασα. καλή τύχη
proo1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Aν ηταν desktop θα το ειχα κανει φυλλο και φτερο, ειναι laptop και το εχω 5 μηνες...οποτε χανω εγγυησεις και τα συναφη. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν με αφηνει να κανω ΤΙΠΟΤΑ.
shodan Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 ούτε σε safe mode? όταν πατάς ctrl+alt+del και πριν δώσεις νέα εργασία >> explorer.exe δοκίμασες να "σκοτώσεις" όλες τις περίεργες διεργασίες που μπορεί να τρέχουν?
proo1 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2008 ΤΙ ΠΟ ΤΑ ctr alt delete/ESC..... το προβλημα ειναι των Vista, το σπουδασα μεσα σε μια βραδια το θεμα στα αγγλικα φορουμ :mad: Black depth screen
ghostgr_a_n Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Αυτο με την μαυρη οθονη στην εκινηση το ειχα παθει και εγω στα vista επειδη ειχα εγκαταστησει παρα πολλα προγραματα και διορθοθηκε με format
novice21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Στο τηλεφωνο 1020, τηλεφωνικες λυσεις Hardware/Software. Το ακουσα μια ημερα στο ραδιοφωνο.Αν μου συμβει κατι δυσκολο,θα το δοκιμασω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.