Προς το περιεχόμενο

Μαύρη οθόνη + vista

androu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χμ.. εγώ το έχω αντιμετωπίσει αυτό σε φορητό αλλά είχε κολλήσει ένα πολύ μυστήριο virus. Άλλαξε μια τιμή στο μητρώο και έλεγε στο σύστημα να ψάξει να βρεί το αρχείο explorasi.exe κατά την εκκίνηση, τέτοιο αρχείο δεν υπάρχει απομένως λογικό είναι με το που τρέχεις το explorer.exe να λειτουργούν όλα τέλεια. Την αλλαγή την εντόπισα αφού έτρεξα το hijackthis και διάβασα το αναλυτικό log. Άλλαξα την τιμή του κλειδιού στη σωστή ("explorasi.exe" σε "explorer.exe"). Safe mode >> απενεργοποίηση κάθε ύποπτης εγγραφής στο msconfig. Έπειτα ένας πλήρης έλεγχος με το super antispyware και malwarebytes antimalware και ησύχασα.

καλή τύχη

Δημοσ.

Aν ηταν desktop θα το ειχα κανει φυλλο και φτερο, ειναι laptop και το εχω 5 μηνες...οποτε χανω εγγυησεις και τα συναφη.

Το προβλημα μου ειναι οτι δεν με αφηνει να κανω ΤΙΠΟΤΑ. :mad:

Δημοσ.

ούτε σε safe mode? όταν πατάς ctrl+alt+del και πριν δώσεις νέα εργασία >> explorer.exe δοκίμασες να "σκοτώσεις" όλες τις περίεργες διεργασίες που μπορεί να τρέχουν?

Δημοσ.

ΤΙ ΠΟ ΤΑ ctr alt delete/ESC..... το προβλημα ειναι των Vista, το σπουδασα μεσα σε μια βραδια το θεμα στα αγγλικα φορουμ :mad::mad::mad:

Black depth screen

Δημοσ.

Αυτο με την μαυρη οθονη στην εκινηση το ειχα παθει και εγω στα vista επειδη ειχα εγκαταστησει παρα πολλα προγραματα και διορθοθηκε με format

Δημοσ.

Στο τηλεφωνο 1020, τηλεφωνικες λυσεις Hardware/Software. Το ακουσα μια ημερα στο ραδιοφωνο.Αν μου συμβει κατι δυσκολο,θα το δοκιμασω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...